Na nepasakyciau kad savikaina didele... man gaunasi beveik link 2 kg pyragas, tai gaunasi kokie 17 lt... dar jei sviestui kokia akcija uztaikai, tai isvis gerai.
QUOTE(padima @ 2013 05 28, 12:47)
Kepam kepam, dažnokai, kai užsako:) sau jau nelabai kepu, nes sunkus darbas:) ir brangoka:)
QUOTE(dangiuk @ 2013 05 28, 13:44)
va, pas mane ir tas pats, kepu kepu, bet ne sau

QUOTE(rugiagele26 @ 2013 05 28, 15:12)
Na nepasakyciau kad savikaina didele... man gaunasi beveik link 2 kg pyragas, tai gaunasi kokie 17 lt... dar jei sviestui kokia akcija uztaikai, tai isvis gerai.
aš irgi norėjau sakyti, kad ne tokia ir didelė ta savikaina


QUOTE(lialkaa @ 2013 06 05, 09:52)
Sveikos
noreciau daugiau pasisakymu, kaip kuri kepate..? mane labai domina, kada laistote sviestuku, ar bekepant orkaitej, ar jau istraukus is orkaites? Nes paskutini karta, kai kepiau, norejosi, kad siek tiek slapiasnis butu.

kai tik išimu iš orkaitės jau iškepusį tada laistau ištirpusiu sviestu kol jo visai nebelieka...
QUOTE(lialkaa @ 2013 06 05, 08:52)
Sveikos
noreciau daugiau pasisakymu, kaip kuri kepate..? mane labai domina, kada laistote sviestuku, ar bekepant orkaitej, ar jau istraukus is orkaites? Nes paskutini karta, kai kepiau, norejosi, kad siek tiek slapiasnis butu.

aš kepdama orkaitėj laisčiau. bet vistiek norėjos daugiau drėgmės, kiek prisimenu

QUOTE(AsPeleda @ 2013 06 06, 21:28)
dedu šlapias, jei dėsi sausas jų reikia daug mažiau
QUOTE(Loretaus @ 2013 06 10, 14:03)
Šaunuolė




QUOTE(Loretaus @ 2013 06 10, 14:03)
kaip norėčiau šito gabalėlio

