QUOTE(frige1 @ 2012 01 27, 18:59)
sako,kad isbus menesi,bet nelabai tikiu,nes labai megsta vadovaut ir negalvoja,ka kalba,kai buvo atvaziavusi,kai laukiausi,tai taip iskaudino,kad verkdama isejau is namu i parka nusiraminti ir pastoviai tik atvaziavusi jau po poros dienu noredavo vaziuot namo,tai bilieta pirkau tik i viena puse
ziuresim kaip bus sikart,nes neleisiu jai aiskint kaip vaikus augint
Na zinok mano uosviene auksinis zmogus tik jau labai didele vadovautoja,atvaziuoja pas mus tai mano virtuves spintelese tuoj tvarka padaro

aisku tuo kartu supykstu,bet nutyliu ai nu kam pyktis juk pabus kiek ir isvaziuos
stenkis ir tu nesinervint,gal daugiau nusileisk o pagalba tau nepamaisys,o va ziurek gal ir susidrugausit vakuciai suartins
QUOTE(frige1 @ 2012 01 27, 19:11)
mamytes,kazin kaip ta luobele nuo galvos galima kuo greiciau pasalint

?suneliui tai jos labai daug,tepu kas vakara su aliejum,bet ji taip ilgai lupasi
ir dar ...kaip daznai maudot leliukus?man ligoninej sakydavo,kad 2 kartus i savaite,dabar,kai susidraugavom su maudyniu ratuku,tai kas antra diena maudomes

o internete skaiciau,kad reikia maudyti kiekviena diena
bandyk pries kiekviena maudyma tepti alyvu aliejum palaikyt apiw 30min ir issukuot su labai smulkiom sukytem(bootse yra pirkt) ir vel palakti kokias 30min ir vel issukuot ir taip kelis kart pries maudant,mums po 3k luobele issisukavo
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 29, 09:12)
Net nezinau nuo ko cia, bet viduriukai tokie gleiveti, blizgus ir, man rodos, zalsvi, na chaki tokia spalvele, bet labiau i zalsvuma nei i geltonuma, kaip anksciau budavo. Pilvelis gurgia. Vakar koncertavo nuo puses 10 iki 5-iu ryto

Kartais (.) igruzdavau, bet po to vel i dudas. Tikriausiai, diegliukai

Tik mane neramina tas kakuciu zalsvumas- jei kudikis neprivalges, taip irgi buna ir siusiuku vakar buvo maziau

gal kokius 4-5 kartus siusiojo. Siryt mano viena krutis pilnutele, o kita lengva, nepritvinkus, nors pienelis is jos bega. Tai desine nusitraukiau, o daviau is kaires ("tustesnes"). Kazkaip man atrodo, kad ji is jos nepavalgo. Oi matyt, tas nerimas del maisto pakankamumo niekad nesibaigs
zinok mums viduriukai beveik visada zali ir ne del maisto nepakankamumo o tiesiog gali buti nuo diegliuku nes zarnynas streikuoja iki kol susitvarko viskas,darem kakucio paseli viskas gerai,taip kad gali buti daug priezasciu plius kazkokio maisto gal suvalgei
o del papuliu tai ir man zinok kartais tas pats,viena net kieta kaip akmenine o kita pusiau pilna tai ir nesuprasi nuo ko
labas rytas,
na o as siandien kaip sudauzyta akys uztine po vakarykscio permenentinio makijazo

skauda ziauriai...
uosviene susitvarke puikiai! o as salone 2k piena traukiau is abieju(.) po 150ml pritraukiau taip keistokai mazai ar ne?? o be to kaip nebuna lb pilni papuliai tai tik po maitinomo kokia 40ml is (.) abieju istraukiu..oi nezinau gal normalu cia viskas...gyzau pasiilgus mazyles siaubingai tik iejau i kambari pasnekinau ir gavau didziausia graziausia sypsena

ech koks nerealus jausmas buti mama