Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

QUOTE(natina @ 2012 05 01, 15:01)
Ar kuri perkates is UK per limcamca?

as tai ne.

labas.
danielei raudona gerklyte doh.gif savaitgali prasilaike tempa sokinejanti,iki 39 doh.gif vakar gydytojai pasirodem.o dar danciai virsuj iltiniai pareina(15 ir 16).pasidarem krauja,viskas but gerai,ale sake nusedimas blogas,ryt nesim sysiu pasidaryt tyrimams.tuo paciu ir cukru pasidarysim.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 05 01, 15:01)
Ar kuri perkates is UK per limcamca?

Labas,

Prieš keletą metų esu kelis kartus iš jos pirkus.
Atsakyti
Nu ne, man reikia, kad dabar pirktumet smile.gif) Vaziuosiu atostogaut i silale, jei butu per visas 10 kg, atveztu i silale ir nereiktu persiuntinet. Nes mano jauciu kokie 4kg tikrai bus g.gif
Atsakyti
Laba, prisiduodam kad mum viskas ok, sėdim kaimyuke ir džiaugiamės geru oru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimančius: 02 gegužės 2012 - 19:19
Natina, kokiose pardose perkiesi? Ką gali pigaus ir gero pasiųlyt vaikams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2012 05 02, 20:24)
Natina, kokiose pardose perkiesi? Ką gali pigaus ir gero pasiųlyt vaikams  ax.gif

As pagrinde is www.ebay.co.uk perkuos. Tai cia ziurint ko ieskosi. Man vaikams batuku geru pavyko pripirkt g.gif
Atsakyti
Visas mamytes su mamyčių diena. Pasidžiaukime šia švente, juk tas laikas taip greit bėga ir mūsų mažyliai kuriems šiandien dar šluostom ašaras rytoj skubės ir aplankys mus tik patbėgom. Tad džiaukimės kad šiandien dar esame visi kartu ax.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bagge @ 2012 05 06, 17:02)
Visas mamytes su mamyčių diena. Pasidžiaukime šia švente, juk tas laikas taip greit bėga ir mūsų mažyliai kuriems šiandien dar šluostom ašaras rytoj skubės ir aplankys mus tik patbėgom. Tad džiaukimės kad šiandien dar esame visi kartu  ax.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas, Ir Tave su Mamyčių diena 4u.gif Taip pat ir kitas mamytes 4u.gif
Atsakyti
SU MAMYCIU DIENELE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žanin @ 2012 04 22, 19:40)
Labas,

Skurdas, labai gražios nuotraukos!!! Kas fotografavo?

nu ačiū už pagyras smile.gif , fotografas Egidijus Jankauskas, lygu vakru eksprese dirba. labaiu fainas jis,tiesiog per fotosesija gerai laika praleidaom, bent jau as blush2.gif nu toks malonus.

nu mum viskas ok, tik pastoviai kosinėja mažoji, bet navikas mano kad čia alergija, taigi leksim kada iki alergologų,ai tiesa dar akinukus priskyrė, nužiūrėsim kaip nešios, viena akytė tinginytė, nu nbet sakė turi pasitaisyti, zodziu ir didckė parėjusi iš mokyklos sakė kad jai su akim negerai, tai jaučiu ir jai reiks akinių, nu bet ka padarysi ,kažkaip mažiausiai dėl to pergyvenu,kad tik tokios ligos tebūt....

nu žiūriu ir jūs merginos pavasarį pajutot,mažokai besilankot pasipliurpt gossip.gif
siandien tai šalta be proto, o tasa vėjas tai iš pado verčia ....

žodžiu laukiu atostogų .... tourist5.gif vacation1.gif
Atsakyti
labučiukai 4u.gif
tai visai pamiršom bendrauti čia,na aišku daugelį dabar galima sutikt mieste ax.gif
oras pasakiškas,rūbų mažiau bereikia,tiesiog super thumbup.gif
mes dar einam i darželį,o nuo birželio pirmos iki rugsėjo pirmos atostogausim tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
mes irgi silalej atostogaujam bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti