Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Pomona33 @ 2012 02 11, 14:08)
QUOTE(muse12 @ 2012 02 11, 12:51)

As asmeniskai jau visai nebenaudoju mediniu lenteliu. Turiu tokia sena sena vienintele parsiuka biggrin.gif dar mociutes dovanota tai ji uzkista stovi del grozio ir kai reikia ka paslegti, ar prispausti tik tada issitraukiu. Turiu TW lentele nuo duonines man ji patinka, "nesugedus" jau koki pora metu tai tikrai (t.y.kitos plastikines lenteles taip susipjausto ir tada tie grioveliai pajuoduoja, tarsi supelija) tai blogo plastiko pigios lenteles, jas ismeciau vos pakeite spalva , nes tai nuodas tas juodulys doh.gif ant tw sekmingai spaustau ir niekas nejuoduoja, aisq pasidaziusi nuo maisto ar kokios paprikos bet tai netrukdo. Dar turiu vokiskas kelias plastikines geras, kurios irgi nepajuode, o kaip jau minejau tokias maximines pigias tai turbut metus nenaudojau, net nepamenu g.gif
medines tai visas istrankiau, vos pasirode mano akiratyje plastikines,dar stikline turiu, bet ji man nepatinka del nesamoningo garso ant jos pjaustant ir peiliu gadinimo. Jau jeigu medis pas jus net lupasi, tai meskit jus jas greiciau doh.gif
cia tas pats kaip su tom medinem mentelem maistui maisyti, galvojat ten kitaip? pas nieka nera tokiu su atserpetojusiais galiukais? tai tas pats kaip lentele lupasi, kaupiasi bacilos, maisto likuciai, puna...juk neissiplauna tas atpleisejas medis, turiu kelias naujas o visos kitos TW, jau visai pradejau nebemyleti medzio virtuveje schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 02 10, 11:07)
noriu paklausti tu, kurios turi Ultra pro 2 l.
kam realiai naudojate tokios talpos inda?
ar telpa jame tarkim vista, ar eitu uzdengti dangciu inda?
ar vis tik vertetu didesni pirkt  g.gif

tokios talpos ultra pluse as verdu plova,bet jei seima didesne-mazokas.vistai,kalakutui turiu 5ltr.
Papildyta:
mergaites,kokios nuomones esat apie naujuosius cocoon dubenius?ar grazus jie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilė62 @ 2012 02 11, 17:59)
mergaites,kokios nuomones esat apie naujuosius cocoon dubenius?ar grazus jie? g.gif

Ar grazus nezinau, nes nemaciau dar, bet jau anksciau rasiau, kad turetu buti labai faini, ir lengvai uzdaromi, vienu paspaudimu thumbup.gif
va cia filmukas apie juos.
Atsakyti
QUOTE(Nilė62 @ 2012 02 11, 18:59)
tokios talpos ultra  pluse as verdu plova,bet jei seima didesne-mazokas.vistai,kalakutui turiu 5ltr.
Papildyta:

man is pradziu atrode jie labai ne kokie biggrin.gif bet dabar gavau dovanu tai thumbup.gif man jau turbut liga,nes atrode oj sita parduosiu ta irgi o dabar viska noriu pasilikt. jie 100%sandarus ir uzdejus dangteli ant dubenio gali alkunes paspaudimu ji uzdenkt be vargo
Atsakyti
QUOTE(muse12 @ 2012 02 11, 19:11)
man is pradziu atrode jie labai ne kokie biggrin.gif bet dabar gavau dovanu tai thumbup.gif man jau turbut liga,nes atrode oj sita parduosiu ta irgi o dabar viska noriu pasilikt. jie 100%sandarus ir uzdejus dangteli ant dubenio gali alkunes paspaudimu ji uzdenkt be vargo

taip,cia priklausomybe,(tuperwaro)ir didele,reiks turbut kreiptis i priklausomybiu centra doh.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykite per kur cia galima kataloga pavartyt ir uzsisakyti prekiu. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelaa @ 2012 02 12, 11:55)
Sveiki, sakykite per kur cia galima kataloga pavartyt ir uzsisakyti prekiu. Aciu 4u.gif

Šis KATALOGAS galioja iki kovo mėnesio, vėliau pasirodys naujas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kokį indą patartumėte įsigyti miltams? Dabar man nėra patogu pasemt iš maišelio doh.gif , sugebu prisibarstyt ne tiek, kol semiu, bet kol vėl užlankstau maišelį doh.gif

Dar žiūrinėjau katalogą: ar kas turit tokį semtuvėlį miltams? Ar patogus?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2012 02 12, 14:12)
Sveikos merginos, kokį indą patartumėte įsigyti miltams?

As siulau didziaja 2,2l space maker dezele, kurios viduje "prisisega" specialiai tai dezutei tinkantis saukstelis, jis nera didelis, bet man taip viskas tvarkingai ir vietoje atrodo,kad negaliu atsidziaugti thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 12 vasario 2012 - 14:20
QUOTE(13liepa @ 2012 02 12, 14:12)
Sveikos merginos, kokį indą patartumėte įsigyti miltams? Dabar man nėra patogu pasemt iš maišelio  doh.gif , sugebu prisibarstyt ne tiek, kol semiu, bet kol vėl užlankstau maišelį  doh.gif

Dar žiūrinėjau katalogą: ar kas turit tokį semtuvėlį miltams? Ar patogus?
user posted image

as laikau didziojoj optima dezutei,o sie semtuveliai yra daugiau dozatoriai
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2012 02 12, 14:20)
As siulau didziaja 2,2l space maker dezele, kurios viduje "prisisega" specialiai tai dezutei tinkantis saukstelis, jis nera didelis, bet man taip viskas tvarkingai ir vietoje atrodo,kad negaliu atsidziaugti  thumbup.gif

O toje dezuteje yra kokia pralaida orui?
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2012 02 12, 16:04)
O toje dezuteje yra kokia pralaida orui?

g.gif na ne jie sandarus mastau.gif
Atsakyti