Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių trobelė

QUOTE(enia @ 2012 01 17, 19:15)
O, kad ji guletu ir zaistu  doh.gif Ji jeigu nevalgo ir nemiega, tai nenori gulet visikai iskart rekia doh.gif

Zaislu prikabink vir galvos. Be to nuoga gal pagules truputi? As uzsiimdavau - barskuti barskindavau, snekindavau, visokias nesamones darydavau, dainuodavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 17, 18:16)
gal pampersai netinka???? pabandykit kitus wink.gif

Pampersus isbandem jau keliu rusiu, bet sunta grynai toje vietoje kur tustinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 17, 18:42)
Oj ne ne, tikrai ne hormoninis smile.gif

Buvom viena karta, pas Maciukaitiene , Santariskese- nelabai ji man patiko.... schmoll.gif

O ji jums ir israse to tepaliuko receptinio?
Mes penktad. i AK varysim pas alergologe.
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 01 17, 19:11)

fainos....as vis galvoju, kad kazko naujo reiktu, bet tos supynes manau labai neilgam laikui ar klystu as???Iki keliu menesiu jos skirtos?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietina @ 2012 01 17, 18:17)
Zaislu prikabink vir galvos. Be to nuoga gal pagules truputi? As uzsiimdavau - barskuti barskindavau, snekindavau, visokias nesamones darydavau, dainuodavau  blush2.gif

Nezinau, gal per maza ji dar, nereaguoja i barskucius, i kalbinima irgi, i skambejima sutelkia demesi keliom sekundem ir viskas doh.gif
Na bandysim viska, kad tik praeitu issutimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enia: 17 sausio 2012 - 18:20
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 17, 19:18)
O ji jums ir israse to tepaliuko receptinio?
Mes penktad. i AK varysim pas alergologe.

ne, ne ji...Ji liepe nusipirkt kazkokio su cinku, kuris dar labiau mums pablogino sitaucija....mes buvom Birzuose pas tokia gydytoja Variakojiene, ji yra odos ligu gydytoja, daug kam pagelbejo suvisokiom odos bedom, tai ji mums ir israse ta gaminama, smirdinti tepala smile.gif

Pas ka vaziuojat???
Atsakyti
QUOTE(Avietina @ 2012 01 17, 12:25)
Po uzvakar klaikios nakties, vakar vakara ir as, ir vaikas prigerem valerijonu su metom arbatos ir tokioj pacioj ismaudziau.

O apie kokiam paviale valerijonus eina kalba? Čia kažkokia mikstūra spec. vaikams? Aš turbūt klausiu kaip blondinė blush2.gif

QUOTE(Avietina @ 2012 01 17, 12:33)
Bet ten Baby bjorno nerekomenduos

O įdomu kodėl?

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 17, 14:07)
Noriu pasiskųsti.

Oi aš jau net nebesiskudžiu ir puikiai tave suprantu biggrin.gif mano mama mane vis nervina dėl arbatų ir vandens kodėl aš neduodu mažylei ir ją kankinu verysad.gif doh.gif

Bėja, labai graži nauja suknytė ir dar gražesnė mergytė wub.gif

QUOTE(loraimitz @ 2012 01 17, 14:58)
labukas, kraustomes ir mes su ligom, su 11-tu dantuku i naujus namucius.. 4u.gif

Sveikiname! mirksiukas.gif

QUOTE(Lana33 @ 2012 01 17, 16:36)
Nupirkom supynes

Labai įdomu pamatyti gal gali įmesti nuorodą kaip jos atrodo ir kokias pirkai? Mūsų mažylė kolkas patenkinta BB kėdute, mėgsta joje sėdėti - net kai jau niekas nepadeda, o ji kažkokia suirzusi ir nepatenkinta - pasodinam ir su koja pasupam - tada apsiramina smile.gif

QUOTE(munytte @ 2012 01 17, 17:38)
Labas mamytes, pasilabinu, kad nepamirstumete manes mirksiukas.gif

Nepamirštam nepamirštam mirksiukas.gif Kaip nuotaika?

Ačiū mamytės už palaikymą wub.gif Černiauskaitė nuostabi gydytoja - tokia mamiška ir gera bigsmile.gif Priėmė mus, pažiūrėjo ankstesnių echo išrašus ir adarė echo galvytųs ir visų pusių išžiūrėjo ir nuramino karsta.gif Mes patenkame į normas !!!! Nors esame prie viršutinės ribos, bet patenkam ax.gif Pati užregistravo mus kovo pradžiai pakartotinai echo, kad nusiraminti ir šimtaprocentinai įsitikinti, kad viskas gerai ir skaičiukai nedidėja, nes visgi, kartais būna visaip.. Bet aš labai labai tikiu, kad mano kleckiukei viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 01 17, 19:22)
ne, ne ji...Ji liepe nusipirkt kazkokio su cinku, kuris dar labiau mums pablogino sitaucija....mes buvom Birzuose pas tokia gydytoja Variakojiene, ji yra odos ligu gydytoja, daug kam pagelbejo suvisokiom odos bedom, tai ji mums ir israse ta gaminama, smirdinti tepala smile.gif

Pas ka vaziuojat???

Supratau. Mes pas kazkokia Malinauskiene, is atsiliepimu, tai tokia pati, kaip ir Marciukiene...
Gal gali i az parasyti, kaip jums ten Birzuose, kaip ja radai, ka ji pasakojo, kiek kainavo ir t.t. Buciau dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 17, 19:28)
O apie kokiam paviale valerijonus eina kalba? Čia kažkokia mikstūra spec. vaikams? Aš turbūt klausiu kaip blondinė  blush2.gif

Kalba apie elementaria valerijonu saknu arbata paketeliuose smile.gif Jokiu stebuklu smile.gif
Pvz: http://ekologiskipro...a-30g/p_11.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietina: 17 sausio 2012 - 18:34
na va jau Lana parodė supynes, pas mus vietos namie tokioms didelėms nebūtų...

Enia, mes ir naudojam tą weledos kremuką su cinku - jokių problemų su užpakaliuku nebuvo tfu tfu tfu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Avietina @ 2012 01 17, 18:33)
Kalba apie elementaria valerijonu saknu arbata paketeliuose smile.gif Jokiu stebuklu smile.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 01 17, 19:28)
*Oi aš jau net nebesiskudžiu ir puikiai tave suprantu  biggrin.gif  mano mama mane vis nervina dėl arbatų ir vandens kodėl aš neduodu mažylei ir ją kankinu  verysad.gif  doh.gif

**Bėja, labai graži nauja suknytė ir dar gražesnė mergytė  wub.gif

***Bet aš labai labai tikiu, kad mano kleckiukei viskas bus gerai  wub.gif

* Na aš kentėjau, kentėjau ir jau šiandien pratrūkau biggrin.gif
**Ačiū smile.gif
***Žinoma, kad taip ir bus ax.gif
Atsakyti
Levanda, dziugu, kad tavo mergytei viskas gerai wub.gif
Atsakyti