Koks dailus megztinis, labai. Ir sagė labai graži.
[quote=vincis,2012 01 22, 11:21]
Rodausi ką nukoviau
Čia maniškė 890,jei tik veikia
Radau netgi pirkimo čekį, kainavus 325 svarus, aš mokėjau netgi 10 svarų su siūlų dėže
Na trūksta to riberio, jo tik knygelė likus
Bet aš dar pasieškosiu po sendaikčius, gal kainuos netgi 5 svarus

Čia kas buvo kartu su ja:

Dešiniau matos biškiuka siūlų
Vaikas neįėjo į komplektą
O šita paimėm, nes geras daiktas negali likt sendaikčiuos
Vistiknumeriukas jos 710
Konfiskuota buvo dėžutė, kurioje buvo transfer tool, tepaliukas, parafinas (jau paskaičiau kelias temas atgal, tai žinau kad ir toks turi būti
)

Dar nežinau ką darysiu su šita, vyras labai nori abidvi parduot, nes neblogai gautųs
Špygą jam taukuotą, jei gerai mezga, negaus
Dabar dar reikia eit pradėt daryt ką nors
Net nežinau nuo kurio galo pradėt
SIūlų turiu vernito vilnos, atrodo nestori,tai gal bandysiu kankintis
Gaila,kad tinkamo stalo neturiu
Čia maniškė 890,jei tik veikia
Na trūksta to riberio, jo tik knygelė likus
Čia kas buvo kartu su ja:
Dešiniau matos biškiuka siūlų
O šita paimėm, nes geras daiktas negali likt sendaikčiuos
Dar nežinau ką darysiu su šita, vyras labai nori abidvi parduot, nes neblogai gautųs
Dabar dar reikia eit pradėt daryt ką nors
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 22, 12:17)
Nu ir geriu radai
Aha, aš ir džiaugiuosi, bet kad niekas nesigauna
Skaitau instrukciją,žiūriu youtubę,bet.... Net akių nemoku uždėt, jei uždedu, tai pusė pasileidžia
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 01 22, 14:31)
Aha, aš ir džiaugiuosi, bet kad niekas nesigauna
Skaitau instrukciją,žiūriu youtubę,bet.... Net akių nemoku uždėt, jei uždedu, tai pusė pasileidžia 
Super lobis
Su viskuo reikia kantrybes ir laiko, as pries dvi savaites (atrodo) isigijau KH-881, tai toooks tankus miskas buvo, o dabar isimiklinau uzdeti, nuimti akis, o jau kiek ardymo buvo
Gusha ir Vincis darbeliai
Šiaip ne taip išstenėjau pavyzduką
Akistik apvyniojant išeina uždėt, lygiai mezgės gražiai,vietom biškį pasitempė kažkodėl, bandžiau pridėt akis ir tada kažkas pastrigo, teko viską nuimt.
Kai tai nutinka su pavyzduku - dzin, ką daryt, kai nutinka mezginyje?
Kai tai nutinka su pavyzduku - dzin, ką daryt, kai nutinka mezginyje?
~♥KaipTaiKaip♥~ gal bus bus siulo itempimas netolygus? as irgi esu masina pirkus papigiam (50eur) sena modeli, ten buvo pilnutele kompletacija, bet pirkau tik tam, kad pribumbasus nusirinkt, o kas liko atidaviau cia kazkam forume.
ech faina jums mezgat, o as jau savaite kaip kankinuosi su persalimu, bet jau tokia bjaurastis mane cia uzpuole, silpna tiek, kad net megzt negaliu. visa savaite i darba nejau, galvojau ai dzin kad apsisnargliojus, tai nors pamezginesiu, bet galva kaip puodas ir nieko nesigauna. greiciau kaip du puodai, net nezinau kur ja kist. baisu kaip paprasciausios ligos mutuoja i kazkokius monstrus, kuriu jokie vaistai neima. daktarelis man taip ir pasake - niekuo negaliu padet, tik bileteni israsyt ir sedek namie, savaitele pasikankinsi - jei nepraeis - pratesiu 'atostogas'
na pasiguodziau gana 
ech faina jums mezgat, o as jau savaite kaip kankinuosi su persalimu, bet jau tokia bjaurastis mane cia uzpuole, silpna tiek, kad net megzt negaliu. visa savaite i darba nejau, galvojau ai dzin kad apsisnargliojus, tai nors pamezginesiu, bet galva kaip puodas ir nieko nesigauna. greiciau kaip du puodai, net nezinau kur ja kist. baisu kaip paprasciausios ligos mutuoja i kazkokius monstrus, kuriu jokie vaistai neima. daktarelis man taip ir pasake - niekuo negaliu padet, tik bileteni israsyt ir sedek namie, savaitele pasikankinsi - jei nepraeis - pratesiu 'atostogas'
Na šiaip važiuoja smagiai, gal kad aš čia nemoku dar elgtis, taip daro
Plius neturiu kur priveržt stalo, tai reik prilaikyt su kita ranka
Va čia antras mėginukas, vernito vilnelė, ant 5 tankumo
Pridedant akis jautaip sutemptai kraštelis atrodo

O čia va tokie brūkšniukai, nepastebėjau, gal čia jie toj vietoj,kur keičiau tankumą

Ir radau slaptą dėžutę, kurioje buvo visi tools sudėti
Nereikės 710 apšvarint
Normalių siūliukų neturiu, nežinau ką megzt
Noriu skaros, kur pas Freke gal mačiau, viskas lygiai, o kraščiukai skaros motyvų
Kokiesiūlai tiktų? MAn čia Uk, labai nepatinka siūlų pasirinkimas
Va čia antras mėginukas, vernito vilnelė, ant 5 tankumo
O čia va tokie brūkšniukai, nepastebėjau, gal čia jie toj vietoj,kur keičiau tankumą
Ir radau slaptą dėžutę, kurioje buvo visi tools sudėti
Normalių siūliukų neturiu, nežinau ką megzt
patikrink ar sponge bar geros bukles. sioj temoj neseniai apie tai diskutavom.
geru siulu tikrai yra ir uk, bent jau as taip issivaizduoju, kad pasiula panasi kaip ir pas mus airijoj. ziurint kokio storumo siulai patinka, bet tie visi saliai skraistes ir skaros labai graziai atrodo megzti is Kild Silk - moheros su silku, labai geri Rowan, Debbie Bliss, Garstudio. paprasciausiai nueik i kiek didesne parduotuve ir pasirink kas patinka, tik turek omeny, kad masina nemegs is labai storu, labai plaukuotu ir nelygiu 'fancy, novelty' tipo siulu.
geru siulu tikrai yra ir uk, bent jau as taip issivaizduoju, kad pasiula panasi kaip ir pas mus airijoj. ziurint kokio storumo siulai patinka, bet tie visi saliai skraistes ir skaros labai graziai atrodo megzti is Kild Silk - moheros su silku, labai geri Rowan, Debbie Bliss, Garstudio. paprasciausiai nueik i kiek didesne parduotuve ir pasirink kas patinka, tik turek omeny, kad masina nemegs is labai storu, labai plaukuotu ir nelygiu 'fancy, novelty' tipo siulu.
Na taip, nieko ten nelikę tos sponges
Turiu tik langams sandarint juostos, bet ji ne porolonas,o tokia kietesnė
Netiks turbūt
Man juostą nusipirkt brangiau, nei mašiną
Ačiū už siūliukų pavadinimus
Turiu tik langams sandarint juostos, bet ji ne porolonas,o tokia kietesnė
Ačiū už siūliukų pavadinimus
geriau nemegzti be sponge bar, nes daugiau sansu sulankstyti adatas, o dar baisiau apgadinti pacia karieta.
airijoj tos langu sandarinimo juosteles - kuria mezgejos lietuvoje puikiai naudoja ne pagal paskirti haha - pirkti lyg ir nera, bent jau as niekur nemaciau, gali but, kad ir anglijoj ner. matyt, langai kitokie, nors gal labiau mastymas kitoks - salta? jungiam sildyma dar porai valandu, saskaita uz sildyma 100 ar 200, mums dzin!
airijoj tos langu sandarinimo juosteles - kuria mezgejos lietuvoje puikiai naudoja ne pagal paskirti haha - pirkti lyg ir nera, bent jau as niekur nemaciau, gali but, kad ir anglijoj ner. matyt, langai kitokie, nors gal labiau mastymas kitoks - salta? jungiam sildyma dar porai valandu, saskaita uz sildyma 100 ar 200, mums dzin!
Čia tos juostelės ne dėl šiltumo,o kad vanduo nebėgtų
Radau, užsisakiau normalios,mašinai
Neturiu is ko megzt, tai ir pabus ramiai
Kiek skarai maždaug susinaudoja matkiukų kid silk?
Kiek skarai maždaug susinaudoja matkiukų kid silk?