Taip tampiau,kad vos susukau paskui,sakau galbut per daug laikiau pasikelimui,nes skaitau kad reikia neperkildinti
as laikiau ilgokai ir pasikele trigubai, gal tokia klaida
[quote=poniajurate,2013 04 01, 20:53]
Jūrate, puikus jūsų šimtalapis
Ir tikrai nepaskrudinote. O aguonas sumalkite porą kartų 
Jūrate, puikus jūsų šimtalapis
Graziai atrodo
bet per visa plota aguonas dejot siaip, ar netycia
QUOTE(rugiagele26 @ 2013 04 16, 12:55)
Siaip dejau, namine komisija nusprende,kad i kiekviena sluoksni det
O kur jus iškeptą šimtalapį laikote, kad kuo ilgiau išliktų šviežias, ar įvyniojat į maistinę plėvelę ir į šaldytuvą, ar į maišiuką, (šiandien iškepiau, reik išlaukti iki antradienio vakaro)...
?
QUOTE(paslaptukai @ 2013 04 27, 23:30)
O kur jus iškeptą šimtalapį laikote, kad kuo ilgiau išliktų šviežias, ar įvyniojat į maistinę plėvelę ir į šaldytuvą, ar į maišiuką, (šiandien iškepiau, reik išlaukti iki antradienio vakaro)...
?
Aš visada suvynioju į maistinę plėvelę
QUOTE(liucijabalt @ 2013 04 28, 00:14)
Aš visada suvynioju į maistinę plėvelę
Puikiai būna
ir laikau kambario temperatūroj, į šaldytuvą tikrai nededu
suvyniokite į maistinę plėvelę, nedėkite į jokį šaldytuvą... jei norite, prieš valgant įdėkite į orkaitę kelioms minutėms ir pašildykite
http://www.part.lt/p...a6f7fbce667.JPG
http://www.part.lt/p...7d15215e158.JPG
Si karta jau manau labai geras isejo
http://www.part.lt/p...7d15215e158.JPG
Si karta jau manau labai geras isejo
QUOTE(Loretaus @ 2013 05 03, 19:41)
http://www.part.lt/p...a6f7fbce667.JPG
http://www.part.lt/p...7d15215e158.JPG
Si karta jau manau labai geras isejo

http://www.part.lt/p...7d15215e158.JPG
Si karta jau manau labai geras isejo
Ir aš taip manau
Nesuprantu, ka paskutiniu metu blogai darau... iskyla simtalapis graziai, kepant apkrenta... na pasidaro pabliuskes... ir nervas kaip ima.... gal mieliu per daug... nes dedu miltu 400 g, o mieliu 25 g?










