Per mėnesį, kolegos

QUOTE(Daivuskinas @ 2012 02 08, 18:10)
Ilga laika maniau,kad zeekler aukcione kazka laimeti yra labai sunku arba beveik neimanoma,bet siandien pati nustebau savo sekme,nes tik su 3 bidais laimejau 75 dolerius uz 11.07 dolerio.
Niu saunuole

QUOTE(Eva-Eva @ 2012 02 09, 10:13)
bet kiek zmoniu tiek nuomoniu

Pagalboj neparašyta, čia mūsiškiai sako taip, kas ne kartą išlošę. Matomai informacija atsiranda atsiimant, pasekit, kas laimėsit

Gali būti ir taip

QUOTE(Daivuskinas @ 2012 02 09, 13:14)
Eva-Eva man nerase per kiek dienu reik sumoketi,nes atidziai viska skaiciau.Gal jei nesumoki ta diena, tada jie atsiuncia zinute per kiek dienu reik sumoketi...
na, gal, bet tai butu pats didziausias absurdas jeigu laikytu preke 60dienu, taigi cia pinigai, laimejai sumokek ir turek, kam jiems laikyti tiek laiko, jeigu jie gali pvz palaikyt savaite nenusiperki ir vel i aukciona, ir taip pinigai sukasi, o tai dabar uzsaldys visas prekes ir ka?
arba db laimes kas ta masina- na jeigu dar nelaimejo ?!

Tai išlošusieji nemanau, kad labai jau marinuoja laiką su atsiėmimu, ypač kai pinigais atsiima
Nuėjo jau mašiniukas, ryte čia, laimėtojų sąraše buvo, Mustangas išloštas už 4077 $, dabar jau žiūriu nebėra laimėtojų sąraše. Kiti laimėti lotai "užklojo" puslapį

Nuėjo jau mašiniukas, ryte čia, laimėtojų sąraše buvo, Mustangas išloštas už 4077 $, dabar jau žiūriu nebėra laimėtojų sąraše. Kiti laimėti lotai "užklojo" puslapį

Aš tą info rodos girdėjau iš pimo filmuko Iljos. Apie 60 dienų.
Kolegos ,ar jums pasitaikė registracijos iš privalomų skelbimų ? Pas mane 5, bet vienoj vietoj turiu reklamikę dar, įdomu, iš kur būtent eina klientai. Pas mane robotas reklamą paduoda, dar yra minčių, kad kadangi jis paduoda į bet kurią skelbimų lentą iš sąrašo, tai galbūt paduoda į tas lentas, kur rankiniu būdu beveik niekas nepaduoda, nėra konkurencijos, ir galbūt klientai iš ten ? Kaip kam?
- pasidalinkit

QUOTE(Eva-Eva @ 2012 02 10, 23:02)
Kolegos ,ar jums pasitaikė registracijos iš privalomų skelbimų ? Pas mane 5, bet vienoj vietoj turiu reklamikę dar, įdomu, iš kur būtent eina klientai. Pas mane robotas reklamą paduoda, dar yra minčių, kad kadangi jis paduoda į bet kurią skelbimų lentą iš sąrašo, tai galbūt paduoda į tas lentas, kur rankiniu būdu beveik niekas nepaduoda, nėra konkurencijos, ir galbūt klientai iš ten ? Kaip kam?
- pasidalinkit 

Tai šaunu

Tame ir reikalas, kad iš privalomos pas nieką nėra, o tai yra normalu, nes visi zyklerininkai vienoj vietoj deda privalomas ,reklamas, tai skelbimų lentų lankytojams matomai jau bloga darosi, pamačius raidę Z
Automatiškai, normalu, kad iš ten klientų nėra, o ir kompanijos tikslas ne tas. Va ir galvoju, kad variantai 2 : arba robotas paduoda į nenuvalkiotas skelbimų lentas, arba ta antra mano viečikė įsijungė 
Kas be roboto, padarykit eksperimentą - kur nors į nepatogias vietas paduokit, iš sąrašo galo, kaži, įdomu, koks efektas ?

Kas be roboto, padarykit eksperimentą - kur nors į nepatogias vietas paduokit, iš sąrašo galo, kaži, įdomu, koks efektas ?