QUOTE(enia @ 2012 01 29, 22:51)
Mergaites, o ar susidurete kuri kad leliukas viskai neimtu soskes? Jokios
Isbandem daugybe variantu, meta lauk ir reikia, nusiramina tik gavusi (.) ir naudoja ja kaip soske nusiraminimui:hm
Kaip ipratinti?
Beje ryt mum pas gydytoja, o tokius salcius pranesa, kazkaip sudvejojau, gal neit

Kaip ipratinti?

Beje ryt mum pas gydytoja, o tokius salcius pranesa, kazkaip sudvejojau, gal neit

Tai ir nepratink tu prie tos soskės. Vaikas geriausiai jaučia ir pats tau parodo, ko nori ir ko ne.
Gi nenugrauš gal to papuko. Aišku nereikia, kad būtų įsikibs ištisai, bet nusiraminimui - kodėl gi ne

Papildyta:
QUOTE(regata @ 2012 01 30, 00:08)
ačiū, pagaliau baigiam išsikapstyti
mažoji karščiavo 4 paras, temperatūra kilo iki 40 C, paskutinę parą net vaistai ir drėgni merliukai nepadėjo numušti, bet galiausiai savaime pradėjo kristi karštis, pradėjo berti mažylės kūnelį. Priėjom išvados, kad tai tridienė karštinė, bet užsitęsusi ilgėliau. Gerai, kad antibiotikų nedaviau, nors atėjusi gyd. išrašė, sakė nebekankinti vaiko, per ilgai karščiuoja. Tačiau aš dar šiek tiek palaukiau, ir pradėjo gerėti. O juk antibiotikai netinkami virusui gydyti. Jie tiktai bakterijai. Be to, antibiotikai padaro nepataisomą žalą žmogaus organizmui. O mūsiškiai gyd. linkę apsidraudimui skirti kiekvieną kartą, kai vaikas rimčiau suserga.
Dar pilvelis šiek tiek streikuoja mažei, žalsvais drebučiais kakojo, šįvakar lyg ir pagerėjo, nes daviau tris kartus Smectos ir Bifoval bakterijas girdau.
Juvijo, sveikinimai Adrijui metukų proga!!!

reginuko Rėją su mėnesiukais
enia, mano Jonytė nemokėjo soskytės nulaikyti iki 3 mėn., tai mes paramstydavom merliukais, žaisliukais. O paskui išmoko pati laikyti burnytėj
žiūriu, mamytės nebijot į lauką eiti per tokį šaltį
Pas mus šiandien -14. Aš pernai neveždavau mažosios, jeigu būdavo daugiau nei -6, nors galima iki -10. Beje, jeigu į termometrą šviečia saulė, ir balkone arodo šilta, tai nereiškia, kad ir vaikeliui bus taip šilta. Juk jo nepaguldote taip, kad saulė spigintų tiesiai. Tad ir temperatūra jau automatiškai bus daug žemesnė šešėlyje. Pasaugokit mažuosius 
Papildyta:
Tiesa, sauskelnės mums geriausios Huggies Premium. Jau vien dėl kainos
O ir šiaip nesiskundžiu, neperšlampa. Kitų rūšių Huggies prastesnės, o Premiums labia tinka. Pampers netiko, berdavo užpakaliuką. Libero pradžioje naudojau, bet jos brangios.

Dar pilvelis šiek tiek streikuoja mažei, žalsvais drebučiais kakojo, šįvakar lyg ir pagerėjo, nes daviau tris kartus Smectos ir Bifoval bakterijas girdau.
Juvijo, sveikinimai Adrijui metukų proga!!!

reginuko Rėją su mėnesiukais

enia, mano Jonytė nemokėjo soskytės nulaikyti iki 3 mėn., tai mes paramstydavom merliukais, žaisliukais. O paskui išmoko pati laikyti burnytėj

žiūriu, mamytės nebijot į lauką eiti per tokį šaltį

Papildyta:
Tiesa, sauskelnės mums geriausios Huggies Premium. Jau vien dėl kainos

kaip gerai, kad išsikapstėt ir dar be antibų