Įkraunama...
Įkraunama...

ZeekRewards + Zeekler

QUOTE(Aurius.D @ 2012 01 24, 17:11)
Atsiprašau, Mortale. Aš jau čia 100 metų nebuvau tai užsižiopsojau.

na nieko, pasitaiko
Atsakyti
Aš visą dieną dirbu, bet pačiam Zeekui pakanka minutės smile.gif O va paaiškinti referalams jau daugiau laiko užima. Medžiagos ruošimas, vertimai, prezentacijos, 2 blogai... Bet niekas neverčia, patinka smile.gif
Jei kas baiminasi, kad daug laiko atima, tai pasakysiu, kad Zeekas būtent ta vieta, kur laiko atima minimaliai. Tiesiog reikia paruošti medžiagą savo komandai, vienąkart padarius, paskui lieka tik duoti, nes kiekvienam atskirai paklodes rašyti - fiziškai neįmanoma. Užvakar buvo lygiai mėnuo, 21 referalas. Su tiek dar rankiniu būdu kažkaip galima. O va pas kolegą struktūra virš 2000 žmonių - su tiek jau kitas darbo pobūdis. smile.gif
Papildyta:
Auriui tarp gražių damų galvelė susisvaigo biggrin.gif wub.gif na nors prie pozityvo grįžom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 01 24, 15:14)
Aš visą dieną dirbu, bet pačiam Zeekui pakanka minutės smile.gif O va paaiškinti referalams jau daugiau laiko užima. Medžiagos ruošimas, vertimai, prezentacijos, 2 blogai... Bet niekas neverčia, patinka smile.gif
Jei kas baiminasi, kad daug laiko atima, tai pasakysiu, kad Zeekas būtent ta vieta, kur laiko atima minimaliai. Tiesiog reikia paruošti medžiagą savo komandai, vienąkart padarius, paskui lieka tik duoti, nes kiekvienam atskirai paklodes rašyti - fiziškai neįmanoma. Užvakar buvo lygiai mėnuo, 21 referalas. Su tiek dar rankiniu būdu kažkaip galima. O va pas kolegą  struktūra virš 2000 žmonių - su tiek jau kitas darbo pobūdis. smile.gif
Papildyta:
Auriui tarp  gražių damų galvelė susisvaigo  biggrin.gif  wub.gif  na nors prie pozityvo grįžom wink.gif

taip Evut tiesa, bet nepamirsk parasyt kad turi savo komanda ir prisijunge daugiau pazistami o ne is internetines reklamos, nes tai pagaut refa labai sunku, ir kai as pradejau dirbt man sake viskas lengva, o pasirodo ne viskas taip lengva tam ir reikia kurt blogus ir rasyt paklodes, nes kitaip refu nebus smile.gif

ok, begu 4u.gif
Atsakyti
Pozityvas ir naivumas kiek zinau ne sinonimai.

Na, ka, vadinasi tik patirtis parodys, kiek uzdirbsim, kiek pradirbsim, kiekvienam savas kelias 4u.gif

Aurius, traukos desnis man zinomas ir sekmingai taikomas, todel esu rami ir patenkinta gyvenimu, net jei jis netobulas smile.gif

Servizas, nepradink, paskaiciuosim kartu tavo pinigelius smile.gif juokauju zinoma, bet idomu rezultatai.. 4u.gif
Atsakyti
tai kad abejoju ar pas eva vien pazystami. Ar taip eva?
Atsakyti
QUOTE(Mortale @ 2012 01 24, 15:23)
tai kad abejoju ar pas eva vien pazystami. Ar taip eva?

manau kad komanda, ir kaikurie forumai, nes jeigu deliosi reklama nete kur jau zmones dirba dauguma jungiasi i savo komanda o ne i kazkokia reklama nete, nepamirskim kad Eva jau kiek metu dirba sita darba ir savo komanda jau sukurus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Algyte @ 2012 01 24, 15:21)
Pozityvas ir naivumas kiek zinau ne sinonimai.

Na, ka, vadinasi tik patirtis parodys, kiek uzdirbsim, kiek pradirbsim, kiekvienam savas kelias  4u.gif

Aurius, traukos desnis man zinomas ir sekmingai taikomas, todel esu rami ir patenkinta gyvenimu, net jei jis netobulas smile.gif

Servizas, nepradink, paskaiciuosim kartu tavo pinigelius smile.gif juokauju zinoma, bet idomu rezultatai..  4u.gif

as tai nedigsiu smile.gif tik gal nicka pakeisiu nes man tas servizas visai nepatinka- tik sugalvosiu kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 01 24, 16:14)

Tai va apie tai ir įdomiausia buvo smile.gif. Nes daug kur, kai kalbama apie internetinį uždarbį, sudaroma nuomonė, kad va susikursi savo tinklą ir jau viskas, sėdėsi Maljorkoj ir kokteilius tik gersi - o pinigai plauks patys. Aš labai pikta, kai žmonės kurdami savo tinklą visiems bando įteigt, kad nereikės dirbt. Ir tada jų pritraukti žmonės daug nuostolio apturi.

O kad patinka, tai liuks thumbup.gif reiskia, esate savo vietoje. Einu blogo pasiskaityt.
Atsakyti
Iš neinternetinių referalų pas mane tik mama biggrin.gif
Iš šito forumo yra keletas, iš interneto per paiešką, iš skaipo, iš kitų kompanijų, kur kartu dirbam ar dirbom, iš skelbimo, o rusiška pusė - visa iš skaipo.

Lietuvoj labai neišnaudojamos skelbimų lentos, o čia pas mus jos veikia gana neblogai. Tai Rusijoje paduoti skelbimus yra beviltiška, bet pas juos yra kiti servisai, galima apsieiti be skelbimų. Nesu Batmanas, pas mane skelbimas kabo taip pat wink.gif Tik aš jo dabar neatnaujinu, noriu pabaigti darbus. Tegu apačios dabar pasistengia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 01 24, 15:29)
Iš neinternetinių referalų pas mane tik mama  biggrin.gif
Iš šito forumo yra keletas, iš interneto per paiešką, iš skaipo, iš kitų kompanijų, kur kartu dirbam ar dirbom, iš skelbimo, o rusiška pusė - visa iš skaipo. 

Lietuvoj labai neišnaudojamos skelbimų lentos, o čia pas mus jos veikia gana neblogai. Tai Rusijoje paduoti skelbimus yra beviltiška, bet pas juos yra kiti servisai, galima apsieiti be skelbimų. Nesu Batmanas, pas mane skelbimas kabo taip pat wink.gif Tik aš jo dabar neatnaujinu, noriu pabaigti darbus.  Tegu apačios dabar pasistengia  biggrin.gif

apacia db laukia nauju taisykliu, nes dirbsi ir veliau paaiskes kad vel kazko negalima naudoti smile.gif rasyti ar dar kazko:)
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2012 01 24, 16:29)
Iš neinternetinių referalų pas mane tik mama  biggrin.gif

Lietuvoj labai neišnaudojamos skelbimų lentos, o čia pas mus jos veikia gana neblogai. Tai Rusijoje paduoti skelbimus yra beviltiška, bet pas juos yra kiti servisai, galima apsieiti be skelbimų. Nesu Batmanas, pas mane skelbimas kabo taip pat wink.gif Tik aš jo dabar neatnaujinu, noriu pabaigti darbus.  Tegu apačios dabar pasistengia  biggrin.gif

Rusijoj yra kitaip, ten ir katalogai (Rambler, Yandex) labai naudojami, o pas mus visi guglina, absoliutus Google monopolis sitoje vietoje. As galvoju, kad gal cia ir todel, kad raidynas kitas... bet cia tik nuomone
Atsakyti
Šilta vietelė, kaip paieškos sistemos, mums jau užsidaro po 1 vasario. Zeeko programistai Googlina ir Ramblina. Kelis jau terminavo už Youtube, vos vos išmaldavo pasigailėjimo g.gif , negalima pateikti informacijos ne anglų kalba - jokie katalogai čia nepadės. Kam rusams originalai, jei jie jų neperskaito....
Todėl darykit savo komandoms medžiagą, ir užrakinkit nuo indekso - nieko kita nelieka, kaip iš rankų į rankas leisti. (Jų teisininkas su nemiga matomai, naktimis prisifantazavo, ir perlenkė lazdą.. ) rolleyes.gif
Atsakyti
Nejaugi neaisku kodel taip sugrieztino taisykles?? rolleyes.gif
Atsakyti