Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių trobelė

[quote=Avietina,2012 01 17, 11:00]
Sveikintinas noras! Labai tikiuosi, kad pasiseks ir papasakosi mums sekminga istorija.
As bandziau, bet man labai greitai noras atsoko... Mano mazius iki 5 men nuolat viduriavo, tai apie daugkartines ne kalbos nebuvo, nors dar pries jam gimstant labai domejausi jomis. Paskui atejo vasara, galvoju jau kaip dabar naudosim! Apsiginklavau 5 bandomasiais daugkartiniu komplektais ir dar kruva palu. O kaip tik tuo metu maziui prasidejo persirengimo nemegimo laikas - tik keist sauskelnes ir tas rekt. Na, tai tuos 5 daugkartiniu komplektus jis susiuskino per 1 valanda, tai reiskia, kad as ta valanda nieko daugiau neveikiau tik keiciau sauskelnes ir rikdziau vaika... Kita bandyma kazkaip nenuziurejau, truputi ilgiau man pabuvo su slapia pala ir uzraudo uzpakaliukas. Tai tada spjoviau, uzgiedojau himna musu mamoms ir mociutems, kurios mus su palom uzaugino, mintyse padekojau pampersu isradejams ir baigiau ekperimenta smile.gif
Tikiuosi tau patiks ir pasiteisins 4u.gif Nes kurios mamos ipranta, tai sako, niekad vienkartiniu nedetu...
Papildyta:

Na ir prajuokinai su tuo himnu biggrin.gif Tai vat, aš galvoju irgi, ar užteks kantrybės man žaisti. Lauksiu dar mamyčių nuomonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 17, 12:59)
Ir aš noriu supyniu smile.gif Matyt reikės nusipirkti...

na, mums supynes tik diena pasiteisina --as visus darbus pasidarau, jose ir uzmiega.. sakau cia "laisvu ranku iranga" biggrin.gif , bet vakare jeigu isirekia tai netinka supynes...

mergyte_82 sakai diegliukai grizo... g.gif eina sau... turiu bakteriju, tikrai reiks gal kursa sugirdyt maza kas... unsure.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 17, 11:56)
Ir mano mažė labai prastai miega jau beveik savaitę... Šią naktį pabudo 2 pamaitinau ir iki 5 ant rankų nešiojau, po to MB nešiojo. O ir diena miega tik lauke  doh.gif Ir pastoviai (.) prašo, ir šiaip mano vaikas rankinukas, nepatinka jai vibro kėdutė, o ir su karusele virš lovos vos kelias minutes pabūna. O tai norėtųsi bent šiokio tokio normalesnio rėžimo... Na bet tikiu, kad anksčiau ar vėliau atsistos viskas į savo vėžes

Po uzvakar klaikios nakties, vakar vakara ir as, ir vaikas prigerem valerijonu su metom arbatos ir tokioj pacioj ismaudziau. Suveike smile.gif Miegojo iki 4 ryto nt nekriuksedamas, nu paskui jau pieno maratonas prasidejo, bet gyvent galima smile.gif

O savo rankinuko nebandai i nesiokle detis? Mano drauge taip ir nesiojasi savo dukryte mei tai jau 5 men - labai abiems gerai. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 17, 12:15)
As jau jiems skambinausi. Mums darytu ta paprasta tyrima, kur 60 lt kainuoja, bet jis taip pat parodo auksini stafilokoka, grybus ir t.t. Pas mus siaip nei viduriuoja, nei ka, kakoja kasdien arba kas antra diena po 1 karta. Gal ir be reikalo darysiu, bet noriu atmesti bent jau si varianta  4u.gif dekui uz patarimus.

drinks_cheers.gif Tu darai kaip as smile.gif As irgi dariau visus tyrimus, nes norejau geriau papildomai istirt ir nepraziuret ko nors akivaizdaus ir svarbaus.
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 01 17, 13:09)
na, mums supynes tik diena pasiteisina --as visus darbus pasidarau, jose ir uzmiega.. sakau cia "laisvu ranku iranga"  biggrin.gif ,  bet vakare jeigu isirekia tai netinka supynes...

Na bent dieną galėčiau susitvarkyti, pavalgyti ir pan. :0

QUOTE(Avietina @ 2012 01 17, 13:21)
O savo rankinuko nebandai i nesiokle detis? Mano drauge taip ir nesiojasi savo dukryte mei tai  jau 5 men - labai abiems gerai.  thumbup.gif

Vat galvoju, kad reikia įsigyti. Nors turiu tokią nekokią nešyklė. Nelabai ji man patinka. Bet tos mei tai atrodo patogesnė. Matyt, kad bandysiu ir šitą variantą...
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 01 17, 12:54)
Tikrai skirtingi,tai va,ir pirksim supynes,kad nereiketu supti,nes priristas sedi ir supi doh.gif  smile.gif

As supdavau koja ir...skaitydavau biggrin.gif Paskui pats ismoko suptis - jau kokiu 4-5 men smile.gif
Atsakyti
Aciu Irutei uz namucius 4u.gif

QUOTE(braske1515 @ 2012 01 17, 00:04)
aciu uz namucius 
o mes turim pirmaji dantuka 

Su pirmuoju dantuku 4u.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 17, 02:37)
Sveikutes! Prasausi pas Jus i namucius, mamytes!  wub.gif

Irute, grazus namuciai! Tu- puiki statybininke!  thumbup.gif

Manoji dukryte gime spalio 5d., bet dar 8d. praleidom ligonineje, nes gimdymo metu gavom infekcija  verysad.gif Leido antibiotikus, bet dabar jau viskas gerai- po 8-iu dienu, praleistu ligoninej, dabar jau namie. Nelabai sekasi maitinti krutimi, nes mano speneliai labai dideli, tad mazle juos blogai apzioja ir zindo, tad nusitraukineju pienuka ir maitinu is buteliuko- pirma valandele pazindau, o po to duodu pavalgyt  blush2.gif

Turesiu daug klausimu  ax.gif

Iki malonaus, mamytes!  wub.gif

Sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 17, 08:13)
Labas mamytės  4u.gif

Irute, dėkui už namučius  aciuks.gif

Adrijut, labai laukiau tavęs čia, be galo malonu tave čia matyti, mamyte  wub.gif

Mes važiuojam šiandien pas Černiauskaitę į santariškes, tikiuosi ji atmes tos vandenės diagnozę siaubas kaip bijau ....  unsure.gif

Viskas bus gerai 4u.gif

Neismiegojusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 17, 13:26)
Vat galvoju, kad reikia įsigyti. Nors turiu tokią nekokią nešyklė. Nelabai ji man patinka. Bet tos mei tai atrodo patogesnė. Matyt, kad bandysiu ir šitą variantą...

Mei tai vaikiukas bus patenkintas, jei pratinti nuo maziuko. As sugalvojau kokiu 4 men, tai vaikui taaaaip nepatiiiiko!!! O labai patiko baby bjorn - mat jis norejo pasauli matyt, i mama isikniaubus jau jam buvo negerai. I BB jei idedavau - tai rankom-kojom is malonumo pradedavo mojuot ir krykstaut smile.gif Taigi - vaikai skirtingi. Siulau pries isigyjant ismeginti. Pvz Vilniuje yra prieraisiosios tevystes centras, kur nuolat rengiami nesiokliu seminarai www.prieraisiojitevyste.lt
Bet ten Baby bjorno nerekomenduos - o mums laaaabai pasiteisno jis smile.gif Taigi - domekis, rinkis kas geriausia jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietina: 17 sausio 2012 - 12:39
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 17, 13:26)
Na bent dieną galėčiau susitvarkyti, pavalgyti ir pan. :0

mums dar lavinamasis kilimelis pasiteisina --guli ant lovos ir "snekasi" su zaisliukais smile.gif tikrai daug ka galima pasidaryti stebint viena akim.

nesiokle turiu (chicco dvipuse), bet namie nemegsta but taip nesiojama, o teko i prekybos centra nestis, tai uzmigo joje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 17 sausio 2012 - 12:42
Sveikutės,
Mano mažąjam taip pat diegliukai. Jie prasidėjo galima sakyti nuo antros dienos po gimimo...Mėnesėlį kamavomės, nedaviau jokių lašelių. Dabar išbandėme Espumizaną, Colinoxą, seną metodą - komperesiukus, pilvuko masažą, nešiojimą stačiomis, vystymą. Tačiau ne ką mums padeda. Kai tik vakaras, taip mažiukas kankinasi -riečiasi, verkia, kartais ir nešiojimas nepadeda.
Gal mamytės su patirtimi galite patarti ką dar galima bandyti kad padėti mažiukui iškęsti šitą laikotarpį. Ir dar, kaip ilgai jūs duodate visus tuos vaistukus vaikučiams. Suprantu kad nekenkia jie, bet juk negirdysi keletą mėnesių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 17 sausio 2012 - 13:01
QUOTE(žieminukė @ 2012 01 17, 13:56)
Suprantu kad nekenkia jie, bet juk negirdysi keletą mėnesių g.gif

Uzuojauta maziukui del diegliuku 4u.gif
Mes lasiukus girdem tiek, kiek reikejo, iki standartiniu 4 men doh.gif Mums geriausiai tiko espumizan ir Colic Calm (sitie tik pagal skelbimus, LT kitaip neparduoda). Dar girdem gerasias bakterijas - geriausiai tiko Bifolac. Laikykites! 4u.gif Ir negailek tu lasiuku - jei skauda reik maziukui padet... mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,pas mus irgi bemieges naktys doh.gif doh.gif dukryte pagaliau be vaistuku padaro kakuti,tik jis toks kietokas,tai labai kankinasi,kol padaro,kartais vis dar duodu laktalozes,kad lengviau jai butu verysad.gif abu kankina pilvo diegliukai,tai iki 3.00 nakties prastoviu prie loveles,paskui jau nebeturiu nei jegu,nei kantrybes,tai viena duodu teveliui,kita sau ir visi miegam kartu wub.gif kitaip neiseina,jau ir dzin kad pripras ar ne miegot su mumis...kai diegliukai nekankina,tai buna naktu,kai savo lovytej miega...mumis irgi beria,masaziste sake,kad gali buti,jog nuo masazu,nes masazuojasi limfine sistema ir visa blogi,kas viduj,ismeta i pavirsiu verysad.gif nuramino,kad turi praeiti,bet patare,kad geruju bakteriju pavartot,tai aplaksciau vissa pardes lietuviskas,vienoj pazadejo parvezt,bet uzsisakysiu dar,kad is lt atsiustu,gal kokias rekomenduotumet?
Reginiuk,o tau sakei dare ismatu paseli ar ne?ar jums GP dave siuntima ar kaip ten daryt?noreciau ir as pasidaryt,nes man del dukrytes neramu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 17, 14:29)
geruju bakteriju pavartot,tai aplaksciau vissa pardes lietuviskas,vienoj pazadejo parvezt,bet uzsisakysiu dar,kad is lt atsiustu,gal kokias rekomenduotumet?

Auksciau rasiau - mums tiko Bifolac miltukai, kaip tik jos ir viduriukus minkstina. Dar geros Linex, jei nealergiski vaikuciai pieno baltymui, nes ten su pieno bakterijom.
Atsakyti