Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(viktorija09 @ 2012 03 06, 20:51)
čia tai faina idėja  thumbup.gif  tik man klausimas kyla, ar nepalieka nuo maišiuko raukšlės?  g.gif  nes jo nena labai lygiai išklot  blush2.gif

Raukšlių lieka, bet aš dažniausiai glaistau šokoladu (visiškai žele aišku netinka, bet jei su grietinėle - l. skanu). Paprasčiausiai ištirpinu mikrobangėje šokoladą (sulaužius gabalėliais dubenėlyje, nustačius 450 - 3 min.) su šaukšteliu palaistau pirmyn-atgal ruoželiais.
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 03 06, 18:07)
Patarimas dėl želė žiedo: aš kai tinginį ar kokį tortą darau, į žiedą įkloju paprasčiausią ploną perpjautais šonais plastikinį maišelį (ar du maišelius, jei maži). Tai su visu maišeliu išsiverčia, lieka tik jį nuimti, o formos plauti net nereikia thumbup.gif .

Betgi plastikas zele ziedo geros kokybes, o maiseliai schmoll.gif ,gaminami kaip siuksliu maisai schmoll.gif , na geriau visgi daugiau aliejumi thumbup.gif patepti ir kuo puikiausiai issiima thumbup.gif
Atsakyti
Man maiseliai irgi nea schmoll.gif http://www.delfi.lt/...a.d?id=32640979

As nesuvokiu kai moterys musa karbonadus, mesa idejusios i maiseli ir tada per ji dauzo, tada tipo kepsnys sultingesnis buna doh.gif

O tinginiui man tobuliausios yra silikonines formos, ypac ta pailga karaliska gal tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 03 08, 08:43)
Man maiseliai irgi nea schmoll.gif http://www.delfi.lt/...a.d?id=32640979

As nesuvokiu kai moterys musa karbonadus, mesa idejusios i maiseli ir tada per ji dauzo, tada tipo kepsnys sultingesnis buna doh.gif

O tinginiui man tobuliausios yra silikonines formos, ypac ta pailga karaliska gal tongue.gif

Šiaip man įdomu, visada sakoma, kad tw maišeliai yra ekologiški, tai ir su jais nea g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktorija09: 08 kovo 2012 - 11:11
QUOTE(viktorija09 @ 2012 03 08, 12:11)
Šiaip man įdomu, visada sakoma, kad tw maišeliai yra ekologiški, tai ir su jais nea  g.gif

Man maiselis yra maiselis, o tw kiek jis ekologiskas nezinau, tik zinau, kad jie suyra labai greitai mirksiukas.gif Bet as manau, kad jie jau gaminami kaip ir raktu pakabukai, tusinukai ir t.t. ne is pirminiu zaliavu, o jau is perdirbtu pvz. broku ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 03 05, 19:41)
sveikos, gal galit ka pasakyti apie sushi gaminimo irankius? kokie atsiliepimai? o gal nelabai jie reikalingi? 4u.gif paziurejus filmuka, tai pasirode labai geras daikciukas 4u.gif

4u.gif superinis daiktas, greitai ir patogu. 4u.gif Jei megstate sushi ir daznai gaminsite smile.gif
Atsakyti
Kokie išmatavimai dėžutės Click & Shake
Atsakyti
Merginos, gal žinote kokie išmatavimai "Signature" kur 11 savaitės pasiūlymuose yra? Ar sumuštiniams jis tinkamas? g.gif

„Signature“ aukštas 35 Lt (40)
Kodas: 5122
Atsakyti
labas merginos
gal kas galite parasyti kokie tos akcijines lentutes ismatavimai, lenktais krastais ax.gif
aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 03 12, 08:38)
Merginos, gal žinote kokie išmatavimai  "Signature" kur 11 savaitės pasiūlymuose yra? Ar sumuštiniams jis tinkamas? g.gif

„Signature“ aukštas 35 Lt (40)
Kodas: 5122

Jau sužinojau, santakos internetinej svetainej raso tokius ismatavimus: 13,4 x 12,4 x 14,6 cm 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuliukas @ 2012 03 12, 10:44)
labas merginos
gal kas galite parasyti kokie tos akcijines lentutes ismatavimai, lenktais krastais ax.gif
aciu uz atsakymus

Jei neklystu, lyg ir sioj temoj buvo kazkur mineta, kad ta lentele yra 38 x 28 cm. Jei gerai pamenu, bet negarantuoju 4u.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif

Norėjau užklaust - jau kai kraštas silikoninės kepimo formos įplyšta, tai turbūt jau nebesutaisysi ir plyšimo nebesustabdysi:D ? Taip gaila, plyšta vis gilyn doh.gif .
Atsakyti
Gal kas žinote, ar vienas rinkinys "Statyk" komplekto susideda iš 3 indelių? Kažkaip sugalvojau pasitikslinti, bet lyg ir iš 3 g.gif
Ir gal kas turit kokių receptų būtent jiems panaudoti? Neturėjau galimybės sudalyvaut ta susirinkime, kuriam gamino su šiais indeliais. Būtų šaunu gauti receptukų, jei tik žinot 4u.gif Galima ir į AZ 4u.gif
Atsakyti