Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukė shipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(loretita2 @ 2012 02 20, 01:54)
Issivyriau saldzios sriubos su daug slyvu ir visai neblogai su viduriukais pasidare smile.gif

Jo,tik reikia pastoviai,tuomet ir viduriukai bus tvarkoj ir svoris susinormalizuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 02 20, 14:44)
Jo,tik reikia pastoviai,tuomet ir viduriukai bus tvarkoj ir svoris susinormalizuos 4u.gif

g.gif kazin ar man tas svoris susinormalizuos. Vieni neramumai,stresai. Mama nesileidzia insulino, sunkiai su ja susikalbet, viena sako, kita daro. O man viskas per sirdi eina, nes negaliu but salia jos, as Gargzduose, o ji Siauliose gyvena. Kol sese buvo priziuredavo, dabar ji isvyko ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 02 20, 23:59)
g.gif kazin ar man tas svoris susinormalizuos. Vieni neramumai,stresai. Mama nesileidzia insulino, sunkiai su ja susikalbet, viena sako, kita daro. O man viskas per sirdi eina, nes negaliu but salia jos, as Gargzduose, o ji Siauliose gyvena. Kol sese buvo priziuredavo, dabar ji isvyko ir viskas.

Jo,sunkus tas gyvenimelis,o tu stresu doh.gif O,dar ta skydliauke,tai mes dar jautriau reaguojame i viska.Laikykimes mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2012 02 20, 22:59)

Labas loretita 4u.gif .Suprantu ir uzjauciu tave labai del mamos.As pati slaugiau mama,ji buvo 70m.ir buvo dializuojama peritonine dialize.Uzmirsdavo kokius mygtukus spaudineti ir tempdavo dializes zarna lauk is pilvapleves.Tai kad ji nepasidarytu sau ka blogo pati is darbo 4 kartus dienoj vaziuodavau ja isdializuoti.Ryte keldavausi 5val.ir miegoti eidavau nakti 12val.Dar jai buvo koju venu tromboze.Abi kojos kiauros zaizdos,skausma nuimdavo tik morfinas,kuri vaziuodavau suleisti tada kada ji neiskesdavo skausmo nesvarbu ar tai diena ar naktis.Turejo nupjauti abi kojas bet istiko insultas ir........ cray.gif .Po 5men. mire ir tetis doh.gif .
Laikykis loretita ir buk stipri.Na lengva pasakyti,bet tikrai tai sunku,kai negali padeti brangiam zmogui.
Mano visos bedos su skydliauke prasidejo ta ryta kai reikejo laidoti teti.As negalejau islipti is lovos ryte.Vyras liepe sunui nupirkti energetinio gerimo.Vis dar galvoju,nors ir endokrinologe Varanaviciene sake,kad mano skydliauke uzpuole antikunai nusilpus imunitetui del streso.
Vakar paskaiciau internete apie sisteminius enzymus ir siandiena nusipirkau Wobenzym visa deze 800tab.Pagersiu ir pranesiu jums visoms kaip jie padeda ar ne.Raso tai labai graziai tik kaina ne tokia grazi virs 400lt.Taciau jeigu galima nusipirkti sveikatos tai kodel nepabandyti. biggrin.gif
Atsakyti

Vakar paskaiciau internete apie sisteminius enzymus ir siandiena nusipirkau Wobenzym visa deze 800tab.Pagersiu ir pranesiu jums visoms kaip jie padeda ar ne.Raso tai labai graziai tik kaina ne tokia grazi virs 400lt.Taciau jeigu galima nusipirkti sveikatos tai kodel nepabandyti. biggrin.gif
[/quote]

Lauksim atsiliepimu - kad tik padetu/pageretu, gal gi tikrai su laiku ir technologijom ir mums kas tinkamo atsiras?

Stiprybes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=panterra9,2012 02 21, 21:43]
[/quote]
Lauksim atsiliepimu - kad tik padetu/pageretu, gal gi tikrai su laiku ir technologijom ir mums kas tinkamo atsiras?

Stiprybes visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]
Man vis dar neduoda ramybes mintis,kad kai pries puse metu ziurejo Stankevicius ekoskopu skydliauke ir pasake,kad jeigu as nebuciau jam pasakiusi kad geriu 150 tiroksino tai jis man butu sakes kad esu visiskai sveika moteris,jog mano skydliauke visiskai nepazeista homogeniska grudeta.Tai galvoju,kad man reikia surasti ta buda kuris priverstu ja dirbti,nes ji tingine o ne ligonis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif pradejau dometis ta skydliauke,gyvenu uzsienyje taigi po2 persileidimu atrado man skydliaukes sumazejusius hormonus,sako nezinia ar jie cia kalti ar ne,israse tiroksino75g,kiek permeciau cia ka jus rasote,tai pastebejau,kad gausus prakaitavimas parodo sia liga,ar ne?nes man anksciau taip nebudavo,o dabar pazastys slapios,todel visad gedijuosi kokia bliuskute apsimaut,jei kur iseit reikia,stengiuosi muveti juoda spalva,nes ne taip matosi...
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 02 21, 22:37)
Labas loretita 4u.gif .Suprantu ir uzjauciu tave labai del mamos.As pati slaugiau mama,ji buvo 70m.

Labai dekui, mano mamai balandi bus71metai. Svarbiausia tai ,kad as gyvenu nuo jos 200km atstumu, tai labai sunku viska suspet, kai dar mano pacios sveikata nekokia, bet as jau kenciu. Siandien lygtais jau prisnekinau ,kad vaziuotu pas mane. Tai nezinau ka ji ryt pasakys, prase duot jai pagalvoti.
Perskaiciau tavo straipsni su pilnom asarom akyse, kylo prisiminimai, dabar ir draugei suskaiciotos dienos, o gal valandos. cray.gif siandien ji paprase manes isleist iseit, o man sunku tai padaryt. Bet toks gyvenimas. Stiprybes tau ir zenkime pirmyn visos drasiai, stenkimes nugalet savo ligas. 4u.gif
Atsakyti
sveikos:)
4u.gif 4u.gif 4u.gif kam labai liudna.
QUOTE(Kamėja @ 2012 02 19, 08:59)
Dietos be gliuteno ir man butu neprosal pasilaikyti, po Kaledu menesi laikiausi tai nukrito keletas kg, deja, bet pasidziaugus efektu valia vel kazkur dingo  doh.gif  blush2.gif
Reikia kazkaip susiimti  biggrin.gif  cool.gif

Man nuo sitos dietos visai svoris nekrinta,bet ne del to as jos ir laikausi...
Buvau vakar suzint savo turimu rezultatus ir nieko nepesiau,jau man tuoj truks kantrybe su tuo daktaru mad.gif JO kompiuteris buvo uzluzes,ir negalejo pasakyt kokie tikslus mano tyrimu atsakymai verysad.gif bet sako viskas gerai tau doh.gif ,tai paprasiau recepto ir isejau...
Atsakyti
QUOTE(aura/v @ 2012 02 22, 00:22)
Man nuo sitos dietos visai svoris nekrinta,bet ne del to as jos ir laikausi...
Buvau vakar suzint savo turimu rezultatus ir nieko nepesiau,jau man tuoj truks kantrybe su tuo daktaru mad.gif JO kompiuteris buvo uzluzes,ir negalejo pasakyt kokie tikslus mano tyrimu atsakymai verysad.gif bet sako viskas gerai tau doh.gif ,tai paprasiau recepto ir isejau...

Na man endokrinologe liepe prisiziureti svori, tai as derinu du dalykus siuo atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2012 02 22, 01:33)
Na man endokrinologe liepe prisiziureti svori, tai as derinu du dalykus siuo atveju  smile.gif

verysad.gif o as dabar is vienos mergaites forume suzinojau kad prie situ ligu buna ir valgymo sutrikimai/pokyciai pvz yra toks sutrikimas - besaikis valgymas. jis nuo skydliaukes tipo atsiranda.... blink.gif doh.gif verysad.gif nes ji del persivalgymo kreipes i psichiatra o jis ja nusiunte pas endokrinologa
Atsakyti
sveikos,tai va
trumpai:
visi tyrimai geri,
punkcija,gera,pakitimu nerasta
scintigrafija_desineje skiltyje hipofunkcinis saltas mazgas(dif.mazgas su cistines degeneracijos pozymiais(33/29mm)
kaireje-hiperfuncinis karstas mazgas
kad kaireje puseje kazkas yra nieko nezinojom,niekas nieko nemate,tirsim dar karta echoskopu.
mergaites kaip manote kas man belieka,operuotis reiktu?nzn ka daryt,gydytoja tik klausia ar noriu,sakau nu nenoriu,o kaip galiu noret:) kolkas kol toliau neistirsim nieko nespresim...
vaziuosiu per pazistamus i warsuva,istirs tenai viska per nauja,noriu nuomones is tenai dar,juolab kad viska ten nemokamai ir greit man padarys.
bet iki to laiko noriu susidaryt kakokia nuomone apie ta salta mazga,kas s juo daroma?
Atsakyti