sveikos
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 25, 10:54)
LEVANDUTE, SU GIMTADIENIU TAVE! BUK LAIMINGA, SVYTINTI, LINKSMA! TEGU TAU LAIME NESA ANGELAI GLEBIAIS!!!
ir prie sveikinimu prisidedu
Papildyta:
QUOTE(liepa7 @ 2012 01 25, 11:59)
a, pridursiu: del to musu valgymo kas 2 val. --jau geriau niekam nesakysiu, nes jau kelios mano drauges man kelinta karta aiskina, kad mano vaikui truksta maisto, kad ji neprivalgo, todel taip daznai valgo, ir kas jau vos ne reikia duoti ar tai banana, ar obuolio, ar koses

eina jos....

palaikykit mane !!!!!
nu tik kau tikrai neklausyk tu draugiu...normaliai valgo tavo leliukas!!!! jokiu dar jam kosiu, bananu
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2012 01 25, 12:50)
vyras visą rytą žiūrėjo dukrytę kol buvau poliklinikoje, tai kai grįžau, sako: "nu žinai - tau reikia medalį duoti, už tai kad būni su vaiku ir viską spėji. Sako, aš nei nusiprausęs, nei pavalgęs, nei i WC nenuėjęs, visur tik sukuosi su ja, o ji prilipus, nu žodžiu, o tu taip diena iš dienos ir viską spėji ir pan."
vat vat, sakau aš jam - mamos pareigos -ne baika - o didžiulis darbas. Gaila, kad daug žmonių nūdinoje to nesupranta.
svarbiausia, kad atsirado gera iseitis ir liga ne tokia pazengus
oi jau tie vyrai vyrai
Papildyta:
QUOTE(žieminukė @ 2012 01 25, 13:04)
Sveikutė, mamytės

Mano mažiukui dar nuo ligoninėje duoto skiepo iki šiol ant rankutės buvo raudonas lyg guzelis. Šiandien po maudynių pastebėjau, kad viršūnėlėje matosi lyg pūliuotų (geltona). Kažin ką galima daryti tokiu atveju, ar geriau skambinti gyd.

Kad būtų didesnis tai viskas aišku, bet čia dar toks mažutis, baisu,kad blogiau nebūtų. Gal kam taip buvo, ką darėte?
viskas gerai, taip ir turi buti...nieko daryt nereikia...ispuliuos ir viskas, na nebent gaila sutept rubelius, tai nuvalyk vatyte...as asmeniskai nieko nedariau..nusivalydavo i drabuzelius