Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių trobelė

QUOTE(frige1 @ 2012 01 28, 06:44)
man irgi atrodo,kad ta luobele butu lengva nukrapstyti,jau suo tuo aliejuku vos neismirkau galvyte,o ji taip ir neatkimba visa... verysad.gif ji tokia stora,kad su ja ir odelė

bereikalingas nerimas mirksiukas.gif o kuo tau trukdo ta luobelė- juk ji nėra kaip kokie žvynai, tiesiog pavieniai luobeliai- tepk su aliejuku toliau ir iššukuosit mirksiukas.gif nebent tik negražu, bet čia baikos- neimk į širdį mirksiukas.gif maniškei labai daug buvo luobelės, paskutinius numetėm ties pusmečiu blush2.gif na ir kas- o plaukus dabar iki užpakalio turim wub.gif viskas gerai mirksiukas.gif

Dėl sauskelnių gal ir pritarčiau- su abiem vaikais išmėginom po 4-5 rūšis doh.gif
beje, dukrytei patys pačiausi buvo maximos sauskelnės 4u.gif mažajam- Pampers...o va huggies, libero, bambo bėrė doh.gif dalį išdalinau, nes buvau prisipirkusi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 28 sausio 2012 - 17:10
Mamytes smile.gif

rezgu nauja trioba tai jei kas norit i sarasiuka tai prasom rasykit i az itrauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 01 28, 18:16)
Atsikrapstau,kad isibraunu,bet gan greitai reikia patarimo,o visos cia jau su patirtim smile.gif Kokio dydzio sauskelniu reikia leliui?Nu as suprantu,kad ten viskas pagal svori ir dydi.Bet tokiam didesniam naujagimiui tai visi pirmi 3 dydziai tinka.Dabar neblogi pasiulymai pardese,kaip tik darau uzsakyma maistui,tai galvoju ateicia papirksiu...Tik nesinori pacio maziausio be proto pasiimti,arba to 3 prisiimti ir vis tiek mazesnius pirkti.Galvoju gal pamixuosiu,tik nelabai aisku ko kiek reikia.Apsvieskit please  4u.gif

O aš tau patarčiau neužsipirkti daug sauskelnių. Nes tu nežinai ar tiks tos sauskelnės tavo lėliukui, ar nebus kokios alergijos. kur po to tuos pokus kiši?
Patarčiau imti pačią mažiausią pakuotę (kokio dydžio Nr. 2) bet musu svoris gimimo buvo 3 kg. 150 g. mes nuo tokių pradėjom. Mums geriausiai tiko LIBERO. Bet dabar jau senai esam prie Huggy perėję.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 28 sausio 2012 - 17:38
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 28, 17:06)
bereikalingas nerimas mirksiukas.gif o kuo tau trukdo ta luobelė- juk ji nėra kaip kokie žvynai, tiesiog pavieniai luobeliai- tepk su aliejuku toliau ir iššukuosit mirksiukas.gif nebent tik negražu, bet čia baikos- neimk į širdį mirksiukas.gif maniškei labai daug buvo luobelės, paskutinius numetėm ties pusmečiu blush2.gif na ir kas- o plaukus dabar iki užpakalio turim wub.gif viskas gerai mirksiukas.gif

tai butent,kad ji labai stora ir nusiima su visais plaukuciais blink.gif einu dabar tepsiu su arganu aliejuku,nes paskaiciau,kad jis labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2012 01 28, 06:42)
Adrijuk, leliukams normalu temp.iki 37.2-37.3. Ameli daznai tokia vakarais buna. Cia tikrai nesiskaito karsciavimu. Nebent siaip blogai jaustusi. O viduriuot gali gal nuo tavo kokio naujo maisto? g.gif Beje,nuo MP kakoja visada skystokai, skysciau negu nuo misinuko,tai gal cia jums tiesiog normalus kakutis nuo gryno MP? Nebent visai kaip vandenuka kakoja ax.gif
Papildyta:

Labukas, mamytes! wub.gif

Net nezinau nuo ko cia, bet viduriukai tokie gleiveti, blizgus ir, man rodos, zalsvi, na chaki tokia spalvele, bet labiau i zalsvuma nei i geltonuma, kaip anksciau budavo. Pilvelis gurgia. Vakar koncertavo nuo puses 10 iki 5-iu ryto doh.gif Kartais (.) igruzdavau, bet po to vel i dudas. Tikriausiai, diegliukai verysad.gif Tik mane neramina tas kakuciu zalsvumas- jei kudikis neprivalges, taip irgi buna ir siusiuku vakar buvo maziau doh.gif gal kokius 4-5 kartus siusiojo. Siryt mano viena krutis pilnutele, o kita lengva, nepritvinkus, nors pienelis is jos bega. Tai desine nusitraukiau, o daviau is kaires ("tustesnes"). Kazkaip man atrodo, kad ji is jos nepavalgo. Oi matyt, tas nerimas del maisto pakankamumo niekad nesibaigs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 29 sausio 2012 - 11:13
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 29, 11:12)
Labukas, mamytes!  wub.gif

Net nezinau nuo ko cia, bet viduriukai tokie gleiveti, blizgus ir, man rodos, zalsvi, na chaki tokia spalvele, bet labiau i zalsvuma nei i geltonuma, kaip anksciau budavo. Pilvelis gurgia. Vakar koncertavo nuo puses 10 iki 5-iu ryto  doh.gif Kartais (.) igruzdavau, bet po to vel i dudas. Tikriausiai, diegliukai  verysad.gif Tik mane neramina tas kakuciu zalsvumas- jei kudikis neprivalges, taip irgi buna ir siusiuku vakar buvo maziau  doh.gif gal kokius 4-5 kartus siusiojo. Siryt mano viena krutis pilnutele, o kita lengva, nepritvinkus, nors pienelis is jos bega. Tai desine nusitraukiau, o daviau is kaires ("tustesnes"). Kazkaip man atrodo, kad ji is jos nepavalgo. Oi matyt, tas nerimas del maisto pakankamumo niekad nesibaigs  unsure.gif

Bet tai gal kaip tik reikejo duoti is pilnosios,kad Elzyte gerai privalgytu,o iki kito maitinimo toje tuscioje pasigamintu g.gif Kai maitindavau viena maitinima is vienos,o kita is kitos,tai visad juk budavo pries maitinima pustuste,o kita pilna ax.gif O zalsvumas,tai gali buti del geru bakteriju,jeigu duodi,mums taip kartais budavo, arba nuo tavo kazkokio suvalgyto maisto sureagavo,bet nieko baisaus,jei nera labai skystas kaip vandenukas,stebek. Jei 3 dienas toks zalsvas bus,tai su gyd.pasikonsultuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 27, 18:59)
sako,kad isbus menesi,bet nelabai tikiu,nes labai megsta vadovaut ir negalvoja,ka kalba,kai buvo atvaziavusi,kai laukiausi,tai taip iskaudino,kad verkdama isejau is namu i parka nusiraminti ir pastoviai tik atvaziavusi jau po poros dienu noredavo vaziuot namo,tai bilieta pirkau tik i viena puse rolleyes.gif ziuresim kaip bus sikart,nes neleisiu jai aiskint kaip vaikus augint schmoll.gif

Na zinok mano uosviene auksinis zmogus tik jau labai didele vadovautoja,atvaziuoja pas mus tai mano virtuves spintelese tuoj tvarka padaro doh.gif aisku tuo kartu supykstu,bet nutyliu ai nu kam pyktis juk pabus kiek ir isvaziuos mirksiukas.gif
stenkis ir tu nesinervint,gal daugiau nusileisk o pagalba tau nepamaisys,o va ziurek gal ir susidrugausit vakuciai suartins mirksiukas.gif

QUOTE(frige1 @ 2012 01 27, 19:11)
mamytes,kazin kaip ta luobele nuo galvos galima kuo greiciau pasalint g.gif ?suneliui tai jos labai daug,tepu kas vakara su aliejum,bet ji taip ilgai lupasi  doh.gif
ir dar ...kaip daznai maudot leliukus?man ligoninej sakydavo,kad 2 kartus i savaite,dabar,kai susidraugavom su maudyniu ratuku,tai kas antra diena maudomes rolleyes.gif o internete skaiciau,kad reikia maudyti kiekviena diena blink.gif  blush2.gif

bandyk pries kiekviena maudyma tepti alyvu aliejum palaikyt apiw 30min ir issukuot su labai smulkiom sukytem(bootse yra pirkt) ir vel palakti kokias 30min ir vel issukuot ir taip kelis kart pries maudant,mums po 3k luobele issisukavo 4u.gif
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 29, 09:12)

Net nezinau nuo ko cia, bet viduriukai tokie gleiveti, blizgus ir, man rodos, zalsvi, na chaki tokia spalvele, bet labiau i zalsvuma nei i geltonuma, kaip anksciau budavo. Pilvelis gurgia. Vakar koncertavo nuo puses 10 iki 5-iu ryto  doh.gif Kartais (.) igruzdavau, bet po to vel i dudas. Tikriausiai, diegliukai  verysad.gif Tik mane neramina tas kakuciu zalsvumas- jei kudikis neprivalges, taip irgi buna ir siusiuku vakar buvo maziau  doh.gif gal kokius 4-5 kartus siusiojo. Siryt mano viena krutis pilnutele, o kita lengva, nepritvinkus, nors pienelis is jos bega. Tai desine nusitraukiau, o daviau is kaires ("tustesnes"). Kazkaip man atrodo, kad ji is jos nepavalgo. Oi matyt, tas nerimas del maisto pakankamumo niekad nesibaigs  unsure.gif

zinok mums viduriukai beveik visada zali ir ne del maisto nepakankamumo o tiesiog gali buti nuo diegliuku nes zarnynas streikuoja iki kol susitvarko viskas,darem kakucio paseli viskas gerai,taip kad gali buti daug priezasciu plius kazkokio maisto gal suvalgei 4u.gif
o del papuliu tai ir man zinok kartais tas pats,viena net kieta kaip akmenine o kita pusiau pilna tai ir nesuprasi nuo ko mirksiukas.gif

labas rytas,

na o as siandien kaip sudauzyta akys uztine po vakarykscio permenentinio makijazo doh.gif skauda ziauriai...
uosviene susitvarke puikiai! o as salone 2k piena traukiau is abieju(.) po 150ml pritraukiau taip keistokai mazai ar ne?? o be to kaip nebuna lb pilni papuliai tai tik po maitinomo kokia 40ml is (.) abieju istraukiu..oi nezinau gal normalu cia viskas...gyzau pasiilgus mazyles siaubingai tik iejau i kambari pasnekinau ir gavau didziausia graziausia sypsena ax.gif ech koks nerealus jausmas buti mama wub.gif
Atsakyti
Rejyte su 3 menesiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam Rejyte su 3 menesiadieniu 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai grazuolei Rejytei 3 menesiuku proga thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 29, 15:48)
Sveikinam Rejyte su 3 menesiadieniu 4u.gif

ir Jusu grazuolytei sveikinimai 4 menesiuku proga thumbup.gif 4u.gif
truputi paveluotai blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti