Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių trobelė

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 28, 01:58)
Labas mamytės smile.gif

Adrija, dėl E kabėjimo ant (.) tai atkreipk dėmesį į tai, kad leliukam būna staigūs augimo šuoliai apie 2, 6, 8 savaičių, vėliau 3 ir lygtais 6 mėn. Bent jau aš tai šituos šoulius labai pajutau. Tuomet leliukams pieno reikia daugiau. Tomis savaitėmis kokias 3 - 4 d. S vis ant (.) kabėjo. Bet po to susireguliuoja pieno gamyba ir vėl ramu.

Jo esu girdejus apie tuos suolius. Nezinau ar cia tai, ar nuo temperaturos, ar viduriukai kalti, ir nebutu cia tos bedos, jei speneliai sveiki butu, bet tos desines kruties, is kurios ji labiau valgo, pazeistas, tai akys is orbitu lipa kai ji ciumpa doh.gif Kol taisyklingai idedu, o ji pasimuisto ir vel viskas is naujo doh.gif Na nieko- svarbiausia dabar, kad susitvarkytu tie viduriukai ir butu soti ax.gif Dar vienas dalykas gali itakoti ta kabejima, tai tas gimdymas, po kurio ji gali jaustis nesaugi. Miegodama vis prabunda, tada vel uzmigdau sau ant krutines ciuciuodama, kad nors kiek pamiegotu unsure.gif

O maudyt galima jei truputi temperaturos turim? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 28, 13:15)
Jo esu girdejus apie tuos suolius. Nezinau ar cia tai, ar nuo temperaturos, ar viduriukai kalti, ir nebutu cia tos bedos, jei speneliai sveiki butu, bet tos desines kruties, is kurios ji labiau valgo, pazeistas, tai akys is orbitu lipa kai ji ciumpa  doh.gif Kol taisyklingai idedu, o ji pasimuisto ir vel viskas is naujo  doh.gif Na nieko- svarbiausia dabar, kad susitvarkytu tie viduriukai ir butu soti  ax.gif Dar vienas dalykas gali itakoti ta kabejima, tai tas gimdymas, po kurio ji gali jaustis nesaugi. Miegodama vis prabunda, tada vel uzmigdau sau ant krutines ciuciuodama, kad nors kiek pamiegotu  unsure.gif

O maudyt galima jei truputi temperaturos turim?  g.gif

As tai naudojau anspenius kol speneliai susitvarke ir sugijo, dabar jokiu problemu neturim su zindimu smile.gif
O jei turit temperaturos maudytos nepatarciau, va mes slogavome ir turejome tai ilgokai nesimaudem tik apsiprausdavom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 27, 21:57)
Aš maudau griežtai kas antrą dieną, nors gydytoja liepė kasdien maudyti, bet man atrodo kas antrą yra pats tas  rolleyes.gif

Mes irgi maudom kas antra, kartais ir kas trecia blush2.gif Masn atrodo per daznai kas diena, kazkur skaiciau kad nespejau odele pasidengti ten kazkokiu apsauginiu sluoksniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 27, 21:51)
aciu,kad klausi wub.gif kartais padaro,o kartais laktalozes duodu...man rodos,kad maniskiams irgi truputi pilvo diegliukai nuo ju unsure.gif bent pirmas dienas neramus budavo po ju sudavimo...dabar ka tik sudaviau,tai nieko jau,miega... rolleyes.gif be to,laukiu ryt to stebuklingo misinuko BABY SEMP,kur visos giria,atves is lt ryt ciuzinukus leliukams ir to misinuko,tai is anksto klausiu,kas ji davet,ar galima duoti atskirai geruju bakteriju,kai duosiu ta BABY SEMP misinuka ? g.gif

Svarbiausia, kad tas misinelis butu SEMPER BIFIDUS, o ne paprastas Semper. Tai du skirtingi misineliai.
Gerasias bakterijas tikrai gali duoti, perdozavimo nuo ju nebus 4u.gif

QUOTE(frige1 @ 2012 01 27, 22:11)
ir dar ...kaip daznai maudot leliukus?man ligoninej sakydavo,kad 2 kartus i savaite,dabar,kai susidraugavom su maudyniu ratuku,tai kas antra diena maudomes rolleyes.gif o internete skaiciau,kad reikia maudyti kiekviena diena blink.gif  blush2.gif

Mes maudome kas antra diena 4u.gif

ACIU, mamytems, pasidalinusioms info apie AUTO kedute 4u.gif
Grazaus ir sauleto savaitgalio wub.gif
Mano kruopa miega balkone, nes pas mus labai sauleta, tai termometras rodo +1 laisni smile.gif Manau, kad nesusals ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 28, 13:36)
Svarbiausia, kad tas misinelis butu SEMPER BIFIDUS, o ne paprastas Semper. Tai du skirtingi misineliai.

aciu 4u.gif zinau,buvau i ju tinklapi ilindus,tai paprasiau,kad baby semp bifidus paimtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 01 28, 00:59)
Sveikos,

Irute, su menesiukais thumbup.gif
Mum irgi buvo tie spuogiukai. Tik ant veido ir dekolte. Tai as kaip supratau tai vadinamieji hormoniniai spuogeliai - kai mamai hormonai tvarkosi vaikiuka jie irgi veikia. Viska gerai darai, tiesiog reikia islaukti kol praeis.

Mano mazyliui irgi apie lupas pamelynuoja kai labai rekia ar intensyviai valgo. Daktare sake kad cia normalu, tiesiog turi su laiku praeiti, reikia stebeti. Kaip suprantu ten su laiku kazkas turi suaugti del ko ten melsta.
Kaip tu nustatei kada tau O buvo?
Manau kad per mazas skaiciukas jog kibima rodytu. Kiek mergaiciu buvo su tokiu skaiciuku tai nei vienai nepasitvirtino..
Man irgi labai sunkiai ejosi. Tai viena vakara istepiau aliejuku galva, uzdejau celofana, kepuryte ir laikiau 2 val. Tai po to ganetinai nesunkiai ejosi nusukuoti didziaja dali. Pries kita maudymasi vel pakartojau.
Mes tai maudom retai del berimu. Kai nebuvo isbertas tai kas 2 diena irgi maudem. Siaip reik ziuret pagal odyte - jei paberta prakaitine tai reik kasdien, o jei kaip tik issausejusi tai reciau tada ax.gif

Gaja, taip visda dariausi tik Geromedoj. Visada buvo tik 0,....
Tik kai užkibo po 3 IUI buvo 15 diena po IUI 48 (daugiausiai užkilo iki 448) po to buvo nesivystantis)
Ir po 6 IUI 14 d. po IUI buvo 120 bigsmile.gif

Nemanau kad verta čia žaisti su testais ir pan. Tikrai tur būt harmonai sugrybavo dėl ligos.

Bum,
O. pas mane dabar (po gimdymo) gražiai vyksta 18-20 ciklo dienomis.
Matau ir jaučiu, nes matuoju BT.

kaip jums šaltukas ? mes (t.y. Saulutė ir tėtukas) tik prabėgam šiek tiek pro lauką ir į namus lendam. Nors Saulė galėtų būti ir būti lauke, neiškrapštysi, bet nepiktnaudžiaujam kai šaltukas toks link -20 eina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 28 sausio 2012 - 15:01
Juvijo Adrijuka su rimtu pirmu GIMTADIENIU!!!
user posted image
Mes namie tupim, per salta Zemaitijoj, kaimynai aplink masinas tvarkos, daug kam uzsalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 28, 07:44)
aciu uz patarimus 4u.gif
man irgi atrodo,kad ta luobele butu lengva nukrapstyti,jau suo tuo aliejuku vos neismirkau galvyte,o ji taip ir neatkimba visa... verysad.gif ji tokia stora,kad su ja ir plaukuciai nusiima verysad.gif

geriausiai ir graziausiai issisukuoja su tom tankiom "utelinem" sukytem.
Atsakyti
Atsikrapstau,kad isibraunu,bet gan greitai reikia patarimo,o visos cia jau su patirtim smile.gif Kokio dydzio sauskelniu reikia leliui?Nu as suprantu,kad ten viskas pagal svori ir dydi.Bet tokiam didesniam naujagimiui tai visi pirmi 3 dydziai tinka.Dabar neblogi pasiulymai pardese,kaip tik darau uzsakyma maistui,tai galvoju ateicia papirksiu...Tik nesinori pacio maziausio be proto pasiimti,arba to 3 prisiimti ir vis tiek mazesnius pirkti.Galvoju gal pamixuosiu,tik nelabai aisku ko kiek reikia.Apsvieskit please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 28, 17:16)
Atsikrapstau,kad isibraunu,bet gan greitai reikia patarimo,o visos cia jau su patirtim smile.gif Kokio dydzio sauskelniu reikia leliui?Nu as suprantu,kad ten viskas pagal svori ir dydi.Bet tokiam didesniam naujagimiui tai visi pirmi 3 dydziai tinka.Dabar neblogi pasiulymai pardese,kaip tik darau uzsakyma maistui,tai galvoju ateicia papirksiu...Tik nesinori pacio maziausio be proto pasiimti,arba to 3 prisiimti ir vis tiek mazesnius pirkti.Galvoju gal pamixuosiu,tik nelabai aisku ko kiek reikia.Apsvieskit please  4u.gif

Musu S gime 3306g, tai mes pampers 1 dydzio sunaudojom du pakus po 54vnt...2 dydzio 2 dezes po 96, 3 dydzio nepamenu, bet man rodos 2-3 pakai po 96...o dbr jau 4 naudojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 28, 16:16)
Atsikrapstau,kad isibraunu,bet gan greitai reikia patarimo,o visos cia jau su patirtim smile.gif Kokio dydzio sauskelniu reikia leliui?Nu as suprantu,kad ten viskas pagal svori ir dydi.Bet tokiam didesniam naujagimiui tai visi pirmi 3 dydziai tinka.Dabar neblogi pasiulymai pardese,kaip tik darau uzsakyma maistui,tai galvoju ateicia papirksiu...Tik nesinori pacio maziausio be proto pasiimti,arba to 3 prisiimti ir vis tiek mazesnius pirkti.Galvoju gal pamixuosiu,tik nelabai aisku ko kiek reikia.Apsvieskit please  4u.gif

Mums pacio pirmo numerio gana trumpai reikejo,bet ju gana daug naudojasi,nes leliukai kakoja po kiekvieno valgio biggrin.gif Tai mazdaug 8-10 pampersu per diena ir max iki menesio tiko,gal net trumpiau. O didesniu ilgiau reikejo,bet daug neprisipirk,nes gali netikti,pvz.Ameli nuo pampersu labai rausdavo uzpakaliukas,tai perejom ant huggiu 4u.gif

Adrijuk, leliukams normalu temp.iki 37.2-37.3. Ameli daznai tokia vakarais buna. Cia tikrai nesiskaito karsciavimu. Nebent siaip blogai jaustusi. O viduriuot gali gal nuo tavo kokio naujo maisto? g.gif Beje,nuo MP kakoja visada skystokai, skysciau negu nuo misinuko,tai gal cia jums tiesiog normalus kakutis nuo gryno MP? Nebent visai kaip vandenuka kakoja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 28, 16:30)
Musu S gime 3306g, tai mes pampers 1 dydzio sunaudojom du pakus po 54vnt...

Va va,mes 1dydzio irgi berods 2pakus po 54 sunaudojom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aisku,supratau 4u.gif Pirmo numerio kelias jau turiu,tai nusipirksiu dar viena poka ir kelis antro.Aciu 4u.gif
Atsakyti
as susilaikyciau, nes ir mes daug isdalijom, netiko nei Pampers, nei Libero, tik Hugies, bet daug zinau, kam pvz., tiko tik optima..
Atsakyti