Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

Labas smile.gif Skaitau, šypsausi biggrin.gif Negi gali būti atsakymas mirksiukas.gif Taip ir girdžiu mintyse, kaip visi šaukiam "pas mane pas mane,aš geriausias" - tik toks atsakymas ir gali būti.
Na čia su jumoru smile.gif ... O jei rimtai - žmogus tik pats ir gali pasirinkti. Pabendrauti reikia, pažiūrėti, o gal biolaukai nesutaps, paskui bus kapiš smile.gif Yra tokių raudančių - mano spooonsorius šmikis, nieko neduoda, prisibelsti neįmanoma. Lyderiai ir sako - o tai ko ėjai pas tokį ? blink.gif ... biggrin.gif

Atsakyti
reiktu pas sponsoriu paklausinet, na pvz kiek per diena pelno zekas duoda?! is kur bidai is kur vipai? is kur refu gauna, na visko ir is atsakymu suprasi ar noresi pas ta zmogu ar ne smile.gif

be to nesvarbu kad jis naujokas jis gali tapti labai stipriu sponsoriu smile.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
Va teisingai drinks_cheers.gif Turiu tokių savo komandoj. Atėjo, pasiaiškino, ir kaaaip rovė - gražu žiūrėt. O žmonės pirmąkart internete apskritai kažko ėmėsi. Taip kad pakerpėjęs senis nevisada geriau, nei naujokas wink.gif
Atsakyti
Na dar karta perskaiciau tema smile.gif
iskilo klausimu:
1. klientas, tai tas, kuris prisiregistruoja i aukciona nuo tavo vardo (is tu talpinamu kasdien skelbimu?), ar tas kuris prisiregistruoja ir Perka bidus?
2. klientais dazniau kas tampa: zmones is tu kasdien paduodamu skelbimu, draugai/pazystami ar vistik asmeniskai surasti (per savo tinklapi, asmeninius skelbimus ir panasiai)? jei as neturiu savo tinklapio, blogo ir panasiai, ar verta "prasidet"?
3. pradedant turiu atsidaryt saskaita AlertPay? netinka pvz MoneyBooker?
4. jei as pradedu nuo silver, tai kokios prognozes (apie free arba diamonds maciau, o silverio kaip ir nelabai)?
5. jei esu silver, tai isdalinti galiu 50 bidu per menesi? tai vienam zmogui tiek suteikiau per viena karta ir viskas? laukt sekancio menesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 21 balandžio 2012 - 23:30
kas suprantat anglu kalba imetu nuoroda ZeekRewards konferencijos,
P.S.ten bus dar mano ref nuoroda. KONFERENCIJA
Papildyta:
QUOTE(isdykusS @ 2012 04 21, 23:04)
iskilo klausimu:
1. klientas, tai tas, kuris prisiregistruoja i aukciona nuo tavo vardo (is tu talpinamu kasdien skelbimu?), ar tas kuris prisiregistruoja ir Perka bidus?
2. klientais dazniau kas tampa: zmones is tu kasdien paduodamu skelbimu, draugai/pazystami ar vistik asmeniskai surasti (per savo tinklapi, asmeninius skelbimus ir panasiai)? jei as neturiu savo tinklapio, blogo ir panasiai, ar verta "prasidet"?
4. jei as pradedu nuo silver, tai kokios prognozes (apie free arba diamonds maciau, o silverio kaip ir nelabai)?

1abu variantai
2jei aktyviai desi reklamas ateis ir per skelbimus,pradzioje pazystami draugai uzsiregistruoja i zeekler aukciona :)siaip tu gausi uz reklamos dejima dienos pelna,as pvz negaunu nieko nuo referalu,su zeku ir be refu uzdirbama smile.gif aisku noresi daugiau uzdirbti teks padirbeti smile.gif
3taip AlertPay saskaita arba SolidTrust,
4jei nezadi investuoti nereikia statuso pirkti neapsimoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pestoks: 21 balandžio 2012 - 23:08
QUOTE(isdykusS @ 2012 04 22, 00:04)
iskilo klausimu:
5. jei esu silver, tai isdalinti galiu 50 bidu per menesi? tai vienam zmogui tiek suteikiau per viena karta ir viskas? laukt sekancio menesio?

Patikslinu :
1. Klientas - tai tas, kuris prisiregistruoja į tavo aukcioną nesvarbu iš kur, ir nesvarbu, perka paskui bidus ,ar ne. Prisiregistravo, kompanija pagal tavo statusą jam davė paketą nemokamų bidų - viskas, padalinimas įvyko.
2. Jei žmogus su deimantiniu statusu, kodėl neapdovanous pirmiau pažįstamų ? Vertė tai beveik 300 dolerių. Na o paskui jau per reklamą - kokią - nesvarbu. Tačiau vėlgi, jei esi deimantas, tai žmonės ateina ir iš kasdienių skelbimų, nes tie, kas žino Zeeklerį, specialiai ten ieško deimantukų, kad gauti 500 bidų. Sidabrams ir Auksams pasitaiko retai. Bet skirtumo nėra, nes taip ar anaip - einam į tam tikrus servisus ir tuos klientus be problemų pasidarom.
3. Stojimui (statusui apmokėti) pakanka tik kortelės, veikiančios internete (tarkim, SEB Visa Virtuon). O va jei nori pirkti VIP, tada prireiks Alertpay arba Solid Trust. Moneybookers ten nėra.
5. Prognozės paprastos - procentas visiems vienodas kasdien, svarbu, koks VIP balansas. Nuo 1000 tarkim 15 dolerių pelno į dieną, nuo 10 000 - 150. Visas reikalas tame, kaip greitai galima pasiekti norimą balansą. Tik tupint bus lėčiau, dirbant - greičiau. Maniškis dabar VIP: 4,694.46, vakar buvo lygiai 4 mėnesiai, savo įdėjau tik 27, pačioj pradžioj. Toks rezultatas todėl, kad padirbėjau. Dar prižiūriu draugės akauntą, ji atėjo savaite vėliau, nei aš, bet nedirba, tik "kaip dievas davė" - pas ją šiuo metu 350 VIP. Va maždaug taip smile.gif
5. Jei esi silver, gali 50 bidų išdalinti 1 klientui. Mėnesiai nesvarbu, svarbu pakankamai išdalinti, kad vipai augtų. Kam vieno kliento reikia, kam 10 - žiūrint, kokia situacija ofise.

mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=pestoks,2012 04 22, 00:20]
kas suprantat anglu kalba imetu nuoroda ZeekRewards konferencijos,
P.S.ten bus dar mano ref nuoroda. KONFERENCIJA
Papildyta:

Ryt -poryt lietuvišką padarysim, su kolega darom. Paskui čia įdėsiu book.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 22 balandžio 2012 - 11:00
Dar kartą apie tai kaip pasidarom klientų.
Vakar buvo minėta, kad Zeekler neleidžia registruoti klientų iš to paties IP smile.gif O ar neteko girdėti kaip su MAC, iš to paties MAC smile.gif Nes čia irgi galimi įvairūs variantai
Atsakyti
Aukcionas pririša mirtinai - ten labai seka tuos dalykus, prisiriša tiek IP, tiek korta, tiek kompo numeris. Bet mums čia ne problema - čia problema tiems, kurie laksto po internetą, ir ieško, po kokiu deimantu palindus 100-jį kartą biggrin.gif

Vienas kompas- vienas akauntas. Dinaminis IP nemačija, nei TOR, Nei Proxy. Bet tuose servisuose, kur pasidarom klientų , tie klientai normalūs, atskiri individai smile.gif O tarkim ten, kur tokia paslauga redaguojasi (buvau pastačius ne tik savo, bet ir keliems refukams padėjau), tiesiog parašai, kad jei tai antra ar daugiau registracija- prašom nesiregistruoti.

Galima bandyti, jei kas - tiesiog nepraleis ir tiek. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 04 22, 14:11)
Aukcionas pririša mirtinai - ten labai seka tuos dalykus, prisiriša tiek IP, tiek korta, tiek kompo numeris.

Sveiki,
Perskaiciau ir toks klausimas iskilo, o tas pazaides aukcione, paskui laisvai gali registruotis ir dirbti Zeekrewarde, po tuo paciu IP ?
Atsakyti
Gali, tik registruojantis į Rewards reikės kito Username.
Atsakyti
Man iskilo klausimas del dienos pelno. Na pirma parasysiu situacija:

Balanse tarkim seniai yra apie 1000 doleriu.

101-a diena tarkim nuo 1000 gavau apie 15 doleriu pelno.
102-a diena tarkim gavau 15,2 dolerius.
103-a diena - 15,25 dolerius.
...
190-a diena - 26,7 dolerius.
191-a diena - 27 dolerius.

Ir dabar klausimelis: Kaip skaiciuoti 191 dienos pelna?
As kaip suprantu, tai 191 dienos pelnas (ir automatiskai visu kitu toliau einanciu dienu) turetu skaiciuotis taip:
191-os dienos pelnas t. y. 27 doleriai minus 101-os dienos pelnas t. y. 15 doleriu ir galutiniame rezultate gauname 12 doleriu.
Tokiu atveju, jei yra deklaruojama, jog ismokama apie 1,5% pelno per diena yra ne visai tiesa, nes nuo to 1,5% dar yra atimama tam tikra suma, kuri buvo uzdirbta pries 90 dienu (siuo atveju 27-15=12).
Taigi gaunasi, kad tas deklaruojamas 1,5% pelno per diena (27doleriai) pavirsta i mazdaug kokius 0,6% per diena (12 doleriu).

Ar tai tiesa, ar galbut as kazka ne taip suprantu ir ne taip skaiciuoju?

Atsakyti
Viskas paprasta. Kiekvienas vipas, atidirbęs 90 dienų, sudega. Tarkim, pirkom 1000. Per 90 dienų priaugo tarkim 3800 (arti to pagal statistiką gaunasi). 90 dieną dega 1000, o likę 2800 dirba - kiekvienas atskiras vipas savo 90 dienų. Kol atskiras vipas praeina savo gyvenimą, jis uždirba 3,8 karto. ir iš 1 gaunasi 3,8, o tas 1 sudega.
Konrečiai pas mane taip dabar - šiandien, už vakar (80 repurchase/ 20 į cash):

Retail Profit Pool Award for : 4/23/2012
Retail Profit Share Resulted in an award of $95.81 with 80% in Repurchase. $19.16 in cash award, and 76 in purchased bids.

Ir iškarto po to -

Congratulations, 8 points have earned for 90 days and have been retired. -8.00

Sudegė 8, atėję prieš 90 dienų. Taigi šiai dienai minusas 8, pliusas - 95.81 (be komandinių).

O procentas kasdien vis kitas, pusantro - čia vidutinis savaitinis. Darbo dienom iki 2 būna, savaitgaliais krenta.
Visi vipai nesusitrauks mirksiukas.gif , nes kiekvienas savo prasuka trigubai. Jei aišku laikytis kompanijos rekomendacijos 80/20.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 24 balandžio 2012 - 19:33