Įkraunama...
Įkraunama...

Malta IV

QUOTE(Aukštaitė @ 2012 05 08, 11:59)
Jei nutaret vykti i Malta, tai ir lekit. wub.gif

Aukstaite, aciu uz silta komentara 4u.gif Taigis, kad lengva nusprest nera.. nes, kaip sakau, ten nebuta ir graiku kultura "neragauta".
Teks ziuret, kurlink is ju geriausia kaina bus rugsejy - spali.. Maltos radau puikia skrydziu kaina, bet rugsejo pradziai.. kaitros nesinori..
O spalio link - baugoka del lietaus, o kad vanduo siltas ir oras dar siltas - tai superrrrr thumbup.gif O gamta turbut vieningai bus visur parudusi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gurmano: 08 gegužės 2012 - 12:27
Sveikos,

gaila, kad neperskaičiau anksčiau, kad su manim kažkas lėktuvu skrido vienišas gegužės š d....Būčiau turėjusi kompaniją bent skydžiui.

Taigi - dar viena galimybė pasinaudoti Maltos teikiamais malonumais ir kartu naudingai praleisti laiką - anglų kalbos mokykla. Aš čia ir esu. Pamokos iki pietų, o po to - laisvas paukštis. Aišku kažkaip vieniša man čia (nėra lietuvių), bet viskas pakankamai aišku. Bandysiu šiandien viena užkauriauti St.Julians'ą smile.gif

Oi, nuskambėjo kaip reklama, bet manau kainos ir laiko atžvilgiu tai visai gera galimybė.
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2012 05 08, 12:14)
Kaip suprantu ne kartą naudojotės Olex paslaugomis, tikrai patikimi? Neramina šiek tiek "lankstus" Ryanair skryždių grafikas  4u.gif Skrydis vėlyvas, nesinorėtų Kauno oro uoste nakvoti, kai namučiai už 100 km...

Ketvirtadieni lektuvas is Maltos leidosi 35 min. anksciau tvarkarastyje numatyto laiko.

Ne toks jau velyvas tas skrydis. Blogiausiu atveju spesit iki Kauno autobusu ar gelezinkelio stoties nuvaziuoti ir is ten i Vilniu. Uztruks ilgiau, komforto maziau, bet miegoti galesit savo lovytej smile.gif
Atsakyti
Aha, ketvirtadieni Kaune nusileidome berods 6:40, t.y. tokiu metu jau laukiau savo lagamino wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2012 05 08, 11:14)
Kaip suprantu ne kartą naudojotės Olex paslaugomis, tikrai patikimi? Neramina šiek tiek "lankstus" Ryanair skryždių grafikas  4u.gif Skrydis vėlyvas, nesinorėtų Kauno oro uoste nakvoti, kai namučiai už 100 km...

Olexas tikrai tikrai patikimas. O ryanairas irgi gali pasigirti punktualumu. smile.gif
Atsakyti
Dabar galvoju ar geriau imti tuos autobusų turus, kad salą apžiūrėt ar geriau keliom dienom nuomotis automobilį? g.gif O gal ten kokius motorolerius nuomoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norkyt @ 2012 05 10, 22:49)
Dabar galvoju ar geriau imti tuos autobusų turus, kad salą apžiūrėt ar geriau keliom dienom nuomotis automobilį?  g.gif O gal ten kokius motorolerius nuomoja? smile.gif

Mes ememe tura po pietine Maltos dali. Mokejome 10 euru uz zmogu. Isvaziavom apie 10val ryte ir grizom ~7val. vakare smile.gif Visi likom labai patenkinti wub.gif Pamateme daugybe lankytinu vietu, plius gavome nemokama Harbour tura su laiveliu (juo plaukeme sekancia diena). Su automobiliu kazin ar butume tiek apvaziave...Tik kas vaziuojat su tais turais, nepamirskit apsaugos nuo saules! Mes nepagalvojom apie tai, todel teko kepti saulej doh.gif
Atsakyti
Aš kažkaip norėčiau visą salą apžiūrėt, ne tik vieną dalį, tai su tais turais nemažai gausis, nes man atrodo ar trys ar keturi skirtingi yra smile.gif Tai kai ne vienas asmuo, gal geriau imt tą automobilį kokiom trim dienom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norkyt @ 2012 05 11, 11:10)
Aš kažkaip norėčiau visą salą apžiūrėt, ne tik vieną dalį, tai su tais turais nemažai gausis, nes man atrodo ar trys ar keturi skirtingi yra smile.gif Tai kai ne vienas asmuo, gal geriau imt tą automobilį kokiom trim dienom smile.gif

Tik vairuoti čia tai nu nafig... smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai atrodo, kad jei aktualu kuo daugiau pamatyt ir aplankyt, geriau imkit autobusa, o jei tik siaip pailset, po sala pasivazinet, tada masinyte, nes atsiminkit, parkingas cia didele problema, prie lankytinu vietu bus sudetinga pasistatyt, o ir kaip manola sako, ne pyragai vairuot, priminsiu, eismas kairiaja puse, vairai kairej pusej lotuliukas.gif , daug ziedu, keliu, keliuku, posukiu. surasti vietoves nera taip lengva, kad va vaziuoji tiesiai, pasuki i kaire ir jau esi... na, cia aisku, mano asmenine nuomone. smile.gif
Atsakyti
Ju beveik savaite esu cia, bet niekaip neisivaizduoju, kiek uzsienieciams reiktu drasos pasiimt masina ir vairuot doh.gif Savizudybe tiesiog doh.gif

Melutia, is kur buvo tas turas ir kaip vadinosi? Sekmadieni turiu laisva, noreciau pasivazinet...Cia kalba eina apie autobusa be stogo?
Atsakyti
tai su tuo vairavimu ten atrodo, kad koks laukinis kraštas ten biggrin.gif O vairavimas kaire puse nieko tokio, tiek man teko taip vairuot, tiek važiuos kartu ekspertas kairios kelio pusės biggrin.gif
Bet jei nepatariat su mašina, tai nežinau kaip čia ir daryt reiktų g.gif Gozo saloj mačiau yra tik vienas apžvalginis turas, tai ten bėdų nėra smile.gif O su tais autobusais lengva viską pasiekt? Nes vistiek ten reiks dar ir susigaudyt kuris kur važiuoja smile.gif
Atsakyti