Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai

Beje, nusipirkit Tavo Namai zurnala (siuo metu prekyboje). Ten yra saldytuvu apzvalga ir aprasymai kaip koki issirinkt pagal poreikius. Visus aspektus isnagrinejus, ten laimejo Samsung RL-33EASW
Kaip tycia labai panasus kaip mano smile.gif

O antra vieta atiteko Snaige RF310-1803AA
Aisku, ten toli grazu ne visi modeliai isnagrinet, Electroliuxo nei vieno ner sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piene123: 12 rugpjūčio 2006 - 17:19
QUOTE(rakta @ 2006 08 12, 18:13)
bet as galvoju, kad pas tave tas saldytuvas, kur dureliu loveliai kampuoti. gal gali foto imesti.

Ok, imesiu, tik reik susirast koks modelis pagal skaiciukus.
Net neatkreipiau demesio, bet tikrai loveliai kampuoti smile.gif
Atsakyti
reikia nusipirkti ta zurnala ir pasiziureti ka ten raso. Taigi visdelto mane "traukia" tas Samsungas.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2006 08 09, 11:28)
o ka gero/blogo galetumete pasakyti apie gorenje saldytuvus?
[QUOTE]
Pasyskaityk apie saldytuvus pas ruselius, poisk.ru ivesk holodilnik, oi kiek ten info rasi, as pries men. pirkau saldytuve, ieskojau info., tai man l. padejo thumbup.gif Rusija plati, daug platesne nei Lietuva,
Atsakyti
Bangoj (jei zinot toki foruma), klube "Mano bustas" yra toks forumas "viskas apie buitine technika", uzvestas dalyvio Onix. Kaip supratau, tas Onix dirba Vilniuj buitines technikos parduotuvej ir labai nusimano daiktuose. Tai va, galima mestelt klausimu, pvz., kuris is nusiziuretu saldytuvas geresnis, vienas ar kitas. Jis gana argumentuotai paaiskina, ar dar trecia optimaliausia varianta pasiulo. O jei sutari pirkt, parduotuvej nuolaida padaro smile.gif
Atsakyti
reiks ilist pasiziuret.
Atsakyti
Sveikos mamos,
Taip susiklostė virtuvės išdėstymas, kad labai ieškau šaldytuvo kurio plotis neviršytu 55 cm. doh.gif na iš jėgos ~57cm., gylis gali buti kuo gylesnis ir aukštis nesvarbu ~200cm., spalva - metalinė ruda (tik ne balta)
gal kam teko kažką panašaus matyti, ar nors žino koks gamintojas daro? Labai jau nesinori, kad užstotu lango.
ačiū visoms padėjusioms.
Atsakyti
QUOTE(Willmute @ 2006 08 27, 17:33)
Sveikos mamos,
Taip susiklostė virtuvės išdėstymas, kad labai ieškau šaldytuvo kurio plotis neviršytu 55 cm.  doh.gif  na iš jėgos ~57cm., gylis gali buti kuo gylesnis ir aukštis nesvarbu ~200cm., spalva - metalinė ruda (tik ne balta)
gal kam teko kažką panašaus matyti, ar nors žino koks gamintojas daro? Labai jau nesinori, kad užstotu lango.
ačiū visoms padėjusioms.

Ogminoj yra siauras Ardo 50 cm.
Atsakyti
Na 50cm. tai per dauk siauras schmoll.gif

Kolkas 5dealiausias variantas SAMSUNG RL26DCAS
http://www.samsung.c...=Specifications

bet kur Jį rasti ir kas pardavinėja?
Atsakyti
As turiu Ardo dideli saldytuva su 4 saldiklio stalciais. smile.gif
Atsakyti
dar nesam tvirtai apsisprende, bet turbut rinksimes Gorenje saldytuva RK 63392E. deja, atsiliepimu apie si modeli neradau niekur.
Atsakyti
Gal kas žinot, kokioje šalyje gaminami Whirlpool šaldytuvai?
Atsakyti