laba diena
eva ar pinigus is liberty reserve ar is nettler galima isimest?ar reikia kitur atsidaryt saskaita?

Arba tiesiai - bet per rusus:
http://d-obmen.com/ , http://mmgp.ru/forumdisplay.php?f=87
tai kad per cambist neduoda nupirkt alert pay pinigu..arba as kazko nerandu..
Cambist duoda parduoti liberčius už litus, o tuos pačius litus galima į Alertpay pervesti.

galne taip supratau
Ar visiems dar veluoja pinigeliai? Man viena diena persoko ir dar siandien ryta ikrito toks vaizdas,kad savaitgalinis apmokejimas. Antradieni jau visada budavo daug didesnis

QUOTE(Dovis @ 2012 05 23, 12:30)
Ar visiems dar veluoja pinigeliai? Man viena diena persoko ir dar siandien ryta ikrito toks vaizdas,kad savaitgalinis apmokejimas. Antradieni jau visada budavo daug didesnis 

Yra parašyta už kurią dieną, kur žaliai rašo. Jo, vėluoja visiems. Bet sulauksim iš karto už kelias dienas

Vasarele, aciu, neatkreipiau niekad demesio i zalio laukelio skaicius, nors skaiciau kas ten rasoma

Be panikos
Vėluoja visiems, taigi užėjus į ofisą kaba langas su naujienom, ten viskas parašyta,s kas kaip kada kodėl

labas eva..
radau toki jusu forume paskaiciavima,norejau tik patikslint ar cia visks gerai
ilisiu i jusu pokalbi.
Jei imam dabartini procenta 1.5%, tada pas mane gavosi tokie skaiciai:
Jei Silver (110) + 100VIP.
60 diena: 264 - 110 = 154 + 237 (priauge nuo 100 vipu)
91 diena sudega 100 vipu = 534 viso.
180 diena: 1154
Jei diamond (200) bet be VIP.
60 diena : 481 -200 = 284
91 diena : 763
180 diena: 1812
Tai labiau apsimoka pradeti nuo diamond.
Ir piniginiu atzvilgiu + per 60 dienu gi nenusiminusuoja nuo isdalintu + galima per pirma menesi smagiai padirbeti ir padalinti bidus zaidejams po 500 vnt
Atrodo niekur nenusigrybavau....
MAN IDOMUAR CIA ATSIZVELGTA KAD DIAMANT REIKIA SUSIMOKET KAS 30 D PO 99 USD UZ NARYSTE? AR NARYSTE KAINUOJA TIK PIRMA MENESI?
tiek to neaiskumo tam kartui
ir gali eva man i el pasta parasyt , noreciau stot pas tave,,apkalbetumem pacia pradzia,,ty skaipa parasyk i el pasta susirasysim kuri vakara
aisku jei yra noras
ilisiu i jusu pokalbi.
Jei imam dabartini procenta 1.5%, tada pas mane gavosi tokie skaiciai:
Jei Silver (110) + 100VIP.
60 diena: 264 - 110 = 154 + 237 (priauge nuo 100 vipu)
91 diena sudega 100 vipu = 534 viso.
180 diena: 1154
Jei diamond (200) bet be VIP.
60 diena : 481 -200 = 284
91 diena : 763
180 diena: 1812
Tai labiau apsimoka pradeti nuo diamond.
Ir piniginiu atzvilgiu + per 60 dienu gi nenusiminusuoja nuo isdalintu + galima per pirma menesi smagiai padirbeti ir padalinti bidus zaidejams po 500 vnt

Atrodo niekur nenusigrybavau....
MAN IDOMUAR CIA ATSIZVELGTA KAD DIAMANT REIKIA SUSIMOKET KAS 30 D PO 99 USD UZ NARYSTE? AR NARYSTE KAINUOJA TIK PIRMA MENESI?
ir gali eva man i el pasta parasyt , noreciau stot pas tave,,apkalbetumem pacia pradzia,,ty skaipa parasyk i el pasta susirasysim kuri vakara
aisku jei yra noras
Narystė ir VIP - 2 skirtingi dalykai, jie atskirai, jei kalbam apie tai, kad mokestis už statusą irgi išlaidos, tai taip, bet jos neturi nieko bendro su VIP. Yra tik tiek bendro, kad kai registruojiesi tarkim deimantu, tai su bonusu 200 , praėjus 60 dienų, VIP balansas bus didesnis, negu žemesnio statuso - tai va tik toks ryšys

QUOTE(tomasku79 @ 2012 05 24, 16:07)
labas eva..
aisku jei yra noras
aisku jei yra noras
statusa galima bet kada keisti ir aukstyn ir zemyn.