Įkraunama...
Įkraunama...

Dabartinis lietuviškas slengas

Pas mus kompanijoje tai vadinama - "tuliką gąsdinti".
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 04 25, 21:04)
šiand per teliką dar vieną girdėjau - myžti (nelabai gražu  ax.gif )
jis vartojamas kai pvz. bernas nerealiai patinka panai, kai ji nori jį pasiekti, užvaldyti, tai sako "nu myžau aš dėl jo"

aa, tai vietoj "svaigti" dbr jau myžti, aišku, žinosim lotuliukas.gif

o dėl WC, tai dar be Vatsono girdėjau "eiti pas Vaciuką"
Atsakyti
niekaip neissiaiskinu ka reiskia zodis gadyca.vienam pazystamui vis sako, kad jis gadyca, gadyca,o kazin is kur ta zodi istrauke?smalsumas uzgraus juodai jei nesuzinosiu, o klaust nepatogu ax.gif
Atsakyti
hmm, gadyca tai gal "labai gerai", "tinka" tokia lyg reiksme dazniausiai naudojamas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tundra @ 2006 04 08, 17:08)
Vitulka, nečiešink (nemeluok, neburk) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kregždėm vadina tikrai ne visus , o tik nuo 1991 metų gaminamus trečius bemwus!

QUOTE(Adile @ 2006 04 25, 10:46)

lietniakai - lieti automobilio ratlankiai
pelekas - spoileris (nezinau kaip "lietuviskai")
šibidaks - stoglangis
niaukti šibai - tamsinti langai

"Susibiesino" lotuliukas.gif vyras, kai kažkurį rytą paklausiau: "O ar tavo "kregždės" "niaukti šibai"? thumbup.gif "Neįkirto" unsure.gif

Dar girdėjau "zagatovkes" šnekant apie "chakalius".
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2006 05 01, 21:51)
"Susibiesino"  lotuliukas.gif  vyras, kai kažkurį rytą paklausiau: "O ar tavo "kregždės" "niaukti šibai"? thumbup.gif "Neįkirto"  unsure.gif

hihihi.gif hihihi.gif pasiskolinau tavo "idea fix" ir irgi vieno draugo paklausiau... lotuliukas.gif pakraipe akis, galvoja, ka ta cia dura sneka!! lotuliukas.gif o juokas eme vien i jo fizionomija paziurejus, kad nesuprato manes, nes toki kieta labai jau vaidina!
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2006 05 01, 21:51)
"Susibiesino"  lotuliukas.gif  vyras, kai kažkurį rytą paklausiau: "O ar tavo "kregždės" "niaukti šibai"? thumbup.gif "Neįkirto"  unsure.gif

Cia gal daugiau Siauliu ar Panevezio krasto perliukai (tas vaikinas gyvena Sauliuose, o mokosi Panevezy), o mano vyras, pasisveciaves savaitgali pas juos, po siai dienai, bile proga pasitaiko, "pakisa" viena ar kita ten nuklausyta zodi.

O "kregzde" tai cia 5 BMW? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2006 04 27, 18:55)
niekaip neissiaiskinu ka reiskia zodis gadyca.vienam pazystamui vis sako, kad jis gadyca, gadyca,o kazin is kur ta zodi istrauke?smalsumas uzgraus juodai jei nesuzinosiu, o klaust nepatogu ax.gif

rusiskai sis zodis reiskia " tinka ", uztat ji ir vartoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adile @ 2006 05 02, 12:34)
O "kregzde" tai cia 5 BMW? mirksiukas.gif

man regis tik 3 taip vadina, maniškis tokį turi, tai girdėjau taip vadinant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dangyra @ 2006 05 02, 14:36)
man regis tik 3 taip vadina, maniškis  tokį turi, tai girdėjau taip vadinant  mirksiukas.gif

Trečią, nuo 1991 metų gamybos, taip vadina. smile.gif
Atsakyti
dar dėl vėmimo - girdėjau "su Niujorku bendravau", arba dainavau, mat garsas panašus būna "Niujoooorrrk" ax.gif
Atsakyti
Liečinti (mano brolis taip šneka dažnai) nu ką nors įkalbėti
Atsakyti