Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių trobelė

QUOTE(asmon @ 2012 01 26, 11:49)
gal nori parduot  ax.gif
pamisrsau kad siunciau foto, pasirode ten esam  ax.gif  blush2.gif

Padovanosiu mirksiukas.gif Ar tu vilnietė?
Atsakyti
Levanda su praejusiu Gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaukiamStebuklo...: 26 sausio 2012 - 12:13
QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 26, 12:53)
Padovanosiu  mirksiukas.gif  Ar tu vilnietė?

ojoj wub.gif ne, va, ka ne, irgi is sostine, bet tik Zemaitijos [Telsiai]
Atsakyti
Sveiki mamytes 4u.gif

Sakykit,iki keliu laipsniu salcio galima eiti i lauka su triju men kudikiu? Ir kiek ten prabuti? ax.gif Kaip jus einat?
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif

Mes šiandien buvom pas gydytoją. Tai pasvėrė mano mažytę biggrin.gif Dabar sveria 6300 (+1,1 kg), pamatavo ūgį - 60 cm (+3 cm), paskiepijo dar. Dabar mažė miega. laukutyje pasivaikščiojom, bet kad šaltoka. Nors turiu vežimukui labai šiltą vokelį, bet pabijojau ilgiau būti, tai parsinešiau namo vaiką ir toliau miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 01 26, 13:58)
Sveiki mamytes 4u.gif

Sakykit,iki keliu laipsniu salcio galima eiti i lauka su triju men kudikiu? Ir kiek ten prabuti? ax.gif  Kaip jus einat?

Labas

sian kaip tik laikrastyje skaiciau straipsni kad su vaikais iki metu galima eiti i lauka iki - 15 laipsniu bet rekomenduojama buti tik apie 40 min nes nosyteje nera dar subrendusi apsauginis barjeras neleidziantis prikvepuoti salto oro kazkas panasaus cia savo zodziais issireiskiau nes ten labai mandrai taip parasyta blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 26, 14:30)

Mes šiandien buvom pas gydytoją. Tai pasvėrė mano mažytę  biggrin.gif Dabar sveria 6300 (+1,1 kg), pamatavo ūgį - 60 cm (+3 cm), paskiepijo dar. Dabar mažė miega. laukutyje pasivaikščiojom, bet kad šaltoka. Nors turiu vežimukui labai šiltą vokelį, bet pabijojau ilgiau būti, tai parsinešiau namo vaiką ir toliau miega smile.gif

Su saunia TA thumbup.gif puikiai auga tavo panelyte wub.gif
po skiepo mano daktaryte nerekomenduoja visai eiti i lauka, galima pasak ja pabuti tik tiek kiek uzima kelione is poliklinikos namo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 01 26, 15:33)
Su saunia TA  thumbup.gif puikiai auga tavo panelyte  wub.gif
po skiepo mano daktaryte nerekomenduoja visai eiti i lauka, galima pasak ja pabuti tik tiek kiek uzima kelione is poliklinikos namo ax.gif

Ačiū. Matai kaip, man gyd. nieko nesakė, kad negalima būti lauke. Aš manau, kad pusvalandis gryname ore tik į naudą mano kleckutei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 26, 05:07)
vis niekaip nepaklausiu del to skiepo jusu nuomones ax.gif pas mano kleckiukus,tai ne zenklo neliko po to skiepo schmoll.gif tai skaiciau,kad gali buti,kad neprigijo ir gal reikia skiepyti antra karta verysad.gif gal kuriai irgi taip kaip mums? unsure.gif

Mums taip nėra, bet gyd. man paaiškino, kad jeigu neliktų randelio (nebūtų guzelio, nepūliuotų) tai reiktų perskiepyti.
Atsakyti
Sveikos,
Kai gime dukryte dar ligonineje klausiau pas naujagimiu gydytoja del lauko,sake kad su maziukais iki -10galima eiti,bet reikia atsizvelgti i tai koks oras.As pati didziaja veduosi iki -10,o mazyle iki -5.
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 26, 12:30)

Mes šiandien buvom pas gydytoją. Tai pasvėrė mano mažytę  biggrin.gif Dabar sveria 6300 (+1,1 kg), pamatavo ūgį - 60 cm (+3 cm), paskiepijo dar. Dabar mažė miega. laukutyje pasivaikščiojom, bet kad šaltoka. Nors turiu vežimukui labai šiltą vokelį, bet pabijojau ilgiau būti, tai parsinešiau namo vaiką ir toliau miega smile.gif

oho kaip sauniai augat! thumbup.gif Saunuoles mergaites mirksiukas.gif
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 26, 12:39)
Ačiū. Matai kaip, man gyd. nieko nesakė, kad negalima būti lauke. Aš manau, kad pusvalandis gryname ore tik į naudą mano kleckutei smile.gif

Tikrai i nauda,atvirksciai internete skaiciau kad po skiepo net butina pabuti lauke,ir mums vakar po skiepo liepe bant 40min pasibuti gryname ore 4u.gif

Labas rytas,
Mes vakar siek tiek tempos turejom,nedaug tik 37.3 bet mazyle buvo labai nerami,vis verksleno ne is sio nei is to ir valgyt beveik nenorejo verysad.gif Siaip taip nulauziau 23.30 ir ismiegojo iki 7ryto bigsmile.gif
O siandien jau viskas thumbup.gif Mociute isvariau su vaiku pasivaiksciot,o va pati kavute gurksnoju ir eisiu tvarkytis ax.gif
Papildyta:
AnaMari,kaip jusu Domantukas??
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 26, 16:39)

Mums taip pat gyd. yra sakęs, kad po skiepo į lauką nenešti. Tik tiek, kiek užtrunka kelionė iš polikl. į namus.
Atsakyti
Na tada susilaikysim nuo pasivaiksciojimu kol kas ax.gif bijau,kad susals rolleyes.gif

STRAZDANE,ogo,kokia tavo mergaite jau didele bigsmile.gif sveikinu su puikia TA thumbup.gif

Mes vasario 1 eisim i TA,idomu,kiek sversim ir paaugom g.gif

REGINIUK, 4u.gif
Atsakyti