Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Čikė Pikė @ 2012 04 17, 16:12)
paziurejau - filmuke tikrai belenkaip uzdaryneja g.gif tada i mano pasisakymus nekreipkit demesio 4u.gif ,bet as kaip supratau mokymuose, taip ir mokinu visus, kad ratu, tai garantuotai nelieka oro terpiu ax.gif

Net nelabai isivaizduoju, kaip optima reiketu ratu uzdaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 17, 16:14)
Net nelabai isivaizduoju, kaip optima reiketu ratu uzdaryti g.gif

taip pat, kaip ir mielines teslos dubeni ax.gif nuosaves ratukusu nyksciais - man pavyksta blush2.gif
Atsakyti

Noriu pirkti galastuvą žirklėms, peiliams ir t.t Ar geros šios firmos ir gal žinote kada būtų joms kokia nuolaidėlė? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2012 04 17, 22:23)
Noriu pirkti galastuvą žirklėms, peiliams ir t.t Ar geros šios firmos  ir gal žinote kada būtų joms kokia nuolaidėlė? Ačiū

o ar musiskiai galanda zirkles g.gif niekad negirdejau schmoll.gif
jau zinome geguzes menesio akcijas, jose nebuvo galastuvui nuolaidos ax.gif
Atsakyti
Mąstau apie Turbo chef paprastą arba tą su virvele... man reikia porus, krapus kad smulkiai pjaustytų, nes mėgstu žiemai užsišaldyti. Kažin ar į temą galvoju? Turbūt vis tiek prieš į jį įdedant reikės pasmulkinti, o ar nesigaus rezultatas košė, o ne gabaliukai?
Atsakyti
QUOTE(Kina @ 2012 04 19, 09:30)
Mąstau apie Turbo chef paprastą arba tą su virvele... man reikia porus, krapus kad smulkiai pjaustytų, nes mėgstu žiemai užsišaldyti.

aš pirkau turbiuko su virvele dėl prieskoninių žolelių smulkinimo, bet man nepatiko jų smulkinimas, apsivelia peiliai. Tačiau svogūnams-jis idealus thumbup.gif
Atsakyti
Sutinku su Diasaja 100 proc drinks_cheers.gif , netiks krapų smulkinimui žiemai schmoll.gif
Aš krapus nuplaunu, išsuku salotų centrifūgoj ir tada sukarpau smulkiai su žirklėm tiesiai į šaldymo indelį. Gaunasi birūs, labai patogu žiemą žiupsnelį paimti ir vėl uždaryti smile.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus, tai man jis netiks. Svogūnų nemėgstam, tai porai ko gero irgi aplink peilius apsiveltų, nes minkštesni. Rankiniu būdu tada darbuosimės. Su Tupperware: centrifūga salotoms, peiliu, pjaustymo lentele ir dėsim į šaldymo indelius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kina: 19 balandžio 2012 - 10:09
Perziurejau siandien viena filmuka, kuriame gamino varskecius ir hamburgeriu kotletukus, bet perziurejusi kataloga neradau sio grustuvo, kuriame taip suspaude mesyte ir varske... Ar jo prekyboje nera?
Atsakyti
Prekyboje nera. Buvo pasiulymuose pries kelis metus. Skelbimuose kartais buna. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 04 19, 09:53)
aš pirkau turbiuko su virvele dėl prieskoninių žolelių smulkinimo, bet man nepatiko jų smulkinimas, apsivelia peiliai. Tačiau svogūnams-jis idealus thumbup.gif

na ir didelis su rankena neitin gerai pjausto doh.gif veliasi taip pat peiliukai, mazai pridejus, peiliai nepasiekai ir nesmulkina pjaustomo objekto, o daugiau idejus, nepasisiuka ir mama is manes juokiasi, kad is visu jegu bandau isiremti - net nepadeda sukynejimas pirmyn atgal doh.gif

o maziukas su virvele, nedideli kieki man tikrai susmulkina, bet aisku pries tai siek tiek su zirklem pakarpau ax.gif
Atsakyti
Ar kai skustuku bulves skutant nesitasko ant spinteles?Net nezinau kaip cia tiksliau issireiskus.Turiu ne tw,tad juo skusdama bulves,dureles buna baltais taskiukais nusetos.Beskutant tokia kaip dulksna taskosi.Tikiuosi supratot apie ka as cia ax.gif
Atsakyti