[QUOTE][quote=Merguzele,2006 07 15, 07:51]
Tos kurios turit šaldytuvus metaliniu paviršium, ar neatsiranda įlenkimų, įbrėžimų ant jų? Man tie sidabriniai labai gražūs, bet net ir parduotuvėj pastebėjau smulkius įlenkimus, tai galvojam rinktis su tokiu ceratiniu paviršium.
Kitas klausimas dėl ledukų gamybos aparato šaldytuve. Kiek skaičiau atsiliepimuose, tai yra dažniausiai gendanti šaldytuvo dalis. Gal turit kokių komentarų dėl to?
[/quote]
As turiu saldytuva sidabriniu pavirsiumi,Sarpuka,man jis labai grazus,tai ir nusipirkau,turi viena ilenkima,bet l.maza,kuri padare mano zm.,kai stume,tai ireme .Apacioje,beveik nesimato.
Tikiuosi ant jo nenugriusiu,tai gal ir nebebus tu ilenkimu
Po kolkas nesibraizo,man atrodo ceratiniai labiau linke braizytis,as l.idemiai parduotuveje apziurejau,tai daug isbraizytu.
Valosi taip pat gerai.
QUOTE(Merguzele @ 2006 07 15, 07:51)
Tos kurios turit šaldytuvus metaliniu paviršium, ar neatsiranda įlenkimų, įbrėžimų ant jų? Man tie sidabriniai labai gražūs, bet net ir parduotuvėj pastebėjau smulkius įlenkimus, tai galvojam rinktis su tokiu ceratiniu paviršium.
pas mane LIEBHERR metalinis, bent kol kas nei susibraižė, nei įlinko, bet sakyčiau yra tie metaliniai blizgesiai dviejų rūšių, t.y. plieno durelės ir plastikas dažytas metaline spalva . Pas mane durelės nerūdijančio plieno, o šalytuvo šonai jau dažytas plastikas, vat ir galvoju, kad ko gero plastikas labiau ir neatsparus visokiems mechaniniams pažeidimas

mano snaigė pasiuto visai. Nekenčiu ir nebebūsiu daugiau tautinės produkcijos gerbėja. Baisu. Suklypo per nepilnus penkis metus. Nesu pasiruošusi taip dažnai pirkinėti šaldytuvus, norisi ir kitus daiktus atnaujinti. Psio, tik susitaupius pirksiu kokį su no frost sistema, o tai maniškis per karščius viduje prakaituoja ir ledukais apauga gumos.

QUOTE(Enija @ 2006 07 17, 03:48)
mano snaigė pasiuto visai. Nekenčiu ir nebebūsiu daugiau tautinės produkcijos gerbėja. Baisu. Suklypo per nepilnus penkis metus. Nesu pasiruošusi taip dažnai pirkinėti šaldytuvus, norisi ir kitus daiktus atnaujinti. Psio, tik susitaupius pirksiu kokį su no frost sistema, o tai maniškis per karščius viduje prakaituoja ir ledukais apauga gumos. 

Ot ankščiau šaldytuvus gamindavo! Turėjom senutėlę Snaigę, kuri kelis dešimtmečius be remontų atlaikė, dabar, kur gyvenam, irgi turim seną, bet puikiai veikiantį. Bet kai nuėjom į parduotuvę naujo rinktis, tai pasakė, kad dabartiniai yra giminami, kad laikytų 5-7 metus! Taip kad Enija, pasiruošus tu ar nepasiruošus, bet bijau, kad teks taikytis prie rinkos sąlygų...
O mūsų Gorenje sugedo šiandien
4 metus džiaugiausi, nes labai liuks šaldytuvas. Bet kad tik tiek laiko atlaikė
NEBEŠALDO

QUOTE(jolaxus @ 2006 07 17, 08:27)
pas mane LIEBHERR metalinis, bent kol kas nei susibraižė, nei įlinko, bet sakyčiau yra tie metaliniai blizgesiai dviejų rūšių, t.y. plieno durelės ir plastikas dažytas metaline spalva . Pas mane durelės nerūdijančio plieno, o šalytuvo šonai jau dažytas plastikas, vat ir galvoju, kad ko gero plastikas labiau ir neatsparus visokiems mechaniniams pažeidimas 

liebherr - saldytuvu lyderis europose. tikrai gera varda turinti firma

QUOTE(Enija @ 2006 07 17, 11:48)

QUOTE(Merguzele @ 2006 07 20, 17:59)
Ot ankščiau šaldytuvus gamindavo! Turėjom senutėlę Snaigę, kuri kelis dešimtmečius be remontų atlaikė, dabar, kur gyvenam, irgi turim seną, bet puikiai veikiantį. Bet kai nuėjom į parduotuvę naujo rinktis, tai pasakė, kad dabartiniai yra giminami, kad laikytų 5-7 metus! Taip kad Enija, pasiruošus tu ar nepasiruošus, bet bijau, kad teks taikytis prie rinkos sąlygų...
o mes su vyru tevams nupirkom nauja snaige. tevu senutei snaigei nors jau 12m, bet dirba kaip bite. tik tiek, kad jau mazoka. sita nauja su dviem kompresoriais. kiek domejomes, tai dabartines snaiges tarnauja analogiskai kaip ir visokie ten aeg, ardo, gorenje, bosh ir pan. o ir gedimu beveik nepasitaiko. tai va, paziurejom, kad analogiskas saldytuvas kaip snaige tik, kad uzsienietiskas kainuoja +-3000lt, tai kazkaip pasirinkom bevei dvigubai pigesne snaige... nu paziuresim, kaip ji tarnaus... beje man jos dizainas, netgi grazesnis uz daugeli uzsienietisku saldytuvu

mes turim ATLANT
po kol kas labai patenkinti
kaina atitinka kokybę
o Snaigės dabar visai kitokios gaminamos
man labai nepatinka, kad padėklai ar kaip juos pavadint
laikosi netvirtai

O kaip WHIRLPOOL šaldytuvai?

QUOTE(IGu @ 2006 07 27, 22:09)
Tevai WHIRLPOOL jau 7 metus turi

Mes taip pat turim WHIRLPOOL. Dar tik metus, bet atrodo visai nieko šaldytuvas. Parduotuvėje jis išsiskyrė savo dizainu. Ir dabar vis pasižiūriu praeidama, koks gražus šaldytuviukas
. O perkant reikia žiūrėti, kad būtų galima keisti lentynėlių aukštį ir kad būtų galima reguliuoti temperatūrą, ko naujose Snaigėse nėra (bent kiek aš žiūrėjau). Aš būčiau neatkreipusi dėmesio visai į tai, bet viena moteriškė parduotuvėj pasakė. Ji sakė, kad tokį turi. Tai apačioj viską sušaldo beveik į ledą, o viršuje nieko nešaldo, genda produktai.
Papildyta:
Sako, kad ant metalinio paviršiaus matosi kiekvienas piršto prisilietimas

Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2006 07 17, 08:27)

Sako, kad ant metalinio paviršiaus matosi kiekvienas piršto prisilietimas

QUOTE(Ingrė @ 2006 08 02, 13:38)
čia plačiau komentavau savo pirkinį, o ta paminėta priemonė, kuria ištryniau metalimes dureles mane pačią stipriai nustebino - kai tik nuplėšėm apsaugines plėveles, tai tikrai kiekvienas pirštukas švietė vos prilietus, o va dabar jau kiek laiko naudojamės (nu palyginus nedaug dar

O kaip ta stebuklingoji valymo priemonė vadinasi ir kur jos galima nusipirkti?