Su Asterija bendro tik tiek, kad žiūrint iš šono, abu kažkiek panašūs į investicijas, bet va nei vienas, nei kitas ne investicijos. Asterija neturėjo realaus produkto, tiksliau, turėjo, bet neturėjo privalomumo, kad dalyviai dalyvautų to produkto judėjime. Kas ir pakasė Asteriją - per daug laisvės buvo, ir jie pamiršo tokį dalyką, kaip žmogiškasis faktorius. O kas yra žmogiškasis faktorius ? - Chaliavos ieškojimas ir tinginystė. Va ir rezultatas. Taisyt taiso, bet prikelti bus sunku, o gal ir neįmanoma jau.
O čia viskas kitaip - visi privalo padaryti ABC. Nepadarei - miegok toliau. Turi būti tvarka, kitaip labai greitai pavirsta palaida bala, ir tu tūūū.
Servisai yra toks dalykas kaip 6 jausmas. jis arba duotas arba ne, arba reikia išsiugdyti. O pats jautiesi taip kaip jautiesi. Jautiesi mažvaikiu, būsi mažvikis, jautiesi vyru, būsi vyras. O aš nieko niekuo nelaikau.
Gerbiamieji, čia yra forumas. O čia nekaltų bernelių ir mergelių sueiga. Tam tikras grubumas yra netgi būtinas. Man forume visi lygūs ir aš lygus viesiems.
būkit geri nepradėkit įsižeidiėti ir įžeidinėti.
Gerbiamieji, čia yra forumas. O čia nekaltų bernelių ir mergelių sueiga. Tam tikras grubumas yra netgi būtinas. Man forume visi lygūs ir aš lygus viesiems.
būkit geri nepradėkit įsižeidiėti ir įžeidinėti.
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 01 31, 14:16)
Kiekvienam kompanija dovanoja 100 startinių dolerių, ir prie šios sumos pripliusuoja pasirinkto narystės statuso sumą (10, 50 arba 99 dolerius). Ši suma pavirsta bonusiniais taškais ( bonus points).
Jūs turite bonusinius taškus, priklausomai nuo narystės tipo - 100, 110, 150 arba 199. Jūs paduodate po 1 skelbimą į dieną (būtina sąlyga).
Kas vyksta toliau ?
Jūs turite bonusinius taškus, priklausomai nuo narystės tipo - 100, 110, 150 arba 199. Jūs paduodate po 1 skelbimą į dieną (būtina sąlyga), ir bonusiniai taškai auga.
Bonusiniai taškai auga 60 dienų. Po to kompanija atsiima "skolintus" 100 dolerių ir sumą, lygią pirmam narystės mokesčiui, o visa, kas liko uždirbta, lieka jums. Šitas likutis pavirsta į VIP taškus. 1 VIP lygus 1 doleriui. Štai nuo jų jau auga procentas pinigais. Bonusiniai dingsta- lieka nulis.
Jūs turite bonusinius taškus, priklausomai nuo narystės tipo - 100, 110, 150 arba 199. Jūs paduodate po 1 skelbimą į dieną (būtina sąlyga).
Kas vyksta toliau ?
Jūs turite bonusinius taškus, priklausomai nuo narystės tipo - 100, 110, 150 arba 199. Jūs paduodate po 1 skelbimą į dieną (būtina sąlyga), ir bonusiniai taškai auga.
Bonusiniai taškai auga 60 dienų. Po to kompanija atsiima "skolintus" 100 dolerių ir sumą, lygią pirmam narystės mokesčiui, o visa, kas liko uždirbta, lieka jums. Šitas likutis pavirsta į VIP taškus. 1 VIP lygus 1 doleriui. Štai nuo jų jau auga procentas pinigais. Bonusiniai dingsta- lieka nulis.
Na dabar net nežinau, ar čia pratęsti diskusiją ar rašyti tau į meilą

Su VIPais viskas aišku, bat kokiu procentu auga bonusai?
Kad juos atsiima po 60d. aš suprantu, bet kiek jie užaugina viršaus, kas lieka ir virsta VIPais?

Papildyta:
QUOTE(Aurius.D @ 2012 01 31, 14:13)
raganieška, ant ko pyksti? Ant savęs? O ant ko gi daugiau. Pretenzijos ne tau, o tam sponsoriui jei ką.
O dabar apie tu. Kai kreipiesi jūs tai kreipiesi į poną, o kai kreipiesi tu, tai į Dievą.
šiuolaikiniuose universitetuose kreipiamasi į tu. studentas į dėstytoją ir t.t. Lietuvoje šitai dar nepriimta. supratimo lygis toks ponai garbinami.
O dabar apie tu. Kai kreipiesi jūs tai kreipiesi į poną, o kai kreipiesi tu, tai į Dievą.
šiuolaikiniuose universitetuose kreipiamasi į tu. studentas į dėstytoją ir t.t. Lietuvoje šitai dar nepriimta. supratimo lygis toks ponai garbinami.
Ant savę aš neturiu ko pykti, o ir šiaip visai nepykstu, tik savo nuomonę parašiau. Jei jums kažkas nepatinka tai ir nerašykit

QUOTE(raganieška @ 2012 01 31, 15:15)
Na dabar net nežinau, ar čia pratęsti diskusiją ar rašyti tau į meilą
(dėl tujinimo su Eva jau sutarta nuo seniau), bet kadangi buvo prašyta perkelti klausimus čia, o tu atsakymus perkelsi, tai rašau
Kad juos atsiima po 60d. aš suprantu, bet kiek jie užaugina viršaus, kas lieka ir virsta VIPais?
Papildyta:

Papildyta:
as uz tai, kad cia, nes kam tada si temute yra aplamai reikalinga, o gal bus toks klausimukas kuris ir man bus labai idomus

Taip, kiek jie užaugina viršaus, virsta vipais. O bonusiniai auga lygiai tuo pačiu principu, kaip VIP - nuo kompanijos pelno, ir taip pat jie augina savo atskirą procentėlį. Skirtumas tik tas, kad nuo jų nenuimsi kapeikos, kaip nuo VIP.
Tai susipešėt jau, ane? 
Šiaip Tiesiogalgis įdomią mintį iškėlė - kiek tiesos pasako referalų medžiotojai. Manau, kad tai nuo daug ko priklauso. Pirmiausia tai nuo paties "medžiotojo" geranoriškumo, bendravimo stiliaus ir galų gale sąžinės. Antra, tai nuo to, kiek tie referalai bus naudingi paskui. Jei užtenka, kad jie per Tave užsiresgistruos, tai koks skirtumas, bet jei svarbu, kad jie ir dirbtų, tai jiems meluot tiesiog neapsimoka. Na ir trečia - 10 metų marketinge dirbu (ne MLM) - visos reklamos pasako privalumus ir nutyli trukumus. Trukumai yra isvardinti 3 sriftu sutartyje, kurios niekas neskaito
Šiaip spontaniškai mintis šovė - ir iš kur pas pensininkus tiek drąsos buvo, pensijas Snore kaupt. Aš čia apie tai, kad nežinai, kas kada įvyks, ir dėl nieko negali būti piktas.
Auriau, ko Tu toks piktas visada
. Toks jausmas, kad kantrybė pasibaigia Tau. Gerai, kad su Eva-Eva susidėjai, kantrybės gal daugiau išmoksi.

Šiaip Tiesiogalgis įdomią mintį iškėlė - kiek tiesos pasako referalų medžiotojai. Manau, kad tai nuo daug ko priklauso. Pirmiausia tai nuo paties "medžiotojo" geranoriškumo, bendravimo stiliaus ir galų gale sąžinės. Antra, tai nuo to, kiek tie referalai bus naudingi paskui. Jei užtenka, kad jie per Tave užsiresgistruos, tai koks skirtumas, bet jei svarbu, kad jie ir dirbtų, tai jiems meluot tiesiog neapsimoka. Na ir trečia - 10 metų marketinge dirbu (ne MLM) - visos reklamos pasako privalumus ir nutyli trukumus. Trukumai yra isvardinti 3 sriftu sutartyje, kurios niekas neskaito

QUOTE(Servizas @ 2012 01 31, 13:03)
aisku 
bet as kartais tebiuos ta JUSU drasa
gera prasme 
kaip Jus galit pirkt tiek vipu nezinodami ar tas vebas rytoj dar dirbs?!

bet as kartais tebiuos ta JUSU drasa

kaip Jus galit pirkt tiek vipu nezinodami ar tas vebas rytoj dar dirbs?!
Šiaip spontaniškai mintis šovė - ir iš kur pas pensininkus tiek drąsos buvo, pensijas Snore kaupt. Aš čia apie tai, kad nežinai, kas kada įvyks, ir dėl nieko negali būti piktas.
QUOTE(Aurius.D @ 2012 01 31, 14:13)
raganieška, ant ko pyksti? Ant savęs? O ant ko gi daugiau. Pretenzijos ne tau, o tam sponsoriui jei ką.

QUOTE(jurgacka @ 2012 01 31, 16:29)
Tai susipešėt jau, ane? 
. Toks jausmas, kad kantrybė pasibaigia Tau. Gerai, kad su Eva-Eva susidėjai, kantrybės gal daugiau išmoksi.

as del pensininku nieo pasakyt negaliu

bet paskola imt kad i kazkoki projekta det tai cia jau man visai nesuprantama
Nepiktas tas Aurius
Tik apsimeta.
Nereikia jokių paskolų, tuo labiau, kad yra galimybė net nuo nulio pradėti. Čia Aurius matematiškai pasakė, o ne kaip būdą.
Nu gal kam ir reikia namą užstatyt, kad 10 dolerių išpešti startui, bet manau - čia ne tas variantas

Nereikia jokių paskolų, tuo labiau, kad yra galimybė net nuo nulio pradėti. Čia Aurius matematiškai pasakė, o ne kaip būdą.
Nu gal kam ir reikia namą užstatyt, kad 10 dolerių išpešti startui, bet manau - čia ne tas variantas

Nesuprantama tai neimi. Su tuo viskas aišku. Bet aš spėju, kad pats ne tą nori pasakyti. O nori pasakyti, kad paskolos ėmimas yra nesąmonė. Gal klystu.
Galiu pasakyti tik tiek,kad 90% visų verslų pradėjo nuo kreditų. Savaime suprantam kiekvienas kreditas, kaip ir kiekvienas verslas yra rizika. rizika gali būti pamatuota arba ne.
Toliau. Vieni save sureikšmina ir niekada nerizikuoja, o kiti žaidžia...su kaifu žaidžia. Žaidėjus Dievas myli...jis jiems jūras praskiria.
O dabar apie pyktį. jei pastebėjot tai pykstate tie kas pykstate, bet kiekvienam pykstančiam atrodo, kad pyksta tas kitas
Galiu pasakyti tik tiek,kad 90% visų verslų pradėjo nuo kreditų. Savaime suprantam kiekvienas kreditas, kaip ir kiekvienas verslas yra rizika. rizika gali būti pamatuota arba ne.
Toliau. Vieni save sureikšmina ir niekada nerizikuoja, o kiti žaidžia...su kaifu žaidžia. Žaidėjus Dievas myli...jis jiems jūras praskiria.

O dabar apie pyktį. jei pastebėjot tai pykstate tie kas pykstate, bet kiekvienam pykstančiam atrodo, kad pyksta tas kitas

Tikiuosi algis nepabegs ir dar imes savo pamastymu ir paskaiciavimu. Neslopinkit diskusijos, gerieji samarieciai, Dievo numyletiniai

Kokie dar paskaiciavimai? del iskritusiu vipu? Na va, man vipai jau yra pradeje krist.. ir kas? is krenta 1 vipas gautas pries 3 menesius, o sia diena mano dienos vipu skaicius yra DAug didesnis.. ir visvien iskrentantieji "neprigins" gaunamu, todel automatiskai pelnas dideja..
QUOTE(Servizas @ 2012 01 31, 16:56)
bet paskola imt kad i kazkoki projekta det tai cia jau man visai nesuprantama
visiskai neverslus poziuris....