Įkraunama...
Įkraunama...

AFS- Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Majaj @ 2012 01 17, 15:28)
Ne, tik paskutinis LUPUS yra vienas iš tų, kurį daro.

Man daro šitus:

Lupus antikoaguliantai (LA)
APC-R
Antikunai pries beta2 glikoproteina1
Antikunai pries kardiolipina (AKA)

o tu sorpo daraisi?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 17, 14:59)

Uzjauciu labai verysad.gif Linkiu kuo greiciau nustatyti priezasti ir ja pasalinti. Esi minejus, kad su vyro sperma ne pyragai. Tai irgi gali buti nesivystanciu nestumu priezastis verysad.gif Apvaisint apvaisina o vystytis negali.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2012 01 17, 15:48)
o tu sorpo daraisi?

ne, mane KMUK ginekolge pasiunte darytis pas juos KMUK, manau jie vietoj daro, ir pigiau nei SORPO. Mokėjau 155 lt, Sorpo apie 270 lt gautusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 17 sausio 2012 - 15:03
QUOTE(*GALATĖJA* @ 2012 01 17, 15:57)
Uzjauciu labai  verysad.gif Linkiu kuo greiciau nustatyti priezasti ir ja pasalinti. Esi minejus, kad su vyro sperma ne pyragai. Tai irgi gali buti nesivystanciu nestumu priezastis  verysad.gif Apvaisint apvaisina o vystytis negali.

nu vat... as ne pyragai, vyras ne pyragai... tu neisivaizduoji, kaip as noreciau, kad visos sios nelaimes priezastis butu ta suknista banali angina su auksta temperatura.. as siandien laiptais vis begioju ir niekaip nesuprantu, kodel viskas taip sudetinga - pastoji9mas, isnesiojimas ir plius dar persileisti negaliu pradeti.. doh.gif

QUOTE(Majaj @ 2012 01 17, 16:03)
ne, mane KMUK ginekolge pasiunte darytis pas juos KMUK, manau jie vietoj daro, ir pigiau nei SORPO. Mokėjau 155 lt, Sorpo apie 270 lt gautusi

aaa, as is klp, tai mano pasirinkimas nera jau toks platus...
Atsakyti
[quote=Maidenana,2012 01 17, 15:09]
nu vat... as ne pyragai, vyras ne pyragai... tu neisivaizduoji, kaip as noreciau, kad visos sios nelaimes priezastis butu ta suknista banali angina su auksta temperatura.. as siandien laiptais vis begioju ir niekaip nesuprantu, kodel viskas taip sudetinga - pastoji9mas, isnesiojimas ir plius dar persileisti negaliu pradeti.. doh.gif

Patirtas jausmas... prieš pora metų ir aš nežinojau ko griebtis ir klausiau savęs kas apsėdo mus kad taip nesiseka...
Atrasit priežastį ir viskas bus gerai nestuke.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
parasykite kur butu galima atlikti si tyrima, ar reikia tik ginekologo siuntimo? kokia kaina jei privaciai?
as is Siauliu...ieskau info, bet edemike sake nedaro tokio doh.gif
noriu pasidaryti del saves, nebenoriu rizikuoti...
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 01 17, 16:47)
sveikos 4u.gif
parasykite kur butu galima atlikti si tyrima, ar reikia tik ginekologo siuntimo? kokia kaina jei privaciai?
as is Siauliu...ieskau info, bet edemike sake nedaro tokio doh.gif
noriu pasidaryti del saves, nebenoriu rizikuoti...
aciu 4u.gif

Jokio siuntimo nerekia jei mokamai. Šiauliuose gal tau patars šiaulių mergaitės, yra tokia atskira temutė, užklausk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 01 17, 17:55)
Jokio siuntimo nerekia jei mokamai. Šiauliuose gal tau patars šiaulių mergaitės, yra tokia atskira temutė, užklausk 4u.gif

gal nuoroda zinai? 4u.gif mirksiukas.gif o siaip kokia jo kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 17 sausio 2012 - 16:11
QUOTE(xiuke @ 2012 01 17, 17:11)
gal nuoroda zinai? 4u.gif  mirksiukas.gif o siaip kokia jo kaina?

SORPO vieninteliai daro, bent jau kiek aš ieškojau, tik jie privačiai daro. Kitų dar neradau nė vienam kitam mieste. KMUK daro, bet ginekologas turi pasiųsti darytis, Vilniuje santariškėse turbūt irgi daro, reik pasidomėt apie didesnes ligonines savo mieste.

Sorpo kaina 270 lt
KMUK - 155 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 17 sausio 2012 - 16:14
QUOTE(Majaj @ 2012 01 17, 17:14)
SORPO vieninteliai daro, bent jau kiek aš ieškojau, tik jie privačiai daro. Kitų dar neradau nė vienam kitam mieste. KMUK daro, bet ginekologas turi pasiųsti darytis, Vilniuje santariškėse turbūt irgi daro, reik pasidomėt apie didesnes ligonines savo mieste.

Sorpo kaina 270 lt
KMUK - 155 lt

Kaune dar daro Gaižiūnų klinikoj (anksčiau buvo Kildos) ir ten nereikia laukti mėn. padaro iškart blush2.gif
Atsakyti
Mano tyrimus siunte i Sorpo. Mokejau 170 Lt ax.gif Bet tik 2 rodmenys buvo daromi, gal del to
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2012 01 17, 17:30)
Kaune dar daro Gaižiūnų klinikoj (anksčiau buvo Kildos) ir ten nereikia laukti mėn. padaro iškart  blush2.gif

O kokia kaina visu 4 zymenu?
Atsakyti