QUOTE(rakta @ 2006 10 23, 09:19)
mes ir ruosiames pirkti saldytuva, tai man Samsungas labai patinka, tik va tas minusas, kad dureliu padetis nesikeicia, jau reikia gerai apgalvoti kur ji statyti, jei sugalvotum i kita vieta pasistatyt, tai gal jau ir bus nepatogu dureles darineti.
aš manau, kad nekeisiu jo padėties, bet man dabar svarbu, kad durelės atsidarinėtų iš dešinės į kairę....vat ir susipainiojau visai...negi visi samsungai tik iš kairės atsidaro

jau prigalvojau kvailiausių klausimų

vienas Samsungo modelis yra kur gali keisti dureliu krypti, bet jis bus is ankstesniu modeliu. Va ir man tas pats, jei del kazkokiu dureliu reikes kita saldytuva rinktis tai lb gaila butu. As taip ir noriu Samsungo. O kas liecia ta nofrost tai man jos nereikia, nes nuo tos sistemos ir saldytuvas garsiau dirba ir elektros daugiau ima, o vistiek tu ji valysi per metus kelis kartus, tai vistiek ji atjungi.
bet kad Samsungai dauguma su No frost...bent kiek aš žiūrėjau iš man tinkančių. Ir kaina jų labai gera, atrodo kad net permaža
aš tai išsirinkau va tokį

arba tokį

kaina abiejų beveik nesiskiria, maždaug 1400lt. man labai svarbu, kad šaldiklis būtų ne mažiau 90l ir kad spalva sidabro būtų, nes nežinau kur aš baltą kiščiau
nu ir čiaip jie man taip elegantiškai atrodo...nežinau kaip dėl kokybės...bet jei kaip čia kažkas sakė, kad šaldytuvą reikia keist kas 5 metus, tai koks man skirtumas ar aš samsungą keisiu ar kokį libheri
kažkur buvau radus, kad du modeliai samsungo keičia durų padėtį, kiek prisimenu tai RL36 ir RL39 (toliau raidžių nepamenu, įsiminiau tik tuos skaičius
)

arba tokį

kaina abiejų beveik nesiskiria, maždaug 1400lt. man labai svarbu, kad šaldiklis būtų ne mažiau 90l ir kad spalva sidabro būtų, nes nežinau kur aš baltą kiščiau

kažkur buvau radus, kad du modeliai samsungo keičia durų padėtį, kiek prisimenu tai RL36 ir RL39 (toliau raidžių nepamenu, įsiminiau tik tuos skaičius

nusiunčiau užklausą į samsung.ru, tai atsakė kad visi samsungai atsidaro tik iš kairės į dešinę....kažkoks absurdas...
išskyrus RL36 ir RL39

QUOTE(mijaka @ 2006 10 23, 10:47)
kokybės...bet jei kaip čia kažkas sakė, kad šaldytuvą reikia keist kas 5 metus, tai koks man skirtumas ar aš samsungą keisiu ar kokį libheri
Tai kad niekas nerašė,kad šaldytuva reikia keisti,kas 5 metus.Rašė,kad geriau pirkti geresnį negu,prastesnį ir paskui reikia keisti kas 5 metus,nes jie sugenda.
O pas mane seimoje visi turi Snaiges, ir visos labai puikiai tarnauja... Ir as kai pirkau issirinkau pacia didziausia ir naujausia Snaige. Sidabro spalvos, pakankamai elegantiskai atrodo ir daug telpa, jau metai o nusiskundimo nei vieno neturiu.
Tik viena problema su tuo elegantisku sidabriniu pavirsiumi - jau kai ant jo patenka kokiu nors riebaliuku, tai niekaip neissivalo
Ar cia su visais sidabriniais saldyuvais taip? Ar cia tik su snaigemis?
Tik viena problema su tuo elegantisku sidabriniu pavirsiumi - jau kai ant jo patenka kokiu nors riebaliuku, tai niekaip neissivalo

QUOTE(Xleopatra @ 2006 10 23, 20:28)
O pas mane seimoje visi turi Snaiges, ir visos labai puikiai tarnauja... Ir as kai pirkau issirinkau pacia didziausia ir naujausia Snaige. Sidabro spalvos, pakankamai elegantiskai atrodo ir daug telpa, jau metai o nusiskundimo nei vieno neturiu.
Ar cia su visais sidabriniais saldyuvais taip? Ar cia tik su snaigemis? 

o gal žinai kaip tiksliai vadinasi tavo šaldytuvo spalva ? Snaigė duoda tokius pavadinimus : "pilka", "aliuminio" ir "metallic". Aš dabar jau irgi galvoju Snaigę rinktis, nes radau labai patrauklų variantą. Tik vat nenoriu tų pirštų atspaudų ant durelių

QUOTE(mijaka @ 2006 10 23, 19:34)
o gal žinai kaip tiksliai vadinasi tavo šaldytuvo spalva ? Snaigė duoda tokius pavadinimus : "pilka", "aliuminio" ir "metallic". Aš dabar jau irgi galvoju Snaigę rinktis, nes radau labai patrauklų variantą. Tik vat nenoriu tų pirštų atspaudų ant durelių
noriu matinio paviršiaus

Nesupyk

Kiek apžiurinėjom šaldytuvus su vyru,tai man tos Snaiges,labai pigiai atrodo,sunkiau durys darinėjasi,gumos tokios kietos.Na nenoriu aš Snaigės

Atsiprašau,tų kas turi Snaiges

Mano tada tikriausiai metalic. Na ka padarysi, tada as tikriausiai patriote
O siaip - tai kazkur kazka girdejau kad imanoma nuvalyti ir paskui kazkuo impregnuoi. Tik dar to dalyko neatradau - bet vis dar tikiuosi kad rasiu ir tu mau demeliu ant mano saldytuvo nebeliks
Tikejausi kad cia kazkas ka nors girdejo.
O siaip saldytuva rinkausi pagal elektos sunaudojima, saldiklio dydi (megstu vasara prisisaldyti naturalesniu darzoviu), norejau kad vidus butu padengtas antibakterine danga.... Tai pagal visus mano reikalavimus snaige labiausiai tiko ir patiko. Mazai kreipiau demesi i patarimus, nes pati dirbu prekybos srityje. O is paciu kolegu, kurie pirkimais uzsiima, apie sia marke nieko blogo negirdejau
Tik patare su kokia rankena rinktis, nes vieno modelio dazniau luzta nei kiti

O siaip - tai kazkur kazka girdejau kad imanoma nuvalyti ir paskui kazkuo impregnuoi. Tik dar to dalyko neatradau - bet vis dar tikiuosi kad rasiu ir tu mau demeliu ant mano saldytuvo nebeliks

O siaip saldytuva rinkausi pagal elektos sunaudojima, saldiklio dydi (megstu vasara prisisaldyti naturalesniu darzoviu), norejau kad vidus butu padengtas antibakterine danga.... Tai pagal visus mano reikalavimus snaige labiausiai tiko ir patiko. Mazai kreipiau demesi i patarimus, nes pati dirbu prekybos srityje. O is paciu kolegu, kurie pirkimais uzsiima, apie sia marke nieko blogo negirdejau

QUOTE(dėja @ 2006 10 23, 21:18)
Nesupyk
,bet skaičiau žurnale apie šaldytuvus,nes pati ruošiuosi pirkti.Rašė taip kas renkasi lietuviškus šaldytuvus,tikriausia turi būti super patriotas,kad rinktusi lietuvišką preke.
Kiek apžiurinėjom šaldytuvus su vyru,tai man tos Snaiges,labai pigiai atrodo,sunkiau durys darinėjasi,gumos tokios kietos.Na nenoriu aš Snaigės
nes jau turėjau.
.

na mano irgi tokia nuomonė...čia labiau vyras spaudžia dėl Snaigės...tai sakiau imsiu ir pasiduosiu, nes atsibodo jau tie ieškojimai

o va pvz. siandien aplankėm porą parduotuvių, tai vienoj konsultantas liepė jokiais būdais nepirkt šaldytuvų su No Frost sistema ir Snaigės....kitoj parduotuvėj liepė nepirkt BEKO o laaaaaabai jau siūlė Snaigę....o apie Samsungo nekeiciamas dureles nei vienoj parduotuvėj nežinojo

pirksiu Snaigę....(galėsiu vėliau vyrui priekaištaut "aš gi sakiaaaaaau"...)