Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

QUOTE(Aurius.D @ 2012 01 31, 13:24)
Kas tave čia atvedė, pas ką atėjai? Nejaugi čia forume turime aiškintis visą abėcėlę kuri yra pateikiama patį pirmą kartą. Juk tai eiliniai klausimai sponsoriui...abėcėlė. Ne forume aiškintis šiuos reikalus

Nenorite neatsakykite, forumas ne jūsų blink.gif Nei man jūs darugas, nei giminė, tai gal galima NETUJINTI 4u.gif
Pas ką norėjau pas tą ir atėjau doh.gif Vat pas tokį sponsorių ir būtų baisu papulti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 31 sausio 2012 - 12:44
QUOTE(raganieška @ 2012 01 31, 12:43)
Nenorite neatsakykite, forumas ne jūsų  blink.gif  Nei man jūs darugas, nei giminė, tai gal galima NETUJINTI  4u.gif
Pas ką norėjau pas tą ir atėjau  doh.gif  Vat pas tokį sponsorių ir būtų baisu papulti.

Raganieska, as tai dabar pries registruojant pas kazoki nors sponsoriu su juo laaabaaai ilgai kalbeciau:)
arba nusibosi arba bendravimas suteiks daug ziniu ir noro kartu dirbti:)

ubagas todel ir yra ubagas kad jis neturi tu 200$ kad nusipirt tu vipu
Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2012 01 31, 13:52)
Raganieska, as tai dabar pries registruojant pas kazoki nors sponsoriu su juo laaabaaai ilgai kalbeciau:)
arba nusibosi arba bendravimas suteiks daug ziniu ir noro kartu dirbti:)
ubagas todel ir yra ubagas kad jis neturi tu 200$ kad nusipirt tu vipu

drinks_cheers.gif

Tai pagal Audrius.D jei neturi sponsoriaus, tai apie projektą negali pasidomėti g.gif O gal projektas man visai netinkamas.
Atsakyti
[quote=raganieška,2012 01 31, 13:02]
drinks_cheers.gif

Tai pagal Audrius.D jei neturi sponsoriaus, tai apie projektą negali pasidomėti g.gif O gal projektas man visai netinkamas.
[/quot

viskas cia galima, o kam tada si temute sukurta? pasilabinimui?
biggrin.gif:D:D:D:D:D:D

Papildyta:
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 01 31, 12:13)
Už silverį gauni 100 BONUSINIŲ taškų. VIP - atskira respublika wink.gif

tai palauk, as maniau kad bonusiniai taskai free suteikia nariams o ne silver?

na jau tiek info kad as jau galutinai susipainiojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 01 31, 13:43)
Nenorite neatsakykite, forumas ne jūsų  blink.gif  Nei man jūs darugas, nei giminė, tai gal galima NETUJINTI  4u.gif
Pas ką norėjau pas tą ir atėjau  doh.gif  Vat pas tokį sponsorių ir būtų baisu papulti.

raganieška, ant ko pyksti? Ant savęs? O ant ko gi daugiau. Pretenzijos ne tau, o tam sponsoriui jei ką.
O dabar apie tu. Kai kreipiesi jūs tai kreipiesi į poną, o kai kreipiesi tu, tai į Dievą.
šiuolaikiniuose universitetuose kreipiamasi į tu. studentas į dėstytoją ir t.t. Lietuvoje šitai dar nepriimta. supratimo lygis toks ponai garbinami.

Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 01 31, 13:17)
tai ką tie bonusiniai taškai daro?  blush2.gif kokiu procentu jie auga?

Kiekvienam kompanija dovanoja 100 startinių dolerių, ir prie šios sumos pripliusuoja pasirinkto narystės statuso sumą (10, 50 arba 99 dolerius). Ši suma pavirsta bonusiniais taškais ( bonus points).

Jūs turite bonusinius taškus, priklausomai nuo narystės tipo - 100, 110, 150 arba 199. Jūs paduodate po 1 skelbimą į dieną (būtina sąlyga).

Kas vyksta toliau ?

Jūs turite bonusinius taškus, priklausomai nuo narystės tipo - 100, 110, 150 arba 199. Jūs paduodate po 1 skelbimą į dieną (būtina sąlyga), ir bonusiniai taškai auga.

Bonusiniai taškai auga 60 dienų. Po to kompanija atsiima "skolintus" 100 dolerių ir sumą, lygią pirmam narystės mokesčiui, o visa, kas liko uždirbta, lieka jums. Šitas likutis pavirsta į VIP taškus. 1 VIP lygus 1 doleriui. Štai nuo jų jau auga procentas pinigais. Bonusiniai dingsta- lieka nulis.

VIP taškas "gyvena" 90 dienų, vėliau sudega. 90 dienų - tai atskiro VIP "gyvenimas". Tarkim, turite 100 VIP, ir 90 dienų laikotarpyje jie auga - 101,103,110 ... Po 90 dienų sudegs tik 100, o tie, kurie užaugo, dirba dar 90 dienų kiekvienas, nuo gyvavimo pradžios iki 90 -tos dienos, ir neša kasdienį procentą, kol nesudega.

Kitaip tariant : Sausio 1 dieną turite 100 VIP. Sausio 2 dieną - 103 VIP (užaugo). 100 sudegs po 60 dienų, o likusieji (jau ne 3, o žymiai daugiau), kurie užaugo per tą laiką, lieka toliau auginti procento. Taip susikaupia nemaži kiekiai VIP, jei žinoma, neskubėti su išgryninimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 31 sausio 2012 - 13:17
"ubagas todel ir yra ubagas kad jis neturi tu 200$ kad nusipirt tu vipu "

ubagiškumas yra mąstyme. 500 litų tai nėra ta suma kurios negalima gauti.

Reikia tik įveikti komforto zoną. Netgi prie 20 procentų už kuriuos galima gauti kreditą šioje kompanijoje atsipirktų
Papildyta:
Eva išdestė raganiukei. Bet tai čia elementari info dėl kurios mes atėjome į šią kompaniją. Tai pirminė informacija. Kaip galima eiti į kompaniją neturint šios info. Ant emocijų plaukti?
3.14 aš tikrai ne šio pasaulio žmogus pardon
Atsakyti
QUOTE(Aurius.D @ 2012 01 31, 13:13)

šiuolaikiniuose universitetuose  kreipiamasi  į tu. studentas į dėstytoją ir t.t. Lietuvoje šitai dar nepriimta. supratimo lygis  toks  ponai garbinami.

Tur būt turi galvoj tuos universitetus, kur kreipiamasi YOU
Atsakyti
Mergaitės, berniukai, nesipykit 4u.gif O tai atidarysiu temą "vožk jam" biggrin.gif ....

Kažkada, kai aš pradėjau internete ieškotis, kur gi man pradėti, 10 dolerių irgi atrodė labai daug. Juk čia DOLERIAI! Manau, atsargumas gėdos nedaro, tuo atveju, kai nėra dar patirties, kuri pašnibždėtų, kad va čia galima bandyti, o čia geriau nereikia rizikuoti.

Dėl Zeeko - taip, amžinai šito procentinio baliaus nebus, nustos augimas, sumažės procentas. Todėl tie, kas dabar pastatys komandas, išloš.

O kolkas džiaukimės augimu, nesiriekim, ir dirbkim ax.gif PEACE.
Atsakyti
Ne. rusiškai "ti". Angliškai YOU, bet kriepiamasi kaip tu. O keturmetis bamblys irgi taip kreipiasi į mokytoją. Mes visi lygūs. Pagavot mintį kodėl taip?
Atsakyti
Aš irgi visus tujinu blush2.gif , šeimyniniai santykiai biggrin.gif
Atsakyti
as irgi tujinu biggrin.gif

toks susidare ispudis kad Audrius D. yra gan subrendes vyras ir aplininiai jam atrodo mazvaikiai smile.gif

del 500lt - apie aterija kalbejo irgi labai daug ir graziai, tik aciu devui spejau 2 men narystes nusipirkt biggrin.gif:D:D:D:D doh.gif

Atsakyti