Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių trobelė

QUOTE(enia @ 2012 01 29, 22:51)
Mergaites, o ar susidurete kuri kad leliukas viskai neimtu soskes? Jokios doh.gif Isbandem daugybe variantu, meta lauk ir reikia, nusiramina tik gavusi (.) ir naudoja ja kaip soske nusiraminimui:hm
Kaip ipratinti? smile.gif
Beje ryt mum pas gydytoja, o tokius salcius pranesa, kazkaip sudvejojau, gal neit g.gif

Tai ir nepratink tu prie tos soskės. Vaikas geriausiai jaučia ir pats tau parodo, ko nori ir ko ne.

Gi nenugrauš gal to papuko. Aišku nereikia, kad būtų įsikibs ištisai, bet nusiraminimui - kodėl gi ne mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(regata @ 2012 01 30, 00:08)
ačiū, pagaliau baigiam išsikapstyti  wacko.gif  mažoji karščiavo 4 paras, temperatūra kilo iki 40 C, paskutinę parą net vaistai ir drėgni merliukai nepadėjo numušti, bet galiausiai savaime pradėjo kristi karštis, pradėjo berti mažylės kūnelį. Priėjom išvados, kad tai tridienė karštinė, bet užsitęsusi ilgėliau. Gerai, kad antibiotikų nedaviau, nors atėjusi gyd. išrašė, sakė nebekankinti vaiko, per ilgai karščiuoja. Tačiau aš dar šiek tiek palaukiau, ir pradėjo gerėti. O juk antibiotikai netinkami virusui gydyti. Jie tiktai bakterijai. Be to, antibiotikai padaro nepataisomą žalą žmogaus organizmui. O mūsiškiai gyd. linkę apsidraudimui skirti kiekvieną kartą, kai vaikas rimčiau suserga.
Dar pilvelis šiek tiek streikuoja mažei, žalsvais drebučiais kakojo, šįvakar lyg ir pagerėjo, nes daviau tris kartus Smectos ir Bifoval bakterijas girdau.

Juvijo, sveikinimai Adrijui metukų proga!!! user posted imageuser posted imageuser posted image

reginuko Rėją su mėnesiukais  4u.gif

enia, mano Jonytė nemokėjo soskytės nulaikyti iki 3 mėn., tai mes paramstydavom merliukais, žaisliukais. O paskui išmoko pati laikyti burnytėj smile.gif

žiūriu, mamytės nebijot į lauką eiti per tokį šaltį mastau.gif Pas mus šiandien -14. Aš pernai neveždavau mažosios, jeigu būdavo daugiau nei -6, nors galima iki -10. Beje, jeigu į termometrą šviečia saulė, ir balkone arodo šilta, tai nereiškia, kad ir vaikeliui bus taip šilta. Juk jo nepaguldote taip, kad saulė spigintų tiesiai. Tad ir temperatūra jau automatiškai bus daug žemesnė šešėlyje. Pasaugokit mažuosius  4u.gif
Papildyta:
Tiesa, sauskelnės mums geriausios Huggies Premium. Jau vien dėl kainos  thumbup.gif  O ir šiaip nesiskundžiu, neperšlampa. Kitų rūšių Huggies prastesnės, o Premiums labia tinka. Pampers netiko, berdavo užpakaliuką. Libero pradžioje naudojau, bet jos brangios.

kaip gerai, kad išsikapstėt ir dar be antibų thumbup.gif
Atsakyti
Regaciuk,kaip smagu,kad jau traukiasi ligos wub.gif Bet vis tike nesuprantu,kodel nedare kraujo tyrimo is karto,kokia antra karsciavimo diena,nes gi butu mate ar virusas,ar bakterinis susirgimas ir nereiketu is lempos antibu rasineti ax.gif Ai,na bet svarbu,kad jau gerai,bet kitakart prasyk is karto tyrimu,kad nespeliotu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 01 29, 14:07)
Na zinok mano uosviene auksinis zmogus tik jau labai didele vadovautoja,atvaziuoja pas mus tai mano virtuves spintelese tuoj tvarka padaro doh.gif aisku tuo kartu supykstu,bet nutyliu ai nu kam pyktis juk pabus kiek ir isvaziuos  mirksiukas.gif
stenkis ir tu nesinervint,gal daugiau nusileisk o pagalba tau nepamaisys,o va ziurek gal ir susidrugausit vakuciai suartins  mirksiukas.gif
bandyk pries kiekviena maudyma tepti alyvu aliejum palaikyt apiw 30min ir issukuot su labai smulkiom sukytem(bootse yra pirkt) ir vel palakti kokias 30min ir vel issukuot ir taip kelis kart pries maudant,mums po 3k luobele issisukavo 4u.gif

maniske irgi auksine,tik kad tas jos liezuvis,pirma pasako,o paskui galvoja arba negalvoja visai....labai jai daug ka atleidziu ir nusileidziu,kitaip neimanoma...o dabar ypac del vaiku pakvieciau...gi vaikams vistiek mociute smile.gif
Reginiuk,2LViename,su menesiadieniais jusu grazuolytes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 30 sausio 2012 - 01:38
QUOTE(frige1 @ 2012 01 29, 23:29)
maniske irgi auksine,tik kad tas jos liezuvis,pirma pasako,o paskui galvoja arba negalvoja visai....labai jai daug ka atleidziu ir nusileidziu,kitaip neimanoma...o dabar ypac del vaiku pakvieciau...gi vaikams vistiek mociute smile.gif
Reginiuk,2LViename,su menesiadieniais jusu grazuolytes wub.gif  wub.gif

Su menesiukais!!!!!!!!!!!!
Broliuka ir Sesyte!
Atsakyti
Labas rytas mamytės smile.gif

Reginiuk,2LViename, pavėluotai sveikinu su mėnesiadieniais jusu gražuolytes ax.gif
frige1 sveikinu su mėnesiukais tavo šaunuoliukus 4u.gif

O mano S kelis vakarus iš eilės tokie bausūs diegliai kankina, kokių nebuvo prieš tai doh.gif Gaila vaiko, taip graudžiai vrkia ir taik ant mamtės rankų užmiega, pamiega 15 - 20 min. ir vėl iš naujo. Na bet užtat šią naktį išmiegojo beveik 6 val.

Gražios dienos mamytės, nesušalkit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Strazdane*: 30 sausio 2012 - 07:28
Laba ryta, mamukai bigsmile.gif
Regatele, dziugu, kad Jonyte jau sveiksta 4u.gif
Visiems, svenciantiems menesiukus, 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O mes siandien pradedam masazu kursa thumbup.gif Laukem sito daugiau nei menesi, bet pagaliau islaukem ax.gif Ateis pati masaziste i namus ir darys pratimus us mano leliumi rolleyes.gif
O man blogai, kai taip salta lauke, nes mazius iprates uzmigti grynam ore, bet vis tiek buvom isveze i balkone, nes rode +4, tai supratau, kad -10 tikrai nera balkone, nes tirpo viskas. Mes gyvenam 5 aukste, tai saulute gerokai prisildo, o ir vis langai musu i pietus blush2.gif

Atsakyti
Reginiuk,2LViename, su mėnesiukų sukaktim jūsų dukrytes wub.gif

Regata, šaunu kaip, kad mažylė sveiksta, kaip baisu tos ligos doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

FRIDE,su menesiukais tavo porele 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ENIA,mums irgi reikia dar tris dienas vazineti i poliklinika,masaziukus darom,ir i TA,tai irgi bujau per tokius salcius vezti,bet uzkutuoju,uzkutuoju,palieku skylute kvepuoti,ir vezam,gi ne su truliku,o su masina smile.gif

REGATA,gerai,kad sveikstat,daug sveikatos jums 4u.gif

MERGYTE,o kiek kainuoja namuose masaziukai,ir is kur masaziste?

Mes jau turbut sia savaite neeisim i lauka verysad.gif labai salta jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 30 sausio 2012 - 09:37
QUOTE(irute1984 @ 2012 01 27, 12:26)
Musu kedute atroda va taip ax.gif
user posted image

Ir mes tokia kelionems isigijom. Tikrai patogus daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 01 30, 10:37)
MERGYTE,o kiek kainuoja namuose masaziukai,ir is kur masaziste?

Na dar tiksliai nezinau, net neklausiau, bet drauge sake, kad ji 40 lt mokejo (bet pries pusmeti koki, tai tikiuosi kaina nebus pasikeitusi mano nenaudai biggrin.gif )
Siaip tai ilgai mes jos laukem, ir jos telefona gavau per didelius vargus, nes labai jau ji uzimta ir laikoma viena geriausiu kudikiu masazisciu Vilniuje (bent jau man taip sake).

O siaip ir AK daro, zadejau dar vezti i Northway (ten man atrodo, jei imant 10 seansu, tai 360 kainuotu), dar ,,Pusyno kely'' daro, kirpyklose ,,Pukis'', taip kad pasrinkimas tikrai nemazas ax.gif

O jums irgi reikia?
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 30, 02:29)
Reginiuk,2LViename,su menesiadieniais jusu grazuolytes wub.gif  wub.gif

su menesiukais Jusu poryte thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif

Ale ir salciai jau 3 dienas lauke nebuvom ir matyt sia savaite taip ir neiseisim ax.gif

frige1 - su 3 menesiukais tavo maziukus happybday.gif
Atsakyti