Ketvirtadiedi buvau pas gyd.K.Stankeviciu persviesti ekoskopu visus vidaus organus ir krutis.Vidaus organai visi sveiki,akmenuku inkstuose nera.Tik problemu yra su krutimis.Rado eile smulkiu mastopatiniu cisteliu su smulkiais kalcinatais.Paklausiau kas tie kalcinatai tai paaiskino kad nuo ju gali supiktybeti cistos.Kai pasakiau kad buvau pas momologa pries puse metu ir nieko piktybisko nemate,tai liepe pasidaryti prolaktino kraujo tyrimus.As jam pasakiau,kad man nebenuima Mastodynon krutu skausmo.Gali buti prolaktinoma.Tai ketvirtadieni eisiu priduoti tyrimus ir lauksiu su baime atsakymo.
radau sita temą ir jungiuosi prie jūsų... Sūnus nuo ė m. gerai L-tiroksina, o as vis bandau dometis visokiais alternatyviais gydimo metodais. tie konservatyvūs hormoniniai niekaip ne prie sirdies, bet va jau ū metai, kai mūsų šeima draugauja su jais, nors visose kitose srityse esame labai natūralistai...
Siaip pagrindiniai yra TTH ;T4 ;T3 ir antikunai.
O jeigu yra kitu problemu ir negalavimu tai papildomai vel atitinkamus ligai nustatyti tyrimus.Profilaktiskai reiketu pasidaryti bendra kraujo tyrimuka.
Siaip pagrindiniai yra TTH ;T4 ;T3 ir antikunai.
O jeigu yra kitu problemu ir negalavimu tai papildomai vel atitinkamus ligai nustatyti tyrimus.Profilaktiskai reiketu pasidaryti bendra kraujo tyrimuka.