Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Senmergiukas @ 2012 01 14, 12:44)
Ei, kas mokat ir galit - pataisykit temos pavadinimą, o tai būsim naują negirdėtą ligą atradusios  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Linamog, aciu uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 14 sausio 2012 - 14:12
Ketvirtadiedi buvau pas gyd.K.Stankeviciu persviesti ekoskopu visus vidaus organus ir krutis.Vidaus organai visi sveiki,akmenuku inkstuose nera.Tik problemu yra su krutimis.Rado eile smulkiu mastopatiniu cisteliu su smulkiais kalcinatais.Paklausiau kas tie kalcinatai tai paaiskino kad nuo ju gali supiktybeti cistos.Kai pasakiau kad buvau pas momologa pries puse metu ir nieko piktybisko nemate,tai liepe pasidaryti prolaktino kraujo tyrimus.As jam pasakiau,kad man nebenuima Mastodynon krutu skausmo.Gali buti prolaktinoma.Tai ketvirtadieni eisiu priduoti tyrimus ir lauksiu su baime atsakymo. doh.gif
Atsakyti
radau sita temą ir jungiuosi prie jūsų... Sūnus nuo ė m. gerai L-tiroksina, o as vis bandau dometis visokiais alternatyviais gydimo metodais. tie konservatyvūs hormoniniai niekaip ne prie sirdies, bet va jau ū metai, kai mūsų šeima draugauja su jais, nors visose kitose srityse esame labai natūralistai...
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 14, 10:57)
Sweiki,sakykit kokius skydliaukes tyrimus reikt pasidaryt,rugseji dariausi wisus keturis,o kokius dabar geriausia butu darytis?

Nejau nieks nepatars schmoll.gif g.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga75: 14 sausio 2012 - 20:25
Tai mes nezinom, kam jums tie tyrimai, ka norit suzinot, kokia diagnoze?
Atsakyti
O tai nuejus pas gyditoja ji negali patarti kokiu jum konkreciai tyrimu reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 01 14, 21:06)
Tai mes nezinom, kam jums tie tyrimai, ka norit suzinot, kokia diagnoze?

Rasiau anksciau,autoimuninis tirioditas,hipotireoze.
Papildyta:
QUOTE(Gelda @ 2012 01 14, 21:42)
O tai nuejus pas gyditoja ji negali patarti kokiu jum konkreciai tyrimu reikia? g.gif

Na man tik idomu kokius darosi cia esancios sergancios sia liga.
Atsakyti
As va neseniai TTH pasidariau, ir bendra kraujo tyrima grynai is smalsumo.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 01 14, 21:51)
Rasiau anksciau,autoimuninis tirioditas,hipotireoze.
Papildyta:

Na man tik idomu kokius darosi cia esancios sergancios sia liga.

Siaip pagrindiniai yra TTH ;T4 ;T3 ir antikunai.
O jeigu yra kitu problemu ir negalavimu tai papildomai vel atitinkamus ligai nustatyti tyrimus.Profilaktiskai reiketu pasidaryti bendra kraujo tyrimuka.
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 01 14, 22:21)
Siaip pagrindiniai yra TTH ;T4 ;T3 ir antikunai.
O jeigu yra kitu problemu ir negalavimu tai papildomai vel atitinkamus ligai nustatyti tyrimus.Profilaktiskai reiketu pasidaryti bendra kraujo tyrimuka.

As butent del skydliaukes klausiau,aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif linkiu Lina, kad viskas butu gerai su krutine 4u.gif

as tai kaip noriu buti sveika, kaip pavargau nuo tu daktaru, kai 2008 visus apejau, tai dabar nebenoriu nieko doh.gif doh.gifu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 14 sausio 2012 - 22:35
http://www.15min.lt/...2#axzz1jMIQzqNB

ar nepanasu i tiroidita? ar mums negresia si liga ? g.gif
Atsakyti