pas mane jau dabar yra Bonus Balance: 110.96 points tai jie lieka ar dingsta jei as keiciu statusa is Free i kuri nors? - LIEKA.
Kaip as suprantu jei as siandien nusiperku 100 VIP tai jau siandien turiu tureti ne maziau nei 3 draugus, kuriems rekomendavau aukciona ir jie gavo 50x3=150 bidu statymams taip? - JEI SILVERIS- TAIP.
1) jei 1 is "draugu" esu as is kito kompo ir kito emailo? kitas "draugas" as is vienos interneto svetaines, trecias as is kitos interneto svetaines ir vis kitais emailais. Ar taip galima? - GALIMA IR IŠ SAVO KOMPO IŠ SAVO AUKCIONO REGISTRUOTI KLIENTUS.
2) As (arba mano draugas) tuos bidus isnaudoju, bet neperku nauju - kas tada?
- As (arba mano draugas) tik uzsiregistruoju, bet nezaidziu tuose aukcionuose. nu tarkim nesuprantu (-a) kaip ir pan. - KĄ KLIENTAS VEIKIA AR NEVEIKIA AUKCIONE- NEBE MŪSŲ GALVOS SKAUSMAS

NEMOKAMI DOVANINIAI PO MĖNESIO SUDEGA.
3) jei kas nors is tu draugu nori daryti versla ar jie jau automatiskai sujungti su manimi ar gali pasirinkti kita "sponsoriu"? - PO KITU NEREIKIA. KAIP TIK SPRĘSIM ŠITĄ KLAUSIMĄ, NES TARKIM MOKAMI KLIENTAI (prefered) AUTOMATIŠKAI PATENKA Į STRUKTŪRĄ BIZNY.
VIP GALIMA PIRKTI KADA NORI, JEI ESI MOKAMAM STATUSE. BET JEI JIE NEBUS PADENGTI IŠDALINIMAIS KLIENTAMS, JIE TIESIOG NEAUGS IR KABĖS, KOL PO 90 DIENŲ SUDEGS ( bet tokių kamikadzių nepažįstu

...)
Payza : rišti galima ir kortą, ir banko sąskaitą, o dar galima rišti tos pačios kortos banko sąskaitą. Debetinės ar dekretinės

nesvarbu, svarbu, kad internetinės, tarkim SEB Visa Virtuon.
(2) nesupratau ka reiskia "bus įnešti jau ne 126+, o 30 +" - 126 -KOL PAYZA DAR NEVERIFIKUOTA, IR DARAI VERIFIKACIJĄ DEPOZITU (indėliu) . KAI PAYZA JAU VERIFIKUOTA, TAI MAŽIAUSIAS DEPOZITAS JAU NE 126, O 30 LT.
Tiesa, o kas kiek laiko reikia dalinti juos? tik tada kai VIP'u skaicius gali virsyti isdalintu bidu? - KOMPANIJA, ARBA MES PATYS RANKINIU BŪDU KASDIEN DALINAM - KAI ATEINA POOLAS, JIE RANKINIAM DAŽNIAUSIAI PAKABA PUSVALANDUKĄ. KIEK NORIM GALIM DALINTI TIK KLIENTO REGISTRACIJOS METU, TA PRASME, KLIENTŲ GALI BŪT IR 100. O VISUS KITUS - PAGAL VIP AUGIMĄ.