Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Na, ir kaip atostogos? Man jau vis dazniau mintys pradeda suktis apie darba lotuliukas.gif

Klausykit, kad destot antrokiukams, jie turi kazkokius sasiuvinius, zodynelius? raso ten ka nors? Nes as kai buvau tokiuose kursuose, tai ju vadove sake antrokam iki nauju metu neduoda nieko rasyti i sasiuvinius, tol, kol ismoksta abecele po raide. Bet tai pvz. pagal Early School English iki nauju metu nemazai ten tu zodziu susidaro, tai liept tiesiog is knygos mokintis ar kaip jus darot?
Atsakyti
As jiems duodu atsvietus zodzius tos temos, kur yra tarimas, rasyba, vertimas. Jie isiklijuoja i zodynelius ir dar prasau, kad vis po kelis zodzius persirasytu, nes kai kurie rasydami jau atpazista ta zodi.
Atsakyti
Rašome žodžius į žodynėlius (pirmus 3 mėn. su pieštukais), jeigu jiems nepavyksta, triname ir rašome kartu. Taip, jie iš pradžių aklai kopijuoja, bet tardami žodžius (paskui mane, Cd įrašą), po truputį jie sužino keistų garsų reikšmes. Kiek įmanoma stengiuosi pateikti žaismingai.
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2012 08 03, 16:47)

Klausykit, kad destot antrokiukams, jie turi kazkokius sasiuvinius, zodynelius? raso ten ka nors? Nes as kai buvau tokiuose kursuose, tai ju vadove sake antrokam iki nauju metu neduoda nieko rasyti i sasiuvinius, tol, kol ismoksta abecele po raide.[B] Bet tai pvz. pagal Early School English iki nauju metu nemazai ten tu zodziu susidaro, tai liept tiesiog is knygos mokintis ar kaip jus darot?

Toks mokymas tikrai nėra mano stiliaus. Man reikia greito darbo ir produktyvaus rezultato biggrin.gif .
Ką veikti tas 45 min, jeigu visai nieko nerašo? Gerai viena daina, du-trys žaidimukai (bet gi pirmus mėn. jie žino labai nedaug žodžių).
Atsakyti
Rasyti pradzioj su piestukais gal ir nebloga mintis smile.gif
Atsakyti
Labas labas koleges smile.gif

Gal mane kas prisimins? wink.gif Jei ne, pazindinsimes ir bendrausim is naujo smile.gif
Mano mazajai jau pusmetis tuoj sukaks, is vienos puses laiko nelabai yra, is kitos - jau pradedu dometis aplinka smile.gif Idomu, kaip gyvenate, paskaitinejau, kad su darbais nekas sad.gif

Atsakyti
Antrokai pas mane žodynėlius rašosi, bet paskutiniais metais nebesu tokia griežta šiuo klausimu. Atsižvelgiu į kiekvieno vaiko gebėjimus, nes vienas dar ir lietuviškai sunkiai rašo, o kitam ir angliškai rašyti vieni niekai. Taigi, nespaudžiu tų silpnesniųjų, tegu vieną-kitą žodelį pasirašo, ir tai gerai.
Norėjau šiemet pakeisti Early School English knygas į modernesnias, bet ko gero nepavyks. Teks džiaugtis, kad gal vyresniesiems leis visiems pakeisti į Spark`us.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 06 22, 12:29)
Ar jums niekada neteko susidurti su filmų titrų vertimu (kaip papildomas darbas)? Norėtųsi kažkuo vasarą užsiimti, kiek galima dykaduoniauti  g.gif

Siule man pries keleta metu... bet labai minimalus apmokejimas buvo... nesusigundziau blush2.gif
Atsakyti
sveikutes
kaip matau visos po truputuka pradeda bruzdeti pries rugseji. As lygiai taip pat kuo toliau tuo dazniau pagalvoju apie darba, naujas idejas ir tt. Neivykdziau dar vieno darbo-nesusitvarkiau savo popieriu, o ju milijonas, bet turbut jau tai ir liks.
Gal zinot kaunietes kur pasiimti ar kur imat angliskas knygas skaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoneta: 05 rugpjūčio 2012 - 17:27
QUOTE(simoneta @ 2012 08 05, 15:25)

Gal zinot kaunietes kur pasiimti ar kur imat angliskas knygas skaityt.

Second Handuose perku
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2012 08 05, 20:40)
Second Handuose perku

Aš irgi thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti