QUOTE(Masiania* @ 2012 12 20, 20:43)
2-3 diena skaniausias. Isstoves ir ilgiau.
QUOTE(dangiuk @ 2012 12 20, 20:47)
Vasarą taip nutiko, kad netyčiukais paslėpiau nuo savęs kokiai savaitei ne šaldytuve. Valgėm, buvo valgomas, bet tiek laikyti tikrai nepatarčiau, 3-4 dienos tikrai optimalu.
Ačiū labai už atsakymus
Perskaičiau temele, tai užsirašiau kad nepamirščiau kelis punktus

:
Tešlos gabaliukų neperkildint
Nepadaugint miltų
Tešlos lakštai turi buti ploni (beveik permatomi)
sviestas turi išbėkti paskiau susigerti
Storesnius kraštelius geriausia nupjauti
Kas dar? (jei praleidau kanors prašau papildyti

)
Skaičiau skaičiau viskas taip painu

Bet po keliu dieneliu bandysiu padaryti, tikiuosi nieko nepamiršiu, tikiuosi viskas pavyks puikiai