QUOTE(Coccinela @ 2012 02 25, 12:57)
O apie sviestą aš NEI VIENO klausimo neuždaviau, kur jūs klausimą matėt?
Aš nerašiau "nesiruošiu skaityti", aš parašiau "neketinau skaityti visko". Kaip ten bebūtų, atvirai pasakiau, ne kad jus durnėm išvadinčiau.
Gal pasiteisint kodėl negaliu visko perskaityt? Auginu 2 mažamečius viena, mokaus akivaizdiniam, ką tik po sesijos, praktika prasidėjo, pati po antibiotikų kursų, dabar mažiui skarlatina. O noras begalinis buvo pabandyt, ir minkiau kepiau iki pirmos nakties... tik man asmeniškai atrodo negerai gavos su tuo sviestu.

Aš nerašiau "nesiruošiu skaityti", aš parašiau "neketinau skaityti visko". Kaip ten bebūtų, atvirai pasakiau, ne kad jus durnėm išvadinčiau.
Gal pasiteisint kodėl negaliu visko perskaityt? Auginu 2 mažamečius viena, mokaus akivaizdiniam, ką tik po sesijos, praktika prasidėjo, pati po antibiotikų kursų, dabar mažiui skarlatina. O noras begalinis buvo pabandyt, ir minkiau kepiau iki pirmos nakties... tik man asmeniškai atrodo negerai gavos su tuo sviestu.
O kiek tokių kaip jūs? su tais pačiais klausimais - bliam, vieną temą perskaičius tikrai atrastų pačios, nesunku, žinoma, atsakyt, bet kantrybė irgi turi ribas.
Už atvirumą ačiū, bet būti atvirai galima ir taktiškiau - abipusė pagarba (naujokių pačių noras išsiaiškint visada bus suprantamas ir ištiesiama pagalbos ranka) tikrai niekam nepakenktų. Kitas dalykas - žmonės tortų puošimo skaito ne 6, o 60 temų ir nieko....
Dėl sukritusių bėdų - užuojauta, bet vos ne visos čia kepančios - su mažais vaikais, vienokiom ar kitokiom problemom, taigi... galiam pasirinkti ir kitą, mažiau įtemptą laiką bandymams... arba ne tokį sudėtingą kepinį.
Žodžiu, kas kurs naują temą, raudonom raidėm įrašykite pastabas apie sviestą.