Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pritraukti meilę

man 25m, bet nesu turėjusi rimtų santykių, kai tuo tarpu bendraamžiai jau kuria šeimas ir gimdo vaikus. retai atsiranda kokia simpatija, o kai atsiranda, tuomet kaip taisyklė vis vien kažkas nesiklijuoja..
užsikimšus meilės čakra? užkeikimas?
aš jos tikrai noriu ir laukiu savo gyvenime, bet kaip tuščia taip tuščia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 01 15, 17:26)
man 25m, bet nesu turėjusi rimtų santykių, kai tuo tarpu bendraamžiai jau kuria šeimas ir gimdo vaikus. retai atsiranda kokia simpatija, o kai atsiranda, tuomet kaip taisyklė vis vien kažkas nesiklijuoja..
užsikimšus meilės čakra? užkeikimas?
aš jos tikrai noriu ir laukiu savo gyvenime, bet kaip tuščia taip tuščia  verysad.gif

reiškia dar neskirta. kai bus skirta tada tas žmogus ateis į jūsų gyvenimą. o dabar dirbkite, mokykitės, domėkitės viskuom ir tiesiog kuo mažiau galvoti apie tai kad nesiseka, kad nėra tos meilės. ateis laikas, bus ir meilė. tik aišku vieniems anksčiau kitiems vėliau. sekmės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2012 01 15, 18:53)
reiškia dar neskirta. kai bus skirta tada tas žmogus ateis į jūsų gyvenimą. o dabar dirbkite, mokykitės, domėkitės viskuom ir tiesiog kuo mažiau galvoti apie tai kad nesiseka, kad nėra tos meilės. ateis laikas, bus ir meilė. tik aišku vieniems anksčiau kitiems vėliau. sekmės jums 4u.gif

Ir dirbu, ir domiuos, ir namie nesedziu, kasdien apie tai negalvoju, bet ateina kartais momentu kai susimastau ka blogai darau unsure.gif
gal yra kokiu akmenuku, talismanu ir t.t. galinčių pramušti tą reikalą rolleyes.gif
nesitikiu, kad už mane visą darbą nudirbtų, bet gal yra kad išjudintų g.gif
Atsakyti
Kaip man pasidaro sunku buti vienai ir aplanko panasios mintys kaip tavo (tiesa as vyrense ir dar priedeliui turiu pora mazu klaicku po skyrybu), as visada pasiziuriu i si uzrasa ant savo sienos
user posted image

Arba sita

user posted image

ar sita

user posted image

ar sita smile.gif

user posted image

Zodziu negalima nukabinti nosi. Svarbiausia ismokti gerbti save ir niekada nesustoti tobuleti.
Atsakyti
Ievosius,
Tu tikra šaunuolė, kad tokia kryptimi kreipi savo mintis 4u.gif

QUOTE(Ievosius @ 2012 01 15, 23:51)

Zodziu negalima nukabinti nosi. Svarbiausia ismokti gerbti save ir niekada nesustoti tobuleti.

Sutinku. Tik va, už visus tobulėjimus yra svarbiausia BŪTI SAVIMI thumbup.gif
Atsakyti
Na tai gal pirmiausiai reikėtų pradėti nuo meilės sau... Ir tada pradės viskas keistis manau.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 01 15, 16:26)

aš jos tikrai noriu ir laukiu savo gyvenime, bet kaip tuščia taip tuščia  verysad.gif

pirma pati ja pasipildyk,o tik po to lauk,kad kitas duotų.
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 16, 18:27)
pirma pati ja pasipildyk,o tik po to lauk,kad kitas duotų.

gal galima konkrečiau kaip tai daroma?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 01 16, 16:39)
gal galima konkrečiau kaip tai daroma?

Instrukcijos tam nereikia. Išmok mylėti. Save,draugus,šeimą,augalus. Žmones supančius aplink.Viskas labai paprasta.Ir senai žinoma smile.gif tik pamiršta.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2012 01 16, 00:51)

ačiū labai už palaikymą friends.gif
aš net nemoku paaiškinti kas man negerai, jaučiu, kad visiškai tuščia ir sausa šitoje vietoje, kur turėtų būti meilės reikalai, jei taip juos galima pavadinti.

Ne paguodos (kad jis ateiks niekur nedings biggrin.gif ) ir ne nosinės man reik, čia kreipiuosi, kad norėčiau sulaukti patarimų kaip gyvybės įnešti į meilės srity - gal yra kokie akmenukai, talismanai, ritualai ir t.t..
Atsakyti
Apie meilę sau labai daug visko internete, pradžioje galite tiesiog pasiskaitinėti paprasčiausiai, jei esate visiškai pasimetusi...

http://gyvenimas.del...i.d?id=24891041

http://ranida85.blog...ti-save-53.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 sausio 2012 - 17:10
QUOTE(Ievosius @ 2012 01 15, 22:51)
visada pasiziuriu i si uzrasa ant savo sienos

Arba sita

ar sita

ar sita smile.gif

o ka jie reiskia? Kas ten TOKIO parasyta?
Atsakyti