Įkraunama...
Įkraunama...

Malta IV

QUOTE(Manola @ 2012 05 03, 11:11)
Perkant pas olex jei iškart perki pirmyn ir atgal bilietą irgi suskaičiuoja tik 55 lt. Į ofisą važiuot nereik. Keliskart išbandyta wink.gif

Aa as pasirodo ik igalo nenuejau. Kai pasirinkau pirmyn atgal tai rode po 35 Lt i abi puses. Tada tvarkoj viskas smile.gif ta pati kaina smile.gif ten pasirodo gale tik nuolaida padaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manola @ 2012 05 03, 07:46)
Aha smile.gif Mašina.

Beje, susigaudžiau, kad nesusigaudžiau smile.gif Merginos, kokios rozetės Maltoj? Angliškos?  blink.gif

Laba smile.gif

Taip, Maltoje rozetes angliskos (trisakes).
Tarkim musu viesbutyje (kambaryje) buvo rozetes ir angliskos ir europines padarytos. Adaptario pasiprasyti galima ir viesbucio registraturoje.
Arba veztis is Lietuvos.
Dar galima ir paties viesbucio kuriame apsistosite tiesiai uzklausti del tu adapteriu.
Tada tiksliai zinosite veztis ji, pirkti ar ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2012 04 25, 10:38)
As nesutikciau kad Malta netinkama ilsetis su vaikais, dar kaip tinkama, baseinai yra visur, del smeleto papludymio, taip ju ne daug bet tai gali apsigyventi sale ju, ar netoli ir nuvykt nuomuotu automobiliu, nes nuomuotis auto Maltoje bet kuriuo atveju naudingiau ir patpgiau nei vaziuot autobusu, del viesbuciu, al nera butina keliaujant su vaikais, tai buna puiku jai laika pagrinde leidi viesbutyje, galima nuomuotis vila, apartamentus.Su mazu vaiku ne daug ir tereikia,su didesniu, yra gi Maltoje ir papaja parkas ir vandesns parkas.
Mes buvom Maltoje su trim vaikais 10 metu, 5metu ir 11menesiu.Gyvenome Gozo saloje, nuomavomes apartamentus, kieme buvo baseinas, maista norejomes gaminomes(beje su mazyliu taip patogiau) norejom ejom i kavines.Gyvenom prie uosto, tai vos 5 minutes kelio ir mes jau laivelyje i blue laguna, sale apart. is vietiniu nuomavomes masina, kaa reikia nueinam pasiemam, vaziuojam po Malta,norim i mielas vietas Gozoje, norim i papludymi kur vos 15 min kelio.Vaikam ir mum labai patiko thumbup.gif aiskus jai jus norite tik aktyviai lekt lekt , kad kuo daugiau pamatyt, gal ir sunku su mazu vaikuciu, bet jai seip pamatyt, susipazint, megautis saule, groziu ir jura, tai tinkama vieta thumbup.gif tiesiog protingai pasirinkt gyv.vieta 4u.gif

Na as irgi nesutikciau su pasisakiusiuju nuomone kad MALTA netinkama ilsetis su vaikais schmoll.gif . Tikrai ne. Gal tik ne tokia patogi butu tu smeletu papludimiu issidestymo atzvilgiu. Bet juk keliaujant apgyvendinima galima rinktis, vieta taip pat. Pries pora metu mes irgi keliavom su mazais vaikais. Cia tikrai dar daug kas priklauso nuo paciu keliaujanciu zmoniu poziurio, apie tai nekart esu rasiusi. mirksiukas.gif

Del smelio papludimiu tai dar yra Golden Bay smelio plezas, kuris randasi salos pietvakarineje dalyje, yra ir rytineje arciau Marsascala miestuko, tik ten pleziukai nera dideli ir nelabai gal patogu ir toliau nuo lankytinu vietu.
Udrius taip pat nepaminejo dar vieno nuostabaus smelio papludimio.
Tai labai jaukus, smagus Paradise Bay (plezas). Dievisko grozio ilankele ir peizazas. Mes didziausia dali laiko leidom su vaikais ten.

Dar priklauso ir nuo to, kokio amziaus vaikai vyksta i kelione, siuo atveju i Malta. Kad ir tas pats Popeye miestukas http://www.popeyemalta.com/ My Webpage tinka poilsiui prie vandens visai dienai. Ten irgi yra plezas, visokiu vandens atrakciju ir didesniam, ir mazesniam. mirksiukas.gif

Gozo saloje kaip buvo rasyta taip pat rasit smeliuko, tik reik zemelapi paanalizuot ir paziuret kur jie yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 03 gegužės 2012 - 11:16
Tai kad minėjau, ten gi Cirkewwa, ten įsikūrę du viešbučiai kur bauyers vežė (veža). Labai gražus pliažas yra Comino saloje, tačiau turėkite omenyje, kad ten yra bjaurios žuvytės, kur bjauriai kandžiojasi... Beje, man gražesnis (ir ramesnis) pasirodė Santa Marija Bay.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 05 03, 21:50)
Tai kad minėjau, ten  gi Cirkewwa, ten įsikūrę du viešbučiai kur bauyers vežė (veža). Labai gražus pliažas yra Comino saloje, tačiau turėkite omenyje, kad ten yra bjaurios žuvytės, kur bjauriai kandžiojasi... Beje, man gražesnis (ir ramesnis) pasirodė Santa Marija Bay.

Jus maniau turejot omeny ta pleza kur prie viesbucio Rambla bay (kur minejot Bauer veze). Paradise plezas randasi kitoje vietoje. Taip jis irgi yra Cirkewwa rajone.
Mes keliavom i Malta ne su Bauer, bet prie to viesbucio esu buvusi.
Comino saloje praleidom visa diena, bet zuvyciu kur kandziojasi neaptikom. smile.gif
Gal jos tam tikru metu laiku ten karaliauja. g.gif
Santa Marija pritariu kad ramesnis plezas, jame ir zmoniu buna maziau. Tik keliantis reik pasiteirauti i kuri pleza plukdo laiveliai, nes dazniausiai i ta pagrindini. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 03 gegužės 2012 - 21:23
Sveikos, o gal skrendate viena? ax.gif Aš vykstu ekspromtu viena sielą ir kūną paiilsinti - gegužės 6-10 d. Į Bugibba. Pirmąkart vyksiu be lūkesčių ką pamatyt ir apžiūrėt, o tiesiog šitaip laisvai atsipalaidavus paiilsėti ir pasimėgauti smile.gif Gal kas būtumėt malonios ir apšviestumėt mane, kokiu būdu atsirasti iki viešbutuko iš oro uosto, jei mano lėktuvas nusileis Maltos oro uoste jau 11 val. vakaro? 4u.gif Noriu patogiai nuvykti ramia galva.
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2012 05 04, 11:00)
Sveikos, o gal skrendate viena?  ax.gif  Aš vykstu ekspromtu viena sielą ir kūną paiilsinti - gegužės 6-10 d. Į Bugibba. Pirmąkart vyksiu be lūkesčių ką pamatyt ir apžiūrėt, o tiesiog šitaip laisvai atsipalaidavus paiilsėti ir pasimėgauti  smile.gif  Gal kas būtumėt malonios ir apšviestumėt mane, kokiu būdu atsirasti iki viešbutuko iš oro uosto, jei mano lėktuvas nusileis Maltos oro uoste jau 11 val. vakaro?  4u.gif  Noriu patogiai nuvykti ramia galva.

ten kažkur jau minėta www.a2btransfers.com
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 05 04, 09:09)
ten kažkur jau minėta www.a2btransfers.com

Ačiū, o gal kas iš važiuojančių 6-10 d. jau įsigijo? Tie Shuttle Bus dar važinėsis 23 val?
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2012 05 04, 09:57)
Ačiū, o gal kas iš važiuojančių 6-10 d. jau įsigijo? Tie Shuttle Bus dar važinėsis 23 val?

Aš važiuoju 6 d., įsigijau iš www.transferbus.com. Jei užsisakai, aišku važiuoja, darbas jų toks. smile.gif
Atsakyti
Ten eismas kairiaja kelio puse blink.gif
Atsakyti
taip.
Atsakyti
Na ką, 6 d. skrendančios? smile.gif lagaminai supakuoti? Pasiruošusios?
Atsakyti