Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pritraukti meilę

QUOTE(Soled @ 2013 04 11, 12:02)
Kažkada rašiau, bet pasikartosiu g.gif
Aš pažįstu moterį, kuriai jau labai arti keturiasdešimtmetis. Ji niekada neturėjo jokių santykių nei mokyklos, nei studentavimo laikais, nei nuo tada, kai pradėjo dirbti. Aš ir galvoju, kad čia tikriausiai likimas... ji tikrai ne iš tų kurios niekuo nesidomi, niekur neina. Draugų, pažįstamų turi daug, labai dažnai keliauja, pramogauja, mėgsta baliukus, jei ne darbas tai nuolat ką nors veikia ir būna tarp žmonių, yra miela, simpatiška, komunikabili, bet va vyruko jokio neturi. Ji pati norėtų ir šiaip yra tokia, kuri rodo iniciatyvą, bet kažkada pati sakė, kad visi bendravimai su vyrais į daugiau nei draugų draugystę neišsivysto, ir suprask kame čia šuo pakastas... tada ir atrodo, kad grynai likimas, nes žinau tokių žmonių, kurie nuolat turi antrą pusę t.y. jeigu su vienu išsiskyrė žiūrėk jau po mėnesio kitą rado.

Na, as tai nemanau, kad cia butu kaltas likimas smile.gif . Nesvarbu, kad ji jusu, ar kitu moteru akimis labai ivairiapusiskai faina, taciau, greiciausiai kazkas jos elgesy neleidzia vyrams priarteti prie jos labiau, nei tik kaip prie drauges. Priezasciu reikia ieskoti elgesy. Galbut nera seksuali vyrams, nemoteriska? Galbut pati nesamoningai arciau ju neprisileidzia? Labai sunku pasakyti is salies: vienaip mes matom moteris, kitaip jas mato vyrai. Bet visgi manau, kad kaltas cia elgesys, o ne likimas mirksiukas.gif . O be to cia dar labai geras pavyzdys, kad ir kokia miela, komunikabili moteris bebutu, tai negarantuoja jai meiles. O gal ta jusu pazystama per daug nenaturaliai elgiasi, dedasi per daug protinga, nes tai ir vyrukus atbaido smile.gif smile.gif
Atsakyti
Aišku, kaip sakoma į žmogaus dūšią neįlysi, todėl nenoriu kategoriškai teigti, kad tobula moteris, nes kiekvienas turim trūkumų, bet tai daugeliui nesutrukdo surasti savąjį. Kas liečia išvaizdą simpatiška, mandagi, tokia šeimyniška na atrodo su žmogum tikrai viskas tvarkoj, bet va kaip pati minėjo su vyrais tai lyg užkeikta jaučiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 04 10, 19:16)
Pas visus ateina meile ir visai nesvarbu, koks ar kokia tu bebutum. Tik reikia palaukti ir nesinervuoti ir juo labiau nesitverti kokiu nors burtu. Tiesiog tinkamu laiku, tinkamoje vietoje sutiksit savo artima siela- stai ir visas stebuklas;).

perskaičiau ir susimąsčiau.. aš lyg ir sutikus jau tą žmogų, su kuriuo jauku, kuris artimas, su kuriuo esu savimi, bet jis kaip vyras manęs netraukia. tačiau yra kitas žmogus, kuris mane labai traukia, bet esant jam šalia, visad turiu vaidinti, nes niekaip negaliu atsipalaiduoti ir būti savimi šalia jo. kodėl viskas taip sudėtinga biggrin.gif
Atsakyti
Kiaurymes ir runkeles lotuliukas.gif baikite cia puliu kruvas rasyti lotuliukas.gif
Papildyta:
Geriau parasykit kuri nori su manim nusikalsti)))))))))
Atsakyti