QUOTE(Kristuciuke @ 2012 01 23, 09:47)
Seniai bebuvau uzsukus, daug problemeliu turejom, ligoninej gulejom sirgom labai, tiesa tik su Gytuciu ir Austeja, Vytenis issilaike, bet dabar truputi koscioja... Su svorio priaugimu taip pat nekaip, matyt del ligos. Gytuciui yra mazakraujyste ir rachitas, zodziu kapstomes, stengiames stipreti kertam koses..
Vaje,kaip cia buvot apsirge

Gerai,kad jau sveiki ir stiprejat
QUOTE(frige1 @ 2012 01 23, 09:54)
tik va vakar vakare tai labai valgyt norejo...isvalge kazkur 270 ml maistelio valandos begyje ,norejo dar,bet jau nebedaviau,galvoju,persivalgys paskui ,
Pakakojus ir valgyti labiau norisi,tai normalu,nes pilvelyje vietos atsiranda

Isivaizduoju,kaip dukriuke gerai jaustis turi
QUOTE(kukulka @ 2012 01 23, 12:27)
Vaikas - mamos veidrodis: ramiai nepabuna nei minutele
Fainai
QUOTE(munytte @ 2012 01 23, 12:52)
Labas mamyte,
ateinu pasipasakot, koks mano gyvenime finalas.....Vyras praso skyrybu?
Apie pabandyma net nekalba grieztai...Ir kad jis manes nemyli kaip antros puses, pas ji sirdy ledas. Ir palieka mus su dukryte, nors ja, tipo, rupinsis.....
Sako,mes jau atsale pora metu....O sakau, tai kam nesakei, o kartojau kiekviena diena kad myli, kam tada reikejo man tuo IVF daryt......???nezinau sako......
Be zodziu... Tik nesuprantu,kodel jis save tikinciu laiko ir kieno jis patarimo klausinejo,nes tikrai ne Dievas ji taip veda...
O tu laikykis,svarbu,kad dukriuke su tavim,nes dar buna,kad vaika pasiimt tevas uzsimano,tai isvis
Adrijuk,dar tikrai anksti pastoviam rezimui,jis dr keisis ir keisis. pas mus budavo vos nusistovi kokiai savaitei ir vel nutaria G pasikoreguoti dienotvarke
O gulint ir man neisejo maitinti,tai iki siol maitinu sededama kaip turkas kojas susikelus,o ant ju pagalvele ir tada vaika,tai labai patogu ir nugara nevargsta