Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

Ne akcija :
"Earn 20% commissions plus 1 VIP point for every dollar spent on the bids your customers buy through your Zeekler.com site."
Akcija buvo Bogo Sale - kai už dolerį du vipus galima buvo nusipirkti wink.gif
Atsakyti
Tęsiant vakarykštę temą smile.gif Kaip klientas gali pirkti bidus per tavo tinklapį, jei jis turi savo.
Ar bandei praktiškai taip daryti. Back ofise taip parašyta kad gausi po tašką už kiekvieną išleistą dolerį, teisingai. Bet Buy Bids puslapyje parašyta "VIP Bids Do Not Generate Points" ir "The retail bids do NOT generate awards in the VIP Profit Pool".
Yra dar toks užrašas "Looking for ZeekRewards VIP Bids that Generate Points? Click Here" Nuspaudus - meta pas sponsorių, o toliau kas smile.gif . Ar kas yra išbandęs tokį variantą?
Atsakyti
Tai žinoma, kad per savo wink.gif Per savo aukcioną. Tik jau esamas klientas padaro Upgrade per Register, arba jei tai bus naujas klientas, tiesiai per ŠITĄ

Taip, esam išbandę, veikia kuo puikiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu Zeekas labai griežtina reikalavimus, gal ir gerai smile.gif
Bet ar neužklius tokia situacija - kolega užsiregistravęs per savo IP adresą, ar kurį laiką būtų galima padavinėti skelbimus iš mano IP adreso dviems. Kolega nori važiuoti atostogų į šiltus kraštus smile.gif
Atsakyti
Ne, neužklius. Mes klausėm - leidžia, be to aš taip už draugę dirbu - jokių problemų, o dar ir kolega išvažiavo, tai su 4 šiuo metu biggrin.gif
Atsakyti
Geros naujienos, dėkui biggrin.gif
Atsakyti
Pasakysiu, ką jie draudžia :

Registracijas vienas po kitu šeimos narių, turinčių vienodus duomenis (adresas, emailas, pavardė) - pagal taisykles jie turi būti po vienu sponsoriumi (šeimos su skirtingais duomenimis turi būti, kad neprikibtų).

Vieną kortelę keliuose akauntuose (tiek aukcione, tiek bizny) - STP IR AP keliuose akauntuose galima.

Kelias registracijas iš vieno IP į aukcioną .

O prisiloginti ir paduoti skelbimus - nors ir 10, nors ir ir bet kurio pasaulio krašto wink.gif
Atsakyti
Sveiki,pvz cia galima labai daug klientu nusipirkti ir gana nebrangiai smile.gif http://adsmartz.com/ccc.php?
Atsakyti
Ir čia tokios pat kainos :
http://www.auction-customers.com/
http://www.bidcustomers.com/
Beje, jos tikrai ne pačios mažiausios, bet įkandamos. wink.gif

O va būna, kad gyveni ir mokaisi. biggrin.gif Net prezentacijose nevisada teisingai pasako. Čia aš apie bidų išdalinimus klientams (gaila, nesiredaguoja senesni postai ax.gif ) ...

Iš esmės išdalinimų pradeda trūkti ne tada, kai Bid Advance susilygina su VIP balansu, ir net ne tada, kai Bid Advance po truputį sutirpsta ir grįžta į nulį, o dar vėliau - tada kompanija duoda po antrą kartą rankom išdalinti ( jei iki šiol ten nelietei ir rankom nedalinai, kai pataikai - na, jei dalinai, tai atitinkamai duos mažiau išdalinti antrą kartą).

Taip kad puikiausia žinia tiems, kad dėl baimės "kur aš rasiu klientų" iki šiol mindžikuoja smile.gif
Atsakyti
Įdomus variantas. 5cc buvo panaikintas, nes JAV išleido įstatymą, draudžiantį pirkti klientus. O čia vėl siūloma tas pat g.gif
Kitas dalykas - Zeekler - Terms & Conditions:

Fake or Paid-to-Sign Ups Are Strictly Prohibited

Zeekler prohibits any form of fake or paid sign ups. Any representative/member caught using "Paid-to-SignUp" services or entering fraudulent or "fake" registrations (ex. phone book listings, etc) will be subject to all free bids being revoked and a full account review possibly resulting in complete dismissal from the Zeekler/MBS programs and will be permanently banned from referring people for any form of compensation or from bidding on any of our sites.

Nors man toks dalykas patinka smile.gif
Atsakyti
Tai siūloma ne tas pats, pirma pats Zeekas pardavinėjo klientus, kurie po tiesiai po kompanija registruoti, o šitie servisai ne Zeeko.
Antra - kai mes duodam skelbimus, tai rezultatas tas pats, kaip ir iš tokių servisų, todėl kriminalo nematau jokio (ne visi gali sau leisti kontekstinę reklamą, kuri duoda maksimalią konversiją), nors taisyklės ir neleidžia - bet kaip atskirs, kuris klientas iš kur? .....
Žinoma, idealu būtų, jei visi vestų mokius klientus, bet čia jau utopija.

..... Ogi visiems patinka biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, netycia radau skelbimuose pasiulyma, pasiteiravau daugiau info, atsiunte emaila su visokiai filmukais, aprasymais apie Z.
Dar ir sia temuke perskaiciau, kazkas aisku, kazkas ne visai, bet noreciau isbandyt..
Tik kad nesu "dirbus" internete, tai nezinau daug ko.. Tarkim, ar registruotis man per ta zmogu, kuris atsiunte emaila (kaip zinot, geras jis sponsorius ar ne), ar tarkim prasyt Eva-eva refo (skaitant tema matosi, kad zmogus nusimanantis)? Gi tas, kur emaila parase, tai gali but ir toks pries savaite pats uzsiregistraves, ir nelabai naudos man is jo butu blush2.gif
Atsakyti