Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Balla, superinės kelnytės, norėčiau ir aš tokiųsmile.gif) O jau spalva - lydausi vietoje thumbup.gif
Pabandykit riberio tankumą sumažinti, matosi, kad kas antra eilė skiriasi ax.gif

Gal ir man tokias sūnėnui sukurpti, bet kol galvoju, pats tuoj išmoks pampius pasikeisti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaslinelis: 23 sausio 2012 - 20:41
QUOTE(Freke @ 2012 01 23, 18:36)
o va tas kelnes tai prasom aprasyti ax.gif visai man reik tokiu. nu ne man  ax.gif mano maziui lotuliukas.gif

Pvz kopijavau nuo Jautienos smile.gif
Kelnytės megztos su Brother KH881. Siūliukas Classic Yarn Extrafine150 100 % merinosų vilna. 50 g - 150 m. 1cm x 1cm - 3 akys x 5 eiles, itempimas 8.
Nugara ir priekis vienodas 68 akys. 35 eiles T7 2x2. Po to 43 eilės T8 lygiai. Po to mažinau iš šonų kiekvienoj eilėj po 1akį, kol susiaurėjo iki 23 akių. Tada Kas antroj eilėj iš kraštų pridėjau po 1 akį (44 eilės). Tada 21 eilė lygiai. Ir 35 eilės T7 2x2.
Klešnikėms: surinkau 59 akis, T7, 16 eilių, 2x2. Dydis nuo 2 mėn.

QUOTE(linaslinelis @ 2012 01 23, 21:39)
Balla, superinės kelnytės, norėčiau ir aš tokiųsmile.gif) O jau spalva - lydausi vietoje thumbup.gif
Pabandykit riberio tankumą sumažinti, matosi, kad kas antra eilė skiriasi ax.gif

Gal ir man tokias sūnėnui sukurpti, bet kol galvoju, pats tuoj išmoks pampius pasikeisti lotuliukas.gif

Ačiū. Man irgi spalva superinė. O riberis šiuo metu ant spintos guli. Bet kai baigsiu kepurę, bandysiu su juo susidraugauti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu nusimegzti suknele, bet pagalvojau, kad gal su masina bus greiciau ir graziau. tad turiu klausima mezgancioms masina: ar imanoma numegzti tokio tipo suknele, ta prasme su zigzagais vienspalve is tokiu siuliuku butinai, nes turiu daug uzsipirkus, bet neaisku ar tie siulai tinka masinai.
gal galit kas patarti?
aciu
Atsakyti
Tik rankom tokia suknele gali megzti, aisku - gali ir masina , bet uzsiknisi kilnoti akis isvienos vietos i kita g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baterflay: 24 sausio 2012 - 10:23
imanoma. jei masina perfokorteline arba elektronine mirksiukas.gif kaip tik radau tokia korta assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Baterflay @ 2012 01 24, 11:20)
Tik rankom tokia suknele gali megzti, aisku - gali ir masina , bet uzsiknisi kilnoti akis isvienos vietos i kita g.gif

Aciu Baterflay, as irgi turejau toki itarima, kad gali but sudetinga ta zigzaga daryt. Siaip neturiu patirties su mezgimo masinomis, bet kazkada klausiau vienoj pardej apie mezgimo masinas ir mezgima su pynem, tai sake, kad irgi reik kilnoti akis, kad pynes gautusi. Nuva, reiks rankas idarbinti gerokai....sad.gif

Freke o kiek siulu sueitu tokiai, mane domina xs-s dydis is viengubo siuliuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievakas: 24 sausio 2012 - 10:30
QUOTE(Freke @ 2012 01 24, 10:27)
imanoma. jei masina perfokorteline arba elektronine mirksiukas.gif kaip tik radau tokia korta assa.gif

Krastuose pynes turi buti palikta po 1 aki, tada lengviau sukeisti akis vietom. Jai paieskotum rasto kuris nereikalauja vaikscioti po visa adatine, gal tau ir iseitu su masina padaryti tuos zigzagus. Jai ka rasiu , idesiu tongue.gif
Atsakyti
Šitas zigzaginis raštas vadinasi "missoni". Jam yra atitinkama perfokorta, tada nereikia rankomis kėlinėti, tik suknelės apačioje tas siaurinimas su mašina nelabai gautųsi, reiktų gerokai padirbėti rankomis g.gif
Atsakyti
bet tos bangeles apacioje ir gaunas butent nuo rasto. turiu modeli butent tokiom pat bangelem ten ir korta ideta. del siulu nezinau niekad nemezgiau is droopsiuku ax.gif
Papildyta:
modelis

user posted image

kortos
user posted image

taip kad masina iseitu padaryti tuos zigzagus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 24 sausio 2012 - 10:43
Aš turėjau mintyje ne bangeles apačioje, o nuo apačios siaurinimą iki talijos. Pažiūrėkit suknelės foto, ten po daug adatų reiktų perkėlinėt, kad siaurintųsi, apačia platesnė.
Atsakyti
tai pats ismodeliavimas jau kitas reikalas smile.gif as kalbejau apie rasta pati kad imanoma megzti.

o modeliavimas tai jo sudetingas bet man atrodo imanomas vistiek. tokio tipo sijonas mano mintyse jau kokie 4 metai... tiek kiek masina turiu biggrin.gif ale vis nesiryzau rankomis kilnoti dabar korta issimusiau atsiradau pradzia bandysiu meginuka. tik va kas nepatinka tai dideles uzmetimo skylutes. gi trusikai sviesis ir paponesis jei bliuzkele kokia megzti doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2012 01 24, 10:05)
P O riberis šiuo metu ant spintos guli.  Bet kai baigsiu kepurę, bandysiu su juo susidraugauti smile.gif

biggrin.gif Nu jo... Bent spalvą pataikiau lotuliukas.gif
Atsakyti