Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai

Snaigė smile.gif vienareikšmiškai ir kaina gera, ir kokybė dar neapvylė.
Aišku, jei tenka derinti prie interjero - teks pirkti brangesnį (metalo sp. ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 08 31, 11:51)
isgiria tuos nuo kuriu daugiausia uzdirba rolleyes.gif  pardavejai gauna procenta nuo parduoto daikto.. nuo vieno daugiau nuo kito maziau.. valdzia kartais nori issiparduot kazkoki modeli tai padidina uzdirbaus procentus ax.gif  tada konsultantas pirmiausia ir pasiulys butent ta ax.gif
mes atrodo perkam elektroliuxa bigsmile.gif va toki  ax.gif 
user posted image

buvau issirinkus kita modeli bet primerkes aki pardavejas pasiule imti si ax.gif (vyras dirba toj pacioj parduotuvej tai kaip savam ir patare geriausia varinata uz mums prieinama kaina)

Nusipirkom thumbup.gif va toki tik 2metru.
Ilgai rinkomes, bet apsistojom prie sito. Labai erdvus vidus, saldymo kamera triju lentynu, permatoma, vamzdeliai padengti baltai, tad manau rudyti neturetu. Be to, jis toks thumbup.gif
Na, nezinau kaip po to, bet dabar labai dziaugiames ax.gif
Atsakyti
Aš pirkau Snaigę, dėl to, kad pas tėvus snaigė išstovėjo 20 metų, kai tas užsilenkė jie pirko vėl snaigę. Man patiko, tai aš ir nesiblaškiau...
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2006 09 18, 08:43)
Aš pirkau Snaigę, dėl to, kad pas tėvus snaigė išstovėjo 20 metų, kai tas užsilenkė jie pirko vėl snaigę. Man patiko, tai aš ir nesiblaškiau...

Snaige atkrito, nes kamera buvo nepatogi. Saldymo vamzdeliai buvo tiesiog plieniniai, nepadengti. Idesi kokius sudytus lasinius i kamera, druska prasisunks ir po poros metu surudis g.gif Kitokiu modeliu nebuvo ..
I sita Elektrolux laisvai trilitrainiai i apacia telpa. Mums ukininkams thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau, bet apie Snaiges aš nelabai kokios nuomonės. Veikti, tai tie šaldytuvai veikia, ir gana ilgai... Bet man nepatinka kažkokie prišalantys ledų gumbai šaldytuvo viduje. Po to nu jų teka vanduo ir telkšo bala po dėžutėmis apačioje. Kamera aprūdijo, burzgia garsiai, plastmasė (pvz. rankenų) pakeitė spalvą. Galėčiau pagalvoti, kad čia mums pakliuvo brokuotas koks šaldytuvas, bet ir pas mano mamą tas pats, ir pas draugus... Ne, Snaigės nebenoriu...
Atsakyti
QUOTE(Gerta @ 2006 09 15, 15:01)
Tiesiog ne viena priemone buvau isbandziusi, to del su visom ir noriu pasidziaugti, kad galu gale radau, ne Liebherio saldytuve, o atskirai, dabar panasu, kad ilgam ramu.

gal galit pasakyti kiek laiko tas nuvalymas? Suprantu, kad tai individualu, bet vis tik... Šiuo metu naudoju Eres, bet gal yra geresnių
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2006 09 18, 10:35)
gal galit pasakyti kiek laiko tas nuvalymas? Suprantu, kad tai individualu, bet vis tik... Šiuo metu naudoju Eres, bet gal yra geresnių

LIEBHER'į pirkom berods gegužės mėnesį, nutryniau tuo tirpalu kai tik išpakavom ir iki šiol papildomai netryniau. thumbup.gif Gal kai kur jau pasimato dėmelės, bet kol kas jos puikiai nusivalo švelniu skudurėliu. Aišku, pas mane nėra pažeme ropinėjančių bamblių, kuriem baldai tampa gera atrama mokantis vaikščioti, bet manau tas lakas visvien labai geras dalykas, prisimenu išpakuojant vos pirštą pridedi ir lieka dėmės, o po to padengimo nieko panašaus!
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2006 09 18, 10:41)
LIEBHER'į pirkom berods gegužės mėnesį, nutryniau tuo tirpalu kai tik išpakavom ir iki šiol papildomai netryniau.  thumbup.gif  Gal kai kur jau pasimato dėmelės, bet kol kas jos puikiai nusivalo švelniu skudurėliu. Aišku, pas mane nėra pažeme ropinėjančių bamblių, kuriem baldai tampa gera atrama mokantis vaikščioti, bet manau tas lakas visvien labai geras dalykas, prisimenu išpakuojant vos pirštą pridedi ir lieka dėmės, o po to padengimo nieko panašaus!

Nu ačiū labai 4u.gif . Ko gero ir man teks atgailėti 60 lt, bet ką darysi...
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2006 09 18, 09:45)
Nu ačiū labai 4u.gif . Ko gero ir man teks atgailėti 60 lt, bet ką darysi...

Galima rasti pigiau
http://www.pireka.lt...uipment?ID=1372
manau tas pats valiklis
Atsakyti
QUOTE(Shiduh @ 2005 11 16, 16:06)
o kur parduodami šaldytuvai AEG santo, gal kas turi ar verta pirkti, kiek kainavo, kuo ypatingas ar blogas?

Atsakyti
QUOTE(saiga @ 2006 09 22, 19:14)

AEG saldytuvai yra pagaminti Svedijoj, tai manau daug ka pasako, jei gera kaina tai manau daug smegenu sukti nereikia. Kaip taisykle elektroninis valdymas, kaina 185-200 cm aukscio, su 2 kompresoriais, turetu buti 2000-2300 lt, bet visada dar galima pasidereti. Zinoma Snaiges fanai pasakytu, kad Snaige butu daug pigesne, bet uztat nereiktu tureti bedos su rudimis, kurios labai myli Snaiges.
Sekmes renkantis
Atsakyti
QUOTE(SKS @ 2006 09 18, 09:09)
Nežinau, bet apie Snaiges aš nelabai kokios nuomonės. Veikti, tai tie šaldytuvai veikia, ir gana ilgai... Bet man nepatinka kažkokie prišalantys ledų gumbai šaldytuvo viduje. Po to nu jų teka vanduo ir telkšo bala po dėžutėmis apačioje. Kamera aprūdijo, burzgia garsiai, plastmasė (pvz. rankenų) pakeitė spalvą. Galėčiau pagalvoti, kad čia mums pakliuvo brokuotas koks šaldytuvas, bet ir pas mano mamą tas pats, ir pas draugus... Ne, Snaigės nebenoriu...

o cia kur tie gumbai g.gif kameroj ar paciam saldytuve g.gif jei saldytuve, tai greiciausiai del to, kad kazkokie produktai liecias prie saldytuvo sieneliu... nes tokie bajeriai buna ir kituose saldytuvuose doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 25 rugsėjo 2006 - 13:05