Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai

QUOTE(mijaka @ 2006 10 23, 20:33)
na mano irgi tokia nuomonė...čia labiau vyras spaudžia dėl Snaigės...tai sakiau imsiu ir pasiduosiu, nes atsibodo jau tie ieškojimai biggrin.gif dabar jau gailiuosi, kad pradėjau taip smulkmeniškai domėtis šaldytuvais, bučiau nuėjus, nupirkus pirmą patikusį ir rami galva būtų... biggrin.gif
o va pvz. siandien aplankėm porą parduotuvių, tai vienoj konsultantas liepė jokiais būdais nepirkt šaldytuvų su No Frost sistema ir Snaigės....kitoj parduotuvėj liepė nepirkt BEKO o laaaaaabai jau siūlė Snaigę....o apie Samsungo nekeiciamas dureles nei vienoj parduotuvėj nežinojo  doh.gif  ir dar ginčijosi su manim ir įrodinėjo savo...kol neapžiūrėjo tų šaldytuvų  biggrin.gif  tai va ir susipainiot galima
pirksiu Snaigę....(galėsiu vėliau vyrui priekaištaut "aš gi sakiaaaaaau"...)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip sako kiek žmonių tiek nuomonių lotuliukas.gif ,gal ir ta Snaigė bus thumbup.gif thumbup.gif .Kiek visur radau info,prisiskaičiau,tai jau maždaug žinau ko noriu iš šaldytuvo,todėl eisiu ir skaitysiu pardei apie kiekvieną lotuliukas.gif .Mane Samsungai vilioja,bet kad jie visi su NO FROST sistema,ir durys nesikeičia ,tai net nežinau.O dar noriu,kad būtu su dviem kompresoriais g.gif
Atsakyti
swoon.gif bijau.gif karsta.gif nu ir pavargau ieškodama čia info,per 20 puslapiu sugebėjau perskaityti,bet nieko apie BEKO neradau,toks ispūdis,jog šie šaldytuvai net neegzistuoja.4 metus vargau su ,,HANSA ,dabar per 15 šilumos jame,pienas surūgsta per para,stiklainei,stalčiai pripelėja.ketinu rinktis iš ,,butekos ,,BEKO CSE31001...tai ir kaina gera,1269 ,ir didelis šaldikis.dizainas neiš mandriųjų ,paprastas toks.kokios šalie šis gamonys- Vokiškas?niu ir kas ka galite apie beko pasakyti
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2006 10 27, 17:17)
swoon.gif  bijau.gif  karsta.gif nu ir pavargau ieškodama čia info,per 20 puslapiu sugebėjau perskaityti,bet nieko apie BEKO neradau,toks ispūdis,jog šie šaldytuvai net neegzistuoja.4 metus vargau su ,,HANSA ,dabar per 15 šilumos jame,pienas surūgsta per para,stiklainei,stalčiai pripelėja.ketinu rinktis iš ,,butekos ,,BEKO CSE31001...tai ir kaina gera,1269 ,ir didelis šaldikis.dizainas neiš mandriųjų ,paprastas toks.kokios šalie šis gamonys- Vokiškas?niu ir kas ka galite apie beko pasakyti

Tai kad Beko turkų gamyba,tikrai ne Vokiški. Apie Vokiškus buvo prirašyta daug.Manyčiau BEKO ,HANSA ,SNAIGĖ ,ATLANT vieni kitų verti tongue.gif .Temoje patarimų super daug,jei viską skaitei tikrai tada žinai , kaip išsirinkti gerą šaldytuvą.Na nekritikuoju,bet kaip pati turiu keisti šaldytuvą po 6 metų,tai žinai praeina noras pirkti tokius doh.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2006 10 27, 18:17)
nieko apie BEKO neradau,toks ispūdis,jog šie šaldytuvai net neegzistuoja.

aš išvis apie BEKO techniką nekokios nuomonės schmoll.gif o apie šaldytuvą tai sakiau, kad man parduotuvej patarė jo neimt (nors tai buvo vienintelis šaldytuvas kurį jau buvau pasiruošus pirkt ir vežtis tuoj pat namo), bet nepaaiškino kodėl biggrin.gif
QUOTE(dėja @ 2006 10 27, 19:20)
Tai kad Beko turkų gamyba,tikrai ne Vokiški. Apie Vokiškus buvo prirašyta daug.Manyčiau BEKO ,HANSA ,SNAIGĖ ,ATLANT vieni kitų verti tongue.gif .Temoje patarimų super daug,jei viską skaitei tikrai tada žinai , kaip išsirinkti gerą šaldytuvą.Na nekritikuoju,bet kaip pati turiu keisti šaldytuvą po 6 metų,tai žinai praeina noras pirkti tokius doh.gif  doh.gif .

o tu ar nupirkai jau šaldytuvą ? rolleyes.gif

aš jau užsisakiau, dabar laukiu kol atvež (šiandien turėjo gun_bandana.gif )
siūlau užeit į www.neriba.lt ten galima pasižiūrėt info ir kainas palyginimui ir užsisakyt. Aš tai jau iš nevilties užsisakiau Snaigę didele sidabrinę (nes ir nuolaida 200lt buvo tongue.gif tongue.gif tongue.gif) dar man garantinis patinka 5 metams

o BEKO ten išvis nėra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 27 spalio 2006 - 18:38
QUOTE(mijaka @ 2006 10 27, 19:35)
aš išvis apie BEKO techniką nekokios nuomonės schmoll.gif o apie šaldytuvą tai sakiau, kad man parduotuvej patarė jo neimt (nors tai buvo vienintelis šaldytuvas kurį jau buvau pasiruošus pirkt ir vežtis tuoj pat namo), bet nepaaiškino kodėl  biggrin.gif

o tu ar nupirkai jau šaldytuvą ?  rolleyes.gif

aš jau užsisakiau, dabar laukiu kol atvež (šiandien turėjo  gun_bandana.gif )
siūlau užeit į www.neriba.lt ten galima pasižiūrėt info ir kainas palyginimui ir užsisakyt. Aš tai jau iš nevilties užsisakiau Snaigę didele sidabrinę (nes ir nuolaida 200lt buvo  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif) dar man garantinis patinka 5 metams

o BEKO ten išvis nėra  doh.gif

blink.gif niu niu ,nepirkau ,o ka pirkti nebežinau.iki artimiausios geros parduotuvės man 80 km tad reikia galvoti ir apie transportavimo išlaidas,bent jau iš ineto katalogų neradau šiauliuose lg ar liberh kokie ten mandrūs ,taigio ,neketinu dar toliau ieškoti laimės unsure.gif apakus,ka daryt,skubiai patarkite
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2006 10 27, 20:16)
iki artimiausios geros parduotuvės man 80 km tad reikia galvoti ir apie transportavimo išlaidas

tai ir aš dėl to užsisakinėjau neriba.lt nes vietinėj parduotuvėj nieko neradau gero, o važiuot į Kauną ar Vilnių trankytis po parduotuves nei laiko nei noro nėra, ir dar kad atvežtų tą šaldytuvą transportas kainuos nežinia kiek doh.gif o čia nemokamai pristato į bet kurią Lietuvos vietą thumbup.gif ir net į mano užkampį sakė jokių problemų nebus biggrin.gif
o kokio tu konkrečiai nori ? dydis, kameros talpa, no frost turi but ar ne, spalva ir t.t. ?
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2006 10 27, 19:16)
blink.gif niu niu ,nepirkau ,o ka pirkti nebežinau.iki artimiausios geros parduotuvės man 80 km tad reikia galvoti ir apie transportavimo išlaidas,bent jau iš ineto katalogų neradau šiauliuose lg ar liberh kokie ten mandrūs ,taigio ,neketinu dar toliau ieškoti laimės unsure.gif apakus,ka daryt,skubiai patarkite

Manau, mandras ar ne reikia rinktis pagal savo poreikius ir kiek gali mokėti už jį.O transportavimo išlaidos ,tai tikrai nėra didelė kliutis,svarbu kad šaldytuvas atitiktų tavo poreikius biggrin.gif .O tam internetiniam puslapiukį gali bent pasidairyti,palyginti,o kaip nueisi pirkti,jau daugmaž žinosi ko atėjai.

mijaka,dar nenusipirkau,reikės dar panaršyti,tam Neriba.lt.Bet faina kad palyginti galima.Gal dar kur kokios info naudingos inete radai g.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 10 27, 20:29)
Gal dar kur kokios info naudingos inete radai g.gif

Snaigė
Benetechnika internetinė parduotuvė
Samsung
Elekrtomarkt
Šalna
Senukai

beveik visur yra kainos, modelis, tikslus aprašymas. Daug patogiau rinktis, nes parduotuvėje ant tų lapelių labai mažai info yra apie šaldytuvą schmoll.gif ir konsultantai čia nelaksto iš paskos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2006 10 27, 19:25)
tai ir aš dėl to užsisakinėjau neriba.lt nes vietinėj parduotuvėj nieko neradau gero, o važiuot į Kauną ar Vilnių trankytis po parduotuves nei laiko nei noro nėra, ir dar kad atvežtų tą šaldytuvą transportas kainuos nežinia kiek  doh.gif  o čia nemokamai pristato į bet kurią Lietuvos vietą  thumbup.gif  ir net į mano užkampį sakė jokių problemų nebus  biggrin.gif
o kokio tu konkrečiai nori ? dydis, kameros talpa, no frost turi but ar ne, spalva ir t.t. ?

Na jau nėra čia toks užkampis biggrin.gif ,beje ten daug giminės mano yra.Na ne įtemą aš čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2006 10 27, 20:53)
Na jau nėra čia toks užkampis biggrin.gif ,beje ten daug giminės mano yra.Na ne įtemą aš čia blush2.gif

man čia užkampis po Kauno atrodo doh.gif ir šaldytuvo normalaus išsirinkt neįmanoma lotuliukas.gif matai man nuo pačio miesto dar kokius 5 km žvyrkeliu iki namų važiuot, tai nelabai kas ir sutinka vežt
Atsakyti
QUOTE(SUPER HERA @ 2006 10 27, 19:16)

Galėčiau kaip šiaulietė patarti atvažiuoti Į'Taip lengviau "parduotuvę Tilžės g38,jei nesuklydau numerio ,už Mildos ,prieš Autodalių centrą kaip tik,kitoj gatvės pusėj.Ten vokiški LIEBHER , Bauknecht, ispanų Fagor.Aš ten Fagor pirkau didelį su NO FROST šaldiklio dalyje.Kol kas viskas gerai.jau pusantrų metų.
Sustoti su mašina patogiausia taip- įvažiuoti į maximos ,buvusios Saulutės,parduotuvės aikštelę.Paeiti į priekį kelis žingsnius,čia ir Taip lengviau.
Atsakyti
dėkui visoms ,labai ačiū
QUOTE(airise @ 2006 10 28, 15:29)
Galėčiau kaip šiaulietė patarti atvažiuoti Į'Taip lengviau "parduotuvę Tilžės g38,jei nesuklydau numerio ,už Mildos ,prieš Autodalių centrą kaip tik,kitoj gatvės pusėj.Ten vokiški LIEBHER , Bauknecht, ispanų Fagor.Aš ten Fagor pirkau didelį su

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti