Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

Kas, kam per kurią vietą neaišku? klauskite, gal aš galėsiu kuo nors padėti. Kompanijos kilimas vidutiniškai per savaitę yra kažkur 11 procentų. Dienos vidurkis apie 1.5.
Jums neaišku kaip pinigai čia atsiranda? Prisipažinsiu,kad aš būčiau nėjęs jei būtų man kas nors neaišku.
Jei prekės mažmeninė kaina 100, o žaidimo metu ji realizuojama už 110. 120... ar net 200. Tai va iš kur pinigai. Kurie padalinami pagal tam tikrus principus. žinodamas tuos principus gali manevruoti.

Kodėl sudega po tam tikro laiko? Nu ten irgi matematikai dirba. Priešingu atveju gautūsi MMM ir nenuvaldomai griūtų.
Bet tai ne HYIP. O realus žaidimas ir gan patrauklus. O kas turi matematines bent šiokias tokias žinias tai nesunkiai galite pasiskaičiuoti matydami patį žaidimą ir žinodami rezultatus.
Tiesa šiandien aš vedu konferenciją per internetą. Atiekit, klauskit, atsakysim. Norintys parašykit man į PM duosiu nuorodą. Konferenciją darau 19 val.
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2012 01 24, 13:02)
kazkaip cia idomiai jus mergaites skaiciuojat.. Daleiskim turi pora simtu vipu. pvz darbo pradzioj gaudavai po 1-2 vip, po poros trejeto men gauni jau kokokius 5-6vip. Ir taip pastoviai tau dideja. po 90 dienu, tau pradeda kritinet visi tie pasene po 1-2 vip, bet tada tu jau gauni trigubai keturgubai daigiau vip nei pirmuisius menesius, tad visvien tavo atlygis beveik trigubas. Tad toks darbo principas, kad visvien tau vipai dideja, nes iskrites vipas tau uzdirbo 125 procentus.  smile.gif

as turbut pasakysiu koki as uzdarbi turesiu kai man nuskaiciuos dovanotus vipus
Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2012 01 24, 15:55)

26 diena pradeda krist mano pirmieji vipai. Tad esu jau cia isdirbus 3 menesius. Tad pagal mano skaiciukus ka as matau, tai po dar 90 dienu mano uzdarbis per diena gausis maziausiai 8 doleriai i cash balansa (neskaiciuoju referalu)
Atsakyti
Mortale, tai ka raso visi siulantys savo referalines nuorodas as matau ir suprantu logika smile.gif aciu uz paaiskinima.

Servizas, o savu neinvestavai? Uzdarbi turėsi, kai nusiimsi grynais. Dabar dar neuždarbis, jei staiga programa nustotų gauti pelną (o pelno jie ir negarantuoja), tai gautum apskrita 0, nes nebūtų pelno, nebūtų ką ir dalintis. O tu aukcionų patrauklumas man asmeniškai labai abejotinas.
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2012 01 24, 16:02)
Mortale, tai ka raso visi siulantys savo referalines nuorodas as matau ir suprantu logika smile.gif aciu uz paaiskinima.

Servizas, o savu neinvestavai? Uzdarbi turėsi, kai nusiimsi grynais. Dabar dar neuždarbis, jei staiga programa nustotų gauti pelną (o pelno jie ir negarantuoja), tai gautum apskrita 0, nes nebūtų pelno, nebūtų ką ir dalintis. O tu aukcionų patrauklumas man asmeniškai labai abejotinas.

tai dabar pagal jus reikia paimt ir persivest pinigus i savo sasakaita kad pajustum jog gauni pelna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mortale: 24 sausio 2012 - 14:07
Pagal mane mes visi suauge zmones ir patys priimam sprendimus kaip elgtis su savo pinigais. Tik nepamirskim naudotis galvom 4u.gif

Idomi diskusija yra cia pvz http://behindmlm.com...stment-program/ jei turit laiko, o panasu, kad turit, jei randat jo reklamom deliot, tai galima paskaityt ir pamastyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Servizas @ 2012 01 24, 14:55)

mastau.gif Ne dovanotus - mes juos PERKAM. RePurchase.
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2012 01 24, 16:09)
Pagal mane mes visi suauge zmones ir patys priimam sprendimus kaip elgtis su savo pinigais. Tik nepamirskim naudotis galvom  4u.gif

Idomi diskusija yra cia pvz http://behindmlm.com...stment-program/ jei turit laiko, o panasu, kad turit, jei randat jo reklamom deliot, tai galima paskaityt ir pamastyt  4u.gif

Ko jus siekiate? itikint kad cia neuzdirbsi, ar ko?
Papildyta:
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 01 24, 16:12)
mastau.gif Ne dovanotus - mes juos  PERKAM.  RePurchase.

perkam bet netiesiogiai smile.gif nebededam savo tikru pinigeliu smile.gif
Atsakyti

Idomi diskusija yra cia pvz http://behindmlm.com...stment-program/ jei turit laiko, o panasu, kad turit, jei randat jo reklamom deliot, tai galima paskaityt ir pamastyt 4u.gif
[/quote]

Šita diskusija iš esmės klaidinga, nes kompanija traktuojama kaip investicinė - "investuoti, procentai" , ir panašiai. Skaityti reikia čia : http://zeekrewardsne...-more-complianc
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2012 01 24, 15:02)

Prisipažinsiu niekada nežaidžiau. todėl nutariau įsitikinti kaip žmonės žaidžia. Pasirodo žaidžia. Jie yra tokie bjaurūs, kad nekreipia dėmesio,kad man tai netrauklu. kažką reikėtų daryti. kažkur reikėtų ieškoti teisybės.
Bet kai pagalvoji, 5 procentai pasaulio gyventojų yra sukaupę 40 procentų pasaulio turto. tai ko jiems nežaisti? O daugelis ir žaidžia ir dirba.
Sakysim taip. Lietuva šoka, o tai irgi žaidimas. pamišo visi.

O jei rimtai Mortele tai pačiai matyt sliekas nepatinka, greičiau saldainis. o žuvytę ant ko gaudysi?

Nereikia spręsti apie pasaulį pagal save. Geriau mokytis iš pasaulio ir bandyt atsakyt...o kodėl jie žaidžia kai mes verkšlenam. Aš nesiruošiu verkšlenti kai jie žaidžia. O Tu Mortele? tongue.gif
Atsakyti
Eva, pavadinimas - tai ne visa diskusija

Aurius, kaip visada apie paprastus dalykus per aplinkui. Kaip gi kitaip, jei tiesiai sviesiai surasyti gali buti kad zuvytes nebekibs g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algyte: 24 sausio 2012 - 14:27
O žinot, kodėl kompanija visą informaciją užrakino nuo viešumos ? O todėl kad va tokios dezinformacijos jau ne vieną kompaniją užlenkė. Yra ne tiek svarbu, ko ten prirašyta, daug svarbiau, koks žodis žmogui krenta į akis, kai jis atranda va tokias dezinformacijas per paieškas. O paskui pats eina ir rašo savo saite : investuokite į zeek, kasdienis procentas pritrenkiantis ....
Atsakyti