Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių trobelė

Registruojuos naujuose zieminuose namuciuose mirksiukas.gif
Aciu Irutei 4u.gif labai grazus eilerastukas apie dantukus thumbup.gif

Braske 1515, su pirmu dantuku thumbup.gif 4u.gif

Adrija, sveikinimai 2012 metu pirmai mamytei musu skyrelyje 4u.gif daug pienelio ir ramiu nakteliu wub.gif

Na, o mes prisidedam prie reksniuku klubo doh.gif vakar visa vakara praverkem... verysad.gif papo neeme, tik pasiguldau ant pagalves maitint, pilva isriecia ir rekt, supimas irgi netiko... veziojimas taip pat, atrodo ir miego nori ir niekaip uzmigt negali, o laikas ir valgyt buvo--jau ir misinuko pasiuliau--betgi ji pas mane buteliuko neima doh.gif nu tai vandenuko siaip ne taip virinto patrauke ir paskui uzmigo sriubaudama...paskui nakti miegojo gerai, valge normaliai.. kas cia jai buvo niekaip nesupratom... g.gif pilvo dieglius jau seniai pamirsom... unsure.gif

Lana matau koncertavo ir taviske unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 17 sausio 2012 - 11:03
Labas rytas
Irute aciu uz namucius 4u.gif aciuks.gif
QUOTE(braske1515 @ 2012 01 17, 01:04)
o mes turim pirmaji dantuka thumbup.gif  wub.gif

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 17, 03:37)
Sveikutes! Prasausi pas Jus i namucius, mamytes!  wub.gif

Sveika prisijungus mamyte 4u.gif

QUOTE(2Ditute @ 2012 01 17, 09:36)
Mamytės, labai užsidegiau išbandyti daugkartines sauskelnes nors dieną. Gal kas naudojate ir galite pasidalinti patirtimi. Man labai svarbi būtent šio skyrelio mamyčių nuomonė ax.gif

Aš naudoju smile.gif

QUOTE(2Lviename @ 2012 01 17, 09:42)
O mes vis miegam blogai, paryciais matyt pilvas kankina, tai snd 5;30 rekimo buvo, soskes spjovimo, kad as jau nebeturejau nei jegu nei nervu keltis, palikau rekiancia, tai tetukas emesi iniciatyvos, nuramino, idejo soske, tai dar pamiegojau iki 7:30..tada vel atsikele suraganejus mazyle, pabuvo gera gal tk 5 min..tai vel i vystykla, buteliuka i dantis, paciulpe biski (nors siuliau papa - neima) ir uzmigo....Reiktu ir man eiti prigulti, nes poilsio ZIAURIAI truksta, bet jau issibudinau - nebeima miegas  doh.gif  doh.gif

Ir mano mažė labai prastai miega jau beveik savaitę... Šią naktį pabudo 2 pamaitinau ir iki 5 ant rankų nešiojau, po to MB nešiojo. O ir diena miega tik lauke doh.gif Ir pastoviai (.) prašo, ir šiaip mano vaikas rankinukas, nepatinka jai vibro kėdutė, o ir su karusele virš lovos vos kelias minutes pabūna. O tai norėtųsi bent šiokio tokio normalesnio rėžimo... Na bet tikiu, kad anksčiau ar vėliau atsistos viskas į savo vėžes
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 17, 10:25)
Mano Nojus irgi pradejo blogai miegoti jau mazdaug pries menesi.

doh.gif gal cia jau dantuku pozymiai... g.gif

2Lviename... jetau kaip gaila mergytes del tu berimu... verysad.gif
aisku ir taves del bemiegiu naktu.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Avietina @ 2012 01 17, 11:00)
Tai tada spjoviau, uzgiedojau himna musu mamoms ir mociutems, kurios mus su palom uzaugino, mintyse padekojau pampersu isradejams ir baigiau ekperimenta smile.gif

oi, prajuokinai... lotuliukas.gif man kazkaip noro nera net bandyt tu sauskelniu... cool.gif ne ekomama as... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietina @ 2012 01 17, 11:00)
Mano maziaus buvo komplektas - jis ir viduriavo, ir bere labai. Alergologai sake, kad oda ir zarnynas yra tampriai susije, tai jei su zarnynu bedos, tai gali del to ir bert. Musu atveju tai pasitvirtino.
Bet tu pries vezdama ten kakuti paseliui i mikroba pasiskambink ir pasitark. Ten labai maloniai konsultuoja. Be to, pries tyrima bent jau 2 savaites negalima buti davus bakteriju, kuriose yra grybu, pvz Gefilus lasiuku. Mes darem tyrima, kuris tuo metu apie 90 Lt kainavo - savaite augino paseli.

As jau jiems skambinausi. Mums darytu ta paprasta tyrima, kur 60 lt kainuoja, bet jis taip pat parodo auksini stafilokoka, grybus ir t.t. Pas mus siaip nei viduriuoja, nei ka, kakoja kasdien arba kas antra diena po 1 karta. Gal ir be reikalo darysiu, bet noriu atmesti bent jau si varianta 4u.gif dekui uz patarimus.

QUOTE(liepa7 @ 2012 01 17, 11:50)
Na, o mes prisidedam prie reksniuku klubo  doh.gif  vakar visa vakara praverkem... verysad.gif  papo neeme, tik pasiguldau ant pagalves maitint, pilva isriecia ir rekt, supimas irgi netiko... veziojimas taip pat, atrodo ir miego nori ir niekaip uzmigt negali, o laikas ir valgyt buvo--jau ir misinuko pasiuliau--betgi ji pas mane buteliuko neima  doh.gif nu tai vandenuko siaip ne taip virinto patrauke ir paskui uzmigo sriubaudama...paskui nakti miegojo gerai, valge normaliai.. kas cia jai buvo niekaip nesupratom... g.gif  pilvo dieglius jau seniai pamirsom...  unsure.gif

Matau, kad diegliukai sugrizo ir pas jus... sad.gif Geruju bakteriju pabandyk suduoti, turetu pagelbeti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 17, 09:51)
2Lviename, o gal jai ta odelė sualergizuota niežti?  unsure.gif sakai pilvas?

gal ir niezti, bet kad pilvas sakau del to, kad labai daug purpsi ji nakti.....

Papildyta:
QUOTE(liepa7 @ 2012 01 17, 12:09)
2Lviename... jetau kaip gaila mergytes del tu berimu... verysad.gif
aisku ir taves del bemiegiu naktu.. 4u.gif

aciu smile.gif..kazkaip reik tvert, kas belieka smile.gif

O snd musu odele (bijau girtis blush2.gif ) - bet tokios grazios dar neturejom..nzn kas galejo padeti...geriu tavegili,kuris nuima alergija, bet as ji ir pries kaledas geriau - nieko..ir tik vkr pradejom nauja tepala - gal tokia greita pirma reakicja..Dbr raudonumu nebera visai, tik liko serpetojanti odele..Kiek tai bus - nezinau, ziuresim ir gydisimes toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 01 17, 12:50)
Registruojuos naujuose zieminuose namuciuose  mirksiukas.gif
Aciu Irutei  4u.gif  labai grazus eilerastukas apie dantukus  thumbup.gif

Lana matau koncertavo ir taviske unsure.gif

Jo,miegsta sita reikala,siandiena pirksim supynes turbut,nes gultukas jau netinka,perprastas,ir atsibodo supti,tegul supynes supa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 17, 10:25)
Tiesa, kazkuri mamyte minejo, kad tuos, kuriuos beria, vertetu pasidaryti ismatu paseli. Tai ryt planuoju nuvezti i ta mikrobas.lt , tegul pasiziuri, ar viskas gerai ten su juo  ax.gif

as irgi snd eisiu pas seimos gydytoja, prasysiu siuntimo i musu infekcine ligonine ir padarysiu ismatu paslei - nu maza ka.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 17, 12:56)
Labas rytas

Ir mano mažė labai prastai miega jau beveik savaitę... Šią naktį pabudo 2 pamaitinau ir iki 5 ant rankų nešiojau, po to MB nešiojo. O ir diena miega tik lauke  doh.gif Ir pastoviai (.) prašo, ir šiaip mano vaikas rankinukas, nepatinka jai vibro kėdutė, o ir su karusele virš lovos vos kelias minutes pabūna. O tai norėtųsi bent šiokio tokio normalesnio rėžimo... Na bet tikiu, kad anksčiau ar vėliau atsistos viskas į savo vėžes

O mano panele nemegsta ant ranku schmoll.gif ilgal nepanesiosi,pradeda rekti doh.gif kartais noriu palaikyti,priglausti,bet ne,supk gultuke wacko.gif protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 17 sausio 2012 - 11:32
QUOTE(Lana33 @ 2012 01 17, 12:31)
O mano panele nemegsta ant ranku schmoll.gif ilgal nepanesiosi,pradeda rekti doh.gif kartais noriu palaikyti,priglausti,bet ne,supk gultuke wacko.gif  protest.gif

Matai kaip... Na skirtingi vaikai, skirtingi charakteriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 17, 13:46)
Matai kaip... Na skirtingi vaikai, skirtingi charakteriai smile.gif

Tikrai skirtingi,tai va,ir pirksim supynes,kad nereiketu supti,nes priristas sedi ir supi doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 17, 12:26)
gal ir niezti, bet kad pilvas sakau del to, kad labai daug purpsi ji nakti.....

Papildyta:
aciu smile.gif..kazkaip reik tvert, kas belieka smile.gif

O snd musu odele (bijau girtis  blush2.gif ) - bet tokios grazios dar neturejom..nzn kas galejo padeti...geriu tavegili,kuris nuima alergija, bet as ji ir pries kaledas geriau - nieko..ir tik vkr pradejom nauja tepala - gal tokia greita pirma reakicja..Dbr raudonumu nebera visai, tik liko serpetojanti odele..Kiek tai bus - nezinau, ziuresim ir gydisimes toliau smile.gif

thumbup.gif
Koks tepaliukas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 01 17, 12:54)
Tikrai skirtingi,tai va,ir pirksim supynes,kad nereiketu supti,nes priristas sedi ir supi doh.gif  smile.gif

Ir aš noriu supyniu smile.gif Matyt reikės nusipirkti...
Atsakyti