Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

Retai. Ten jau reikia konkrečiai užsiimti jomis, ir pačiam viską vairuoti. Amerikonai ten labiau darbuojasi. Yra, kas klausinėja apie parduotuvę, man atrodo keli rusai užsiima. Bet pagrinde tai su Penny Auction visi.
Atsakyti
o kazi ar verta prasidet? g.gif
Atsakyti
Pardavimai - reikalas sudėtingas...
Atsakyti
labukas bendrazygiai ....
smagu paskaitinet ....
neseniai cia as ,jau isbuvau 60 dienu .
tema skaiciau nuo pradziu ,ziu mano sponsorius cia ...net nustebau smile.gif
Atsakyti
labas eva,,kazkada minejai kad apie tas parduotuves uzvedej tema kazkuriam forume, gali nuorodyte imest,,idomu pasiskaityt kol dar goldas esu smile.gif
Atsakyti
Kiekvieno mūsų parduotuvė yra ofise - apačioj,
Sign Into Wholesale Store

Ir pirmam skyriuj, kur visi pričindalai smile.gif :

Your FSCStore Site

Advertise, refer and earn the difference between your wholesale discounted price and the retail price listed in your retail store. Silver store owners recieve 10% deeper discount than our Free Store subscribers and Gold & Diamond subscribers buy at company cost.

Log-in to your wholesale store to check out the savings, edit your prices, add new items and customize your look and feel (Functionality and pricing are dependant on your subscription level. See store for details.)

New b2b stores are coming soon and will be available on Zeekler.com to your customers!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 03 birželio 2012 - 16:39
o prekes siuncia i lietuva is tu parduotuviu?
Atsakyti
Nemanau, nes jei iš parduotuvių siųstų, tai siųstų ir iš Zeeklerio, kitaip nelogiška.
Atsakyti
Sveiki. Ar vakar atsivertus zeekrewards puslapi niekam nemte lenteles su prasymu patvirtinti "tapatybe"? Su reikalavimu ivesti nicka ir pasvorda?
man vakar norint atlikti bet kokia funkcija mesdavo tokia lentele, o atsisakius ja pildyti ismesdavo is puslapio su pranesimu jog negaliu naudotis zeeku.
Atsakyti
Metė visiems tokią lentelę smile.gif
Atsakyti
Vakas buvo planinis remontas, jau vakarop viskas buvo okei smile.gif
Atsakyti
Jo vakare viskas buvo normaliai.. Tai tik pamastymas, ar cia pacios kompanijos lentele buvo ar aferiugu darbeliai?
Atsakyti