Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Jurga75 @ 2012 02 07, 20:33)
Daug jau metu geri tu juos?

tris tik
Atsakyti
As gal kokius 20.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 02 07, 20:42)
As gal kokius 20.

blink.gif blink.gif oho , tai keliu metu emei gerti ir kodel??
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 02 07, 19:56)
blink.gif  blink.gif oho , tai keliu metu emei gerti ir kodel??

Nelabai as ir pamenu jau,vaikystej sirgdavau daznai,laikesi vis temperatura pastoviai,po to kazkaip mokykloj is kraujo tyrimo man rado kazka su skydliauke.Man buvo kazkur 14-15m.Tai va,ir pradejom gydytis.,tais laikais kiek pamenu gal nebuvo endokrinologu,kad su mama vazinejom i Gardina.
Atsakyti
QUOTE(Jurga75 @ 2012 02 07, 21:25)
Nelabai as ir pamenu jau,vaikystej sirgdavau daznai,laikesi vis temperatura pastoviai,po to kazkaip mokykloj is kraujo tyrimo man rado kazka su skydliauke.Man buvo kazkur 14-15m.Tai va,ir pradejom gydytis.,tais laikais kiek pamenu gal nebuvo endokrinologu,kad su mama vazinejom i Gardina.

blink.gif man tas pats nuo 13 metu eme kilt temperatura ir augt svoris , bet tada viska nurase brendimui doh.gif net netyre skydliaukes
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 02 07, 20:33)
blink.gif  man tas pats nuo 13 metu eme kilt temperatura ir augt svoris , bet tada viska nurase brendimui doh.gif  net netyre skydliaukes

Juk negydoma gali sukelt silpnaprotyste kiek žinau.
Atsakyti
tai gydom juk, tiek tu tiek as, tik gal jei man butu ja anksciau atrade gal nebutu reikeje kentet patyciu del svorio ir aplamai gal ta paauglyste butu buvus geresne.... o dabar buvau stora ir depresuota paaugle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 07 vasario 2012 - 20:54
QUOTE(Lucero @ 2012 02 07, 20:52)
tai gydom juk, tiek tu tiek as, tik gal jei man butu ja anksciau atrade gal nebutu reikeje kentet patyciu del svorio ir aplamai gal ta paauglyste butu buvus geresne.... o dabar buvau stora ir depresuota paaugle

Na taip,bet ka padarysi,yra kaip yra,belieka gert vaistukus.
Atsakyti
Labas mielosios smile.gif . As taip vadinama naujoke. Noreciau siek tiek informacijos ...Gyvenu ir dirbu uzsienyje,todel sioks toks kalbos barjeras trukdo man visiskai viska suprast apie ta vadinama striuma. g.gif .Pries pora metu sustreikavo sirdele, nukrito labai svoris , prasidejo nuotaiku kaita , nepaaiskinamas nuovargis. Na zinoma kreipiausi gydytojus ...O jau tada mane gyde nuo depresijos, tyre sirdele ir nieko nenustate, zodziu net nezinau kiek ir kokiu vaistu isgeriau , kol pagaliau nustate kad striuma . Pries men mane operavo , iseme didziausia guza kuris spaude traheja ir man kele didziuly diskomforta, taciau kaip supratau visa skydliauke palikta , nes ji kol kas veikia ir man jokiu vaistu gert nenurode. tai dabar kaip ir nesuprantu ...man sunerimt ar ne ? ir kaip daznai reikia darytis pakartotinus tyrimus? Ir dar...Perskaiciau daug jusu komentaru ir neradau , kad kuria is jusu kankintu koju, tiksliau pedu ir ranku iki rieso niezejimas . Tai buna tik naktimis ir trunka apie 1val ...Labai pavargau nuo sito ,,kvailo niezulio,,. Gal kas zinot kas tai?
Visoms jums linkiu geros sveikatos. Ir aciu nuosirdus uz bet kokia informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Kur Kotryna dingusi unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
kokia as bejege ir sanarius skauda,o saltis nuolatinis palydovas doh.gif Nusibodo tokia busena,kuri jau keli metai persekioja,jei kokia dienuke geriau jauciuosi,tai atrodo kalnus nuversciau,noras yra kazka veikti,bet kaip tokia,kaip siandien,tai vos prisiverciu butiniausius darbus padaryti doh.gif Aisku ir be asaru neapseinu
Atsakyti
as tai siandien po devintu prakaitu doh.gif nu siaip ryt turetu mano dienos ateiti, tai gal delto, nu tiesiog siaubas.... nu atrodau kaip vasara prie plius 30:oh eiti reik i lauka o as jau taip visa slapia nebezinau ne ka rengtis doh.gif

Vida 4u.gif 4u.gif
Atsakyti