Man dabar kirba parašyt kokią vertę aš susikūriau per tris metus. Kokią Evelina vertę susikūrė? Gerbiamieji mes galim dirbti bet kurioje įmonėje ir vesti įmonės reklamos skyrių per internetą, nes įgijome mažiausiai 10 specialybių.
O galvelės šviesios. nes jauti kur pasaulis eina ir žengi koja kojon.
O tas mąstymas kurį propaguoja Servisas reikalingas ne jai pačiai, o tiems kas stengiasi,kad taip žmonės mąstytų.
Ar žinote kiek universitetų šiandien internete ir rimtų duodančių rimtą tikrą informaciją. Jau vien tai,kad žinai tokio lygio informaciją , visiškai kitaip mąstai. Aš savo bloge tik trupinukus paberiu. nes jei paberčiau bent dalį to kas panašu į tiesą tai nežinau kas būtų.
Verslininkai kurie turi visokias parduotuves ir visa kita nieko patys iš ten nevartoja. Nes patys maitinasi ir gyvena visiškai kitaip nei pateikia masėms tą gyvenimo būdą: maistą, įpročius ir visa kita...
Patys kuria ir pardavinėja vaistus nuo vėžio,o patys vėžį gydosi be jokių vaistų ir t.t. ir pan.
Ir man baisu matyti kaip mūsų tauta yra durninama juodai durninama. Todėl aš dažnai keistai ir nesuprantamai pasirodai kai ką nors užmetu. kas norit, galiu suteikti informacijos. Bet turit būti pasiruošę.
ok. jei reikės pratęsiu.
Papildyta:Visuomenė ...bet kokia visuomenė, stengiasi, kad mes neturėtume vidinių atramos taškų, o tik išorinius tik tuos kuriuos duoda visuomenė.
Pvz. maitinimasis. Kodėl mamos stengiasi,kad vaikas laiku pavalgytų? O vaikas nenori ir jei pastebėjot, dažnai nenori. Bet mums įdiegta, kad reikia laiku valgyti. O kam to reikia? Vartojimui. O kai pavalgai pasijunti sunkiai. Tai ar tai normalu. kai aš dabar sužinojau tikrus maitinimosi principus tai visiškai kitaip pradėjau maitintis savęs neprievartaudamas.
MLM kompanijos varo maisto papildus. Realiai jie mums reikalingi ir veikia tik kius 5 procentus žmonių. Nes daugeli yra iš kitų kraštų ir mums netinka. ir t.t.
Papildyta:Sakysim šis straipsnis:
http://auriusd.blogs...sienas-ant.html parašytas kaip ir ant durniaus su išsidirbinėjimais. Iš tikro tai labai rimta info. Ir visa eilė žmonių maitinasi būtent taip. pati Viktorija Butenko išsigydė diabetą ir t.t. Aš šią vasarą pabandžiau ir supratau , kad tai veikia ir duoda energijos ir pinigų neatima ir valgyti nesinori.
galit netikėti nei vienu mano žodžiu. Patikrinkit.
Nes išoriniams atramos taškams reikia,kad jūs nesveikai valgytumėt ir vartotumėt vaistus. Niekam nereikia,kad jūs turėtumėt vidinius atramos taškus. Niekam.
įsivaizduokite piramidę apverstą aukštyn kojom. Ar labai atabili figūra? O jei ją paramstysime visokiomis idealoginėmis priemonėmis ...tai kaip ir stovės. Va kas norima, kad mes būtume.