Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(*finy* @ 2012 04 19, 18:04)
Ar kai skustuku bulves skutant nesitasko ant spinteles?Net nezinau kaip cia tiksliau issireiskus.Turiu ne tw,tad juo skusdama bulves,dureles buna baltais taskiukais nusetos.Beskutant tokia kaip dulksna taskosi.Tikiuosi supratot apie ka as cia  ax.gif

Su paprastu ir man tas būdavo (morkas skutant), o štai TW skustukas skuta švariai, durelių valyti dar neteko per tris mėn. thumbup.gif
Atsakyti
Ar kas naudojat raudona TW kibira? Man jis nepakeiciamas saslykiukams veztis i sodyba. Kaip jis jums uzsidaro? As tai vargstu kiekviena karta kai tenka man ji uzdaryneti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mademoisellee @ 2012 04 19, 20:16)
Ar kas naudojat raudona TW kibira? Man jis nepakeiciamas saslykiukams veztis i sodyba. Kaip jis jums uzsidaro? As tai vargstu kiekviena karta kai tenka man ji uzdaryneti  doh.gif

Paskui prasitampys, reikia dziaugtis, kad sandariai uzsidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sabatini @ 2012 04 19, 11:54)
Perziurejau siandien viena filmuka, kuriame gamino varskecius ir hamburgeriu kotletukus, bet perziurejusi kataloga neradau sio grustuvo, kuriame taip suspaude mesyte ir varske... Ar jo prekyboje nera?

Pas lupita sandeliuke maciau yra 4u.gif
Atsakyti
Ar kas naudojat raudona TW kibira? Man jis nepakeiciamas saslykiukams veztis i sodyba. Kaip jis jums uzsidaro? As tai vargstu kiekviena karta kai tenka man ji uzdaryneti  doh.gif

man jis super, dangtis prasitampo. Aš laikau bulves smile.gif Išsilaiko nuostabiai gerai.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 19, 21:57)
Pas lupita sandeliuke maciau yra 4u.gif

dekui 4u.gif vienos forumietes deka jau suradau...
Atsakyti
Sveikos, kažin salotų centrifūgą galima naudoti nukošti pvz. virtoms daržovėms kad nulašėtų tiesiai nuėmus nuo viryklės - t.y. pilti 100 lapsnių verdantį vandenį, nesideformuos?
Atsakyti
Neturetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 04 20, 09:52)
Sveikos, kažin salotų centrifūgą galima naudoti nukošti pvz. virtoms daržovėms kad nulašėtų tiesiai nuėmus nuo viryklės - t.y. pilti 100 lapsnių verdantį vandenį, nesideformuos?

Aš kai šaldau žiedinius kopūstus, žirnelius nukošinėju per centrifūgos kiauraindį 4u.gif Tik jį laikau virš kriauklės, nepilu verdančio vandens į centrifūgą pačią. Paskui šaltu perlieju ir išsuku 4u.gif

Ir makaronus nukošinėjau joje, kol virdavau ne mikrobangėj 4u.gif
Tik riebalų negalima nukošinėti - jau per karšta bus smile.gif
Papildyta:

Reik tankiau šašlykiukų lėkt į sodybą wub.gif ir prasitampys mirksiukas.gif
Iš pradžių ir mano kibiriukai sunkiai darinėjosi - aš juos du turiu smile.gif
Atsakyti

as taip pat du turiu blush2.gif dangciai vargas, bet reikia nuo saves ratuku su nyksciais uzdaryneti ir tada bus lengva, bent jau man taip yra blush2.gif

nors cia vel turbut apsauks mane, kad ratuku nereikia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti