Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių trobelė

Munyte, stiprybės tau didelės!!! Skausmas praeis, esi jauna, graži moteris - bus tu vyrų kai pati norėsi ir ateis laikas. Jei jau jis taip nusprendė - tegu ir eina savo keliais!!! Pikta man labai už tokias kiaules! Negaliu kaip pikta kaip kokie maži vaikai nežino ko nori... Turi gražią moterį, dukrytę ir kažko negana, matyt gyvenimas per geras jam pasidarė!! Atsiprašau, kad tokiu tonu kalbu, bet tokiu atveju niekada nepalaikau vyro!!! Tuo labiau, kad jis vis tau kartodavo, kad myli tave, tu dareisi ivf... O čia pasirodo melas verysad.gif

Lana, vargšiukė, už koncertą 4u.gif

Aš niekaip nesuprantu kaip galima palikti savo kūdikėlius... Nesupratau anksčiau, bet dabar kai esu mama, tai dar labiau nesuprantu ir nepalaikau tokių "motinų".. Tikrai jau, kad gal ir geriau, kad atidavė, tikiu, kad tos mergytės atsidurs mylinčiuose šiltuose namuose!
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 01 23, 14:23)

Beje dar ka pastebejau,tik uzduodu geruju baklteriju(linex naudojam) ir pradeda jai pilvuka skaudeti,pasiriecia kelias min ir viskas kazi kas cia galetu but? ar cia gerai ar blogai?

Reginukas, as cia retas svecias, bet pasisakysiu del geruju bakteriju, irgi linex. Mano mazyliui pilvo diegliuku sakyciau kaip ir nebuvo, isskyrus tuos du atvejus kai as sugalvojau, kad duodama profilakttiskai geruju bakteriju, padesiu susitvarkyti mazylio zarnynui, ir apsisaugosim nuo diegliuku. Bet deja, kaip tik gerosios bakterijos ir isprovokavo diegliukus. Po poros "sekmingu" bandymu atsisakiau bakteriju.
Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2012 01 23, 02:52)
Labas mamyte,
ateinu pasipasakot, koks mano gyvenime finalas.....Vyras praso skyrybu?
Apie pabandyma net nekalba grieztai...Ir kad jis manes nemyli kaip antros puses, pas ji sirdy ledas. Ir palieka mus su dukryte, nors ja, tipo, rupinsis.....
Sako,mes jau atsale pora metu....O sakau, tai kam nesakei, o kartojau kiekviena diena kad myli, kam tada reikejo man tuo IVF daryt......???nezinau sako...... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Vaje, Munytte, cia sunkia rasi paguodos zodziu. Pritariu Gajai- ieskok stiprybes Dieve. Jis nepalieka savo mazuleliu, net jei kartais atrodo, kad blogiau jau buti negali.. Bijau, kad Taviskis kokia moteri yra susirades, nes labai jau viskas link to veda, bet Tu pasistenk buti stipri del savo mazyles! Ji- Tavo gyvenimo sviesa, del kurios verta gyventi, pabusti kasdiena su jos sypsena, uzmigti, paemus jos rankute i savo ranka. Buk stipri, mamyte, del jos, del Jusu, o Dievas Jus nuves, tik melskis ir pasitikek Juo! wub.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 23, 02:59)
Laba diena mamos wink.gif

Kristuciuke, sveikatytės tavo mažyliams  4u.gif

*Na jau, iš kur tas rėžimas, kai dar tokios mažos esate  biggrin.gif Ir mūsų tėtukui vis rėžimo reikia. Tai dabar jau pradedu pratinti prie šiokio tokio rėžimo. Tuo pačiu metu einame į luaką ir tuo pačiu metu vakariniaujame ir einame miegot, o visi kiti valgymai ir miegai dar ganėtinai padriki smile.gif Nepergyvenk, nusitovės tas rėžimas, anksčiau ar vėliau wink.gif
**Ir mums labai nesisekė valgyti atsigulus. Bet dabar karts nuo karto pabandau. Tai būna kartais gerai, o kartais vėl spenelius apgraužia. Kai tik pajuntu, kad negerai žinda atimu paputį ir iš naujo bandom  doh.gif
Papildyta:

QUOTE(*Gaja* @ 2012 01 23, 03:41)
Adrijuk,dar tikrai anksti pastoviam rezimui,jis dr keisis ir keisis. pas mus budavo vos nusistovi kokiai savaitei ir vel nutaria G pasikoreguoti dienotvarke biggrin.gif
O gulint ir man neisejo maitinti,tai iki siol maitinu sededama kaip turkas kojas susikelus,o ant ju pagalvele ir tada vaika,tai labai patogu ir nugara nevargsta smile.gif

Tai as suprantu, kad mums iki rezimo dar labai, bet pacios zinot kokie tie vyrai- jiems greitai, cia ir dabar lotuliukas.gif

Gaja, pabandysiu ir as tokia poza thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(munytte @ 2012 01 23, 15:52)
Aciu dar karta....Istikruju, tai baigiu nuprotet....matau tik juoduma.....
Gaja, atsiusk, paskaitysiu, tik pradejau abejot dievu, nepykit mamytes, bet maldu jis mano neisgirdo...... schmoll.gif Tikiuos, isgirs, nes juo labai tikejau ir buvau tikinti........

matai juoduma, nes tau viskas netiketa... kurei ateiti, mylejai (gal dar ir myli..), dareisi IVF, svajojai... o cia va prasau verysad.gif svarbiausia, kad turi dukryte, nes jeigu ir jos neturetum - jaustumes dar blogiau.. o kad cia yra trecias zmogus, as beveik garantuota... labai liudna, bet meilei reikia dvieju zmoniu, vienas cia nieko nepadarysi... buk stipri 4u.gif privalai 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri susiduret su akyciu traiskanojimu ir ka daret? Traiskanoja viena kaire akyte, plaunu ramuneliu arbatele, tai laikinai padeda, bet po miegelio, visad negrazi ta akyte verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 23, 18:21)
Mergaites, gal kuri susiduret su akyciu traiskanojimu ir ka daret? Traiskanoja viena kaire akyte, plaunu ramuneliu arbatele, tai laikinai padeda, bet po miegelio, visad negrazi ta akyte  verysad.gif

gali buti uzsikises asaru latakelis, su ramunelem atsargiai - gali alergizuoti, juoda arbatele pavalyk. ir padaryk masaziuka - mums padejo: nuo nosytes link tos akytes ties kampuciu reikia svelniai spaudziant pabraukt --taip kelis kart per diena. O dar aptaskiau savo pienuku ir baigesi mirksiukas.gif jei nepraeis-gyd.israsys lasiuku.
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif

Esu jusu tyli skaitytoja, nes dar tik laukiu savo eiles prasytis i jusu kompanija blush2.gif Nemazai mergyciu cia zinau ir pazystu is IVF ar nestukiu skyrelio, nuolat seku kaip jum visom sekas su mazaisiais ax.gif Maniau, kad kai ateis laikas, tuomet ir prisijungsiu prie jusu, bet labai sujaudino Munyttes istorija ir niekaip negaliu nustot galvot unsure.gif Tiesiog noriu pasakyti, kad tu ne viena tokioj situacijoj, yra daug ir nemazai moteru, kurios, deja, bet lieka su savo maziukais toliau gyventi vienos.Esu viena tokia is ju ir daug nesiplesdama noriu pasakyti, kad TIKRAI atiena laikas, kai nudziuna asaros mirksiukas.gif Zinau, kad dabar sirdis plysta ir zeme slysta is po koju su daugybe klausimu be atsakymu, bet noriu suteikti bent siek tiek optimizmo.Savu laiku ir as likau su maziuku ant ranku.Ir ne tik su juo, o ir su dar 3 lagaminais bei totaliu gyvenimo, namu, darbo, draugu, aplinkos pasikeitimu.Taip jau buvo, kad visko emiausi nuo nulio.Vyro argumentai panasus kaip ir pas tavaji, neva nebeliko jausmu ar dar kas tai jam pasidare irnesakyk.gif Tik daug veliau susigaudziau, kad cia vis gi buvo kita moteris, bet man jau sirdies nebedraske.Nepasakosiu apie sunkumus ir juodas mintis likus vienai su vaikuciu, taciau dabar i viska atsigrezus atgal nieko kitaip nenoreciau schmoll.gif Taip jau gyvenimas sutvarke, kad turiu nuostabu vyra, kuris, tikiu, mane stipriai myli, laukiam gimstant sunelio ir neisivaizduoju kaip galeciau be jo buti.Viskas vyksta harmoningai sitam gyvenime.Tau tikrai bus atlyginta uz sita skausma.As esu dabar laiminga, ko nepasakyciau apie savo buvusi......Zmogus taip ir nerado saves, yra nuolat grauziamas kaltes, kad nera salia sunaus svarbiais jo gyvenimo momentais ir t.t. ir pan.Po skyrybu praejus pusmeciui naktim skambindavo, kad nebegali be musu ir t.t. ir pan.Bet as jau buvau per daug idejus pastangu i savo naujaji gyvenima, kad taip imciau ir kazkam vos pirstais spragtelejus viska grazinciau i savo vietas.Su sunum niekada nedraudziau bendrauti, juk ne vaikas kaltas, kad taip jau isejo, taigi kaip imanoma palaikau ir skatinu vaiko ir tevo rysi.Nera lengva, bet vardant vaiko - butina.Taigi reziume - praejus vos keletui metu esu tokia laiminga, kad pati sau net kartais pavydziu ir bijau garsiai dziaugtis, kad tik ta laime neisnyktu, o savo buvusiam vyrui galeciau nusiusti padekos atviruka ir dar isbuciuoti nuo galvos iki koju uz tuo metu padarytus sprendimus, kad ir kokie skaudus ir neteisingi jie tuomet buvo.Taigi, mazut, linkiu ir tau viena diena laimes, kurios tu nusipelnei ir tikrai gausi 4u.gif Taigi teisingi yra zodziai - nemyli nenori nereikia, mylesi noresi - nebus.Stiprybes ir linkiu, kad kuo greiciau nusissluostytum tas asareles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbara03 @ 2012 01 23, 14:45)
Reginukas, as cia retas svecias, bet pasisakysiu del geruju bakteriju, irgi linex. Mano mazyliui pilvo diegliuku sakyciau kaip ir nebuvo, isskyrus tuos du atvejus kai as sugalvojau, kad duodama profilakttiskai geruju bakteriju, padesiu susitvarkyti mazylio zarnynui, ir apsisaugosim nuo diegliuku. Bet deja, kaip tik gerosios bakterijos ir isprovokavo diegliukus. Po poros "sekmingu" bandymu atsisakiau bakteriju.

Na va matai ne veltui pastebejau kad kazkas cia ne taip...buvau teisi smile.gif Aciu uz pasidalinima 4u.gif
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 23, 15:21)
Mergaites, gal kuri susiduret su akyciu traiskanojimu ir ka daret? Traiskanoja viena kaire akyte, plaunu ramuneliu arbatele, tai laikinai padeda, bet po miegelio, visad negrazi ta akyte  verysad.gif

Pinuko savo svirkstelk i akyte,ir dar masaziukas kaip liepa sake turetu padet mirksiukas.gif
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 23, 15:33)
Laba diena mergaites  4u.gif

Esu jusu tyli skaitytoja, nes dar tik laukiu savo eiles prasytis i jusu kompanija  blush2.gif Nemazai mergyciu cia zinau ir pazystu is IVF ar nestukiu skyrelio, nuolat seku kaip jum visom sekas su mazaisiais  ax.gif  Maniau, kad kai ateis laikas, tuomet ir prisijungsiu prie jusu, bet labai sujaudino Munyttes istorija ir niekaip negaliu nustot galvot  unsure.gif  Tiesiog noriu pasakyti, kad tu ne viena tokioj situacijoj, yra daug ir nemazai moteru, kurios, deja, bet lieka su savo maziukais toliau gyventi vienos.Esu viena tokia is ju ir daug nesiplesdama noriu pasakyti, kad TIKRAI atiena laikas, kai nudziuna asaros  mirksiukas.gif  Zinau, kad dabar sirdis plysta ir zeme slysta is po koju su daugybe klausimu be atsakymu, bet noriu suteikti bent siek tiek optimizmo.Savu laiku ir as likau su maziuku ant ranku.Ir ne tik su juo, o ir su dar 3 lagaminais bei totaliu gyvenimo, namu, darbo, draugu, aplinkos pasikeitimu.Taip jau buvo, kad visko emiausi nuo nulio.Vyro argumentai panasus kaip ir pas tavaji, neva nebeliko jausmu ar dar kas tai jam pasidare  irnesakyk.gif Tik daug veliau susigaudziau, kad cia vis gi buvo kita moteris, bet man jau sirdies nebedraske.Nepasakosiu apie sunkumus ir juodas mintis likus vienai su vaikuciu, taciau dabar i viska atsigrezus atgal nieko kitaip nenoreciau  schmoll.gif  Taip jau gyvenimas sutvarke, kad turiu nuostabu vyra, kuris, tikiu, mane stipriai myli, laukiam gimstant sunelio ir neisivaizduoju kaip galeciau be jo buti.Viskas vyksta harmoningai sitam gyvenime.Tau tikrai bus atlyginta uz sita skausma.As esu dabar laiminga, ko nepasakyciau apie savo buvusi......Zmogus taip ir nerado saves, yra nuolat grauziamas kaltes, kad nera salia sunaus svarbiais jo gyvenimo momentais ir t.t. ir pan.Po skyrybu praejus pusmeciui naktim skambindavo, kad nebegali be musu ir t.t. ir pan.Bet as jau buvau per daug idejus pastangu i savo naujaji gyvenima, kad taip imciau ir kazkam vos pirstais spragtelejus viska grazinciau i savo vietas.Su sunum niekada nedraudziau bendrauti, juk ne vaikas kaltas, kad taip jau isejo, taigi kaip imanoma palaikau ir skatinu vaiko ir tevo rysi.Nera lengva, bet vardant vaiko - butina.Taigi reziume - praejus vos keletui metu esu tokia laiminga, kad pati sau net kartais pavydziu ir bijau garsiai dziaugtis, kad tik ta laime neisnyktu, o savo buvusiam vyrui galeciau nusiusti padekos atviruka ir dar isbuciuoti nuo galvos iki koju uz tuo metu padarytus sprendimus, kad ir kokie skaudus ir neteisingi jie tuomet buvo.Taigi, mazut, linkiu ir tau viena diena laimes, kurios tu nusipelnei ir tikrai gausi  4u.gif  Taigi teisingi yra zodziai - nemyli nenori nereikia, mylesi noresi - nebus.Stiprybes ir linkiu, kad kuo greiciau nusissluostytum tas asareles  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2012 01 23, 18:33)
gali buti uzsikises asaru latakelis, su ramunelem atsargiai - gali alergizuoti, juoda  arbatele pavalyk. ir padaryk masaziuka - mums padejo: nuo nosytes link tos akytes ties kampuciu reikia svelniai spaudziant pabraukt --taip kelis kart per diena. O dar aptaskiau savo pienuku ir baigesi  mirksiukas.gif  jei nepraeis-gyd.israsys lasiuku.

Galiu pasirasyt po situo postu smile.gif drinks_cheers.gif AS tik gal su pienuku i akyte atsargi buciau...
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 23, 19:33)
Taigi teisingi yra zodziai - nemyli nenori nereikia, mylesi noresi - nebus.Stiprybes ir linkiu, kad kuo greiciau nusissluostytum tas asareles  4u.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 01 23, 18:33)
Taigi teisingi yra zodziai - nemyli nenori nereikia, mylesi noresi - nebus.Stiprybes ir linkiu, kad kuo greiciau nusissluostytum tas asareles  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 23, 18:21)

mes naudojom homopatinius lasiukus vaikams Oculohill - padejo smile.gif
Atsakyti