Įkraunama...
Įkraunama...

Mamyčių ir mažylių trobelė

labuka,mamukai 4u.gif
aciu uz sveikinimus smile.gif aciuks.gif
ADRIJA sveika prisijungus 4u.gif daug pienelio ir ramiu nakteliu smile.gif
2Lviename,, kantyrbes 4u.gif 4u.gif pasiemiau is mamu rusu laiku knyga,tai ten raso,kad pilvo diegliukai prasideda2-3 gyvenimo savaite ir gali testis iki 5-6 menesiu,o kartais ir ilgiau doh.gif tikekimes jums greiciau jie pasibaigs :4u:dar parasyta,kad po maitinimo 30-40 min palaikyti stacia vaikuti 4u.gif
Levanda, laukiam geru ziniu is gydytoju 4u.gif
Liepa7,uz nemigo nakti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zieminuke,jeigu niekas nepadeda bandyk deti Viburcol zvakute 4u.gif
Loraimitz,su 11 dantuku 4u.gif thumbup.gif
Frige,tau priklauso 4u.gif 4u.gif uz kantyrbe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske1515: 17 sausio 2012 - 15:39
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 17, 15:34)
Tikrai TAIP, odele atspindi zarnyna  4u.gif
O jau seniai siurkstus zandukas? Nieko, susitvarkys zarnynas, tai ir baigsis visos bedos  4u.gif

gal tik pora dienu,vakar dar ne taip buvo raudonas,o siryt dar ant krutines buvau pasiguldzius,tai sukinejosi ir dar labiau nusitryne verysad.gif o berimai kitur prasidejo pradejus masazus daryt verysad.gif bet masaziste ramina,kad po masazu turetu dingt,o pavartojus geruju bakteriju,tai dar geriau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 17, 16:37)
gal tik pora dienu,vakar dar ne taip buvo raudonas,o siryt dar ant krutines buvau pasiguldzius,tai sukinejosi ir dar labiau nusitryne verysad.gif o berimai kitur prasidejo pradejus masazus daryt verysad.gif bet masaziste ramina,kad po masazu turetu dingt,o pavartojus geruju bakteriju,tai dar geriau butu smile.gif

Na, linkiu, kad taip ir butu 4u.gif
Mums, deja, gerosios bakterijos nesuteike norimo rezultato (na tik iek, kad pilvukui geriau, taciau odelei nepadeda)
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2012 01 16, 22:04)
o mes turim pirmaji dantuka thumbup.gif

Sveikinam!
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 17, 00:37)
Sveikutes! Prasausi pas Jus i namucius, mamytes!  wub.gif

Sveika prisijungus!
QUOTE(Lana33 @ 2012 01 17, 09:27)
Jo,miegsta sita reikala,siandiena pirksim supynes turbut,nes gultukas jau netinka,perprastas,ir atsibodo supti,tegul supynes supa

O mums supyne jau nepadeda sad.gif kada pyksta tai siaubingai nepatinka...rieciasi ir bando is jos islipt..

QUOTE(frige1 @ 2012 01 17, 11:29)
Reginiuk,o tau sakei dare ismatu paseli ar ne?ar jums GP dave siuntima ar kaip ten daryt?noreciau ir as pasidaryt,nes man del dukrytes neramu unsure.gif

aha dare paseli,prasiau pas gp kad duotu buteliukus dave tai padarem,viskas normal..

QUOTE(frige1 @ 2012 01 17, 13:37)
gal tik pora dienu,vakar dar ne taip buvo raudonas,o siryt dar ant krutines buvau pasiguldzius,tai sukinejosi ir dar labiau nusitryne verysad.gif o berimai kitur prasidejo pradejus masazus daryt  bet masaziste ramina,kad po masazu turetu dingt,o pavartojus geruju bakteriju,tai dar geriau butu

o kokius masaziukus darot?? del ko?

Sveikos mamytes,

O mes miegojom iki 11.30 tongue.gif Aisku su 3 pamaitinimais..db lauke pucia i aki,o as begu tvarkytis,valgyt daryt nieko nespeju doh.gif

Beje ir mums veiduka pabere...nesuprantu nuo ko,lyg nieko naujo nevalgau..lyg ir diegliukai sugryzo vakarais pasaukiam ie rytais pakoncertuojam,suduodu bakteriju,bet toks sutapimas ar kas atrodo kad nuo ju dar blogiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 17 sausio 2012 - 16:04
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 01 17, 16:02)
aha dare paseli,prasiau pas gp kad duotu buteliukus dave tai padarem,viskas normal..
o kokius masaziukus darot?? del ko?

o kaip to GP paprasyt,kas ten per tyrimas,nezinau,kaip angliskai paklaust blush2.gif ?o kokie jie buna,tie masaziukai?visa kuneli masazuoja,tuos visus taskus pamasazuoja,nezinau kaip ji ten pavadint..kai mano maziukai gime,tai noriu,kad laiku viska darytu,sunelis galvytes nekeldavo,i sona viena sukdavo pastoviai,tai ir pasikvietem masaziste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 17, 16:31)
nes man jie abu isberti,masaziste sako,kad su virskinimo sistema jiems negerai turbut,nes po masazu pradejo berti,matyt visa blogi is vidaus kelia i pavirsiu verysad.gif todel ir klausineju,ka duot ir daryt,nes cia,uk gydytojams viskas dzin doh.gif

O gal masazuoja su kokiu aliejuku, kuris jiems netinka ir nuo to beria? Negali taip but? Siaip jei jautresne odele, tai truputi masazai ir be nieko suerzina, nu bet neturetu berti visai naujai.
Atsakyti
Dėkoju mergaitės už pasidalijimą patirtimi. Galvoju reiks tų gerųjų bakterijų duoti dar, gal palengvės.
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 01 17, 12:57)
thumbup.gif
Koks tepaliukas?  bigsmile.gif

ten gaminamas zinok, sudeties visos nezinau ir neiskaitau ant recepto.....bet sakau, tikrai bijau, kad taip greit negali buti gerai..cia matyt kazkas kitas itakos turejo....
Su burbulais nebeskalbiu - skalbiu su neutralu - gal jie netiko....nu ziuresiu, dar tik tepimo pradzia, baigsiu snd tavegili ir ziuresiu kas bus toliau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Nupirkom supynes,kaip faina thumbup.gif ispradziu ziurejo i tas zaisliukus judancius issizuojus thumbup.gif dabar parpia,supasi sau vacation1.gif bigsmile.gif ziuresim,kas toliau bus smile.gif tikrai laisvu ranku iranga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 01 17, 17:36)
Nupirkom supynes,kaip faina thumbup.gif ispradziu ziurejo i tas zaisliukus judancius issizuojus thumbup.gif dabar parpia,supasi sau vacation1.gif  bigsmile.gif  ziuresim,kas toliau bus smile.gif  tikrai laisvu ranku iranga thumbup.gif

parodyk kokias????nes ir mums kazkaip reik sudomint mazyle, bo viskas atsibode jai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avietina @ 2012 01 17, 15:18)
1. Pabandyk pasiskolint kokia mei tai, ar kas tau i aki krite ir pasibandyt, tada ir matysi tinka-netinka. Vaikjuoste gerai tik ilgoms kelionems, nes jau supakavimas-ispakavimas tai vaje vaje  doh.gif Slingas man nepatiko, nes ant vieno peties nelabai patogu, be to ir vaikui nepatiko. Nors mano draugei su nemiegiuke tai buvo issigelbejimas - uzmigdydavo slinge ir perkeldavo i vezima, kitaip nemiegodavo ne uz ka. O del nenukreizejimo irgi pritariu  drinks_cheers.gif
2. Kaip as suprantu...  wub.gif Pabandyk pasakyt mamai, kad tu labai vertini jos nuomone ir supranti, kad ji nori padeti, bet savo vaika tu nori auginti pati taip, kaip tau atrodo teisingiausia. Manau supras... Nors mane iki siol "uzknisa" kai turiu irodineti savo tiesa, jei su vaiku kazka darau kitaip, nei mano mamai atrodo reikalinga... Taigi - stiprybes ir kantrybes  4u.gif

1. Ačiū už info 4u.gif
2. doh.gif "užknisa" juodai
QUOTE(loraimitz @ 2012 01 17, 15:58)
strazdane, turbut visos mamos vienodos, nes save prisiminiau  lotuliukas.gif atsimenu, kai ejom maudytis, tai jau 36 laipsniai vandenukas budavo saltas..sakydavo, kad vaika susaldysiu...na ir siaip begale visokiu tarybiniu nukrypimu..per mazai aprengtas,per mazai valgo, pieno neturi, todel verkia ir tt..

Labai tikiuosi, kad aš nebūsiu tokia mama blush2.gif

QUOTE(Lana33 @ 2012 01 17, 17:36)
Nupirkom supynes,kaip faina thumbup.gif ispradziu ziurejo i tas zaisliukus judancius issizuojus thumbup.gif dabar parpia,supasi sau vacation1.gif  bigsmile.gif  ziuresim,kas toliau bus smile.gif  tikrai laisvu ranku iranga thumbup.gif

thumbup.gif smagu, kad tavo dukrytei patinka, o ir tau gerai ta "laisvų rankų sistema" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 01 17, 14:07)
o kaip to GP paprasyt,kas ten per tyrimas,nezinau,kaip angliskai paklaust blush2.gif ?o kokie jie buna,tie masaziukai?visa kuneli masazuoja,tuos visus taskus pamasazuoja,nezinau kaip ji ten pavadint..kai mano maziukai gime,tai noriu,kad laiku viska darytu,sunelis galvytes nekeldavo,i sona viena sukdavo pastoviai,tai ir pasikvietem masaziste ax.gif

as pasaciau kad esu susirupinus del baby's poo colour an consistency,pasakyk if possible i would like to test my baby's stool..ir turetu duot buteliukus,paskui tik nuvezi i gp practice ir paduodi reception'e bent pas mus taip..po keliu dienu jau buvo atsakymai.Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti