Labas mielosios

. As taip vadinama naujoke. Noreciau siek tiek informacijos ...Gyvenu ir dirbu uzsienyje,todel sioks toks kalbos barjeras trukdo man visiskai viska suprast apie ta vadinama striuma.

.Pries pora metu sustreikavo sirdele, nukrito labai svoris , prasidejo nuotaiku kaita , nepaaiskinamas nuovargis. Na zinoma kreipiausi gydytojus ...O jau tada mane gyde nuo depresijos, tyre sirdele ir nieko nenustate, zodziu net nezinau kiek ir kokiu vaistu isgeriau , kol pagaliau nustate kad striuma . Pries men mane operavo , iseme didziausia guza kuris spaude traheja ir man kele didziuly diskomforta, taciau kaip supratau visa skydliauke palikta , nes ji kol kas veikia ir man jokiu vaistu gert nenurode. tai dabar kaip ir nesuprantu ...man sunerimt ar ne ? ir kaip daznai reikia darytis pakartotinus tyrimus? Ir dar...Perskaiciau daug jusu komentaru ir neradau , kad kuria is jusu kankintu koju, tiksliau pedu ir ranku iki rieso niezejimas . Tai buna tik naktimis ir trunka apie 1val ...Labai pavargau nuo sito ,,kvailo niezulio,,. Gal kas zinot kas tai?
Visoms jums linkiu geros sveikatos. Ir aciu nuosirdus uz bet kokia informacija