Zodziu, gal kam pravers
Siandien atveze pampersus i silale tel.865794470, nu labai man kaina patiko. Vokiski, 62lt uz 102vnt, 4d
Vilniuj uz tokius pat 70 mokejau 
Zodziu, gal kam pravers
Zodziu, gal kam pravers
QUOTE(natina @ 2012 05 24, 10:10)
Siandien atveze pampersus i silale tel.865794470, nu labai man kaina patiko. Vokiski, 62lt uz 102vnt, 4d
Vilniuj uz tokius pat 70 mokejau 
Zodziu, gal kam pravers
Zodziu, gal kam pravers
o kas cia atveze?i namucius netgi?
labas
orai geryn geryn,siandien lygu vesiau,tik tas vejas niekadejas
natina-kur einat pasivaiksciot?
mineja-nedrasu klaust,bet ar ne
QUOTE(rrasius @ 2012 05 24, 10:46)
o kas cia atveze?i namucius netgi?
labas
faustas darzelin keliauja gerai
labas
as ju nezinau
Nelabai mes einam kur pasivaiksciot, aplink namus dazniausiai (atgimimo g.). Mazoji princese vezime nesedi, einant rankos neduoda, zodziu, baisiai savarankiska
QUOTE(natina @ 2012 05 24, 11:27)
as ju nezinau
zinau, kad i silale veza dazniausiai pirmadieni-ketvirtadieni, man rodos is KLP. Pasiemem prie Jozitos
Nelabai mes einam kur pasivaiksciot, aplink namus dazniausiai (atgimimo g.). Mazoji princese vezime nesedi, einant rankos neduoda, zodziu, baisiai savarankiska
jei ka,nr turesim.nors galvoju nusipirkt pora daukartiniu sauskelniu namie deliot jai,nes su puodu speju ilgai vargsim.su rubais pagaliau prisedi,o va plika siknute niekaip nesedi,bandau sodint-ne
manoji rankos ir neduoda
zvalgaus dabar lengvesnio sportinuko,ne sketuko visai.jumperis daros per sunkus.
QUOTE(rrasius @ 2012 05 24, 11:33)
jei ka,nr turesim.nors galvoju nusipirkt pora daukartiniu sauskelniu namie deliot jai,nes su puodu speju ilgai vargsim.su rubais pagaliau prisedi,o va plika siknute niekaip nesedi,bandau sodint-ne
o ir zaidziam su puodu,meskius sodina.taip kaip ir maudytis neiprato dar,baisiausiai saukia maudoma(o siknute puikiai plaunames kriauklej
).
manoji rankos ir neduoda
ne trupucio paimt negali,ima traukt atgal.iskelta is vezimo davai begt pirmyn,o jei mato kad ginies-dar greiciau pabegt
vezime sedi tol,kol nesustoji ir ko nors nepamato.
zvalgaus dabar lengvesnio sportinuko,ne sketuko visai.jumperis daros per sunkus.
manoji rankos ir neduoda
maniske irgi nelabai nori sest ant puodo. Nors kartais nueina, atsiseda, sako sssss
As is kaimynkos pasiskolinau triratuka mazulei, tai va jame sedejo, bet tik karta buvom isvaziavusios, nes teko skubiai lekt i silale, mire mociute
Del sauskelniu, tai va tokias pirkau : http://www2.buyincoi...duct-12158.html sunui, reiks ir dukrytei is cia paimt
na triratukai-stumdukai tie manes nezavi ir netraukia.esu aukstesnio ugio,esu stumdzius-niu nelimpa man jie.nepatogu man stumti.dar ana savaite tauragej buvom,senuku pardej pastumdziau,nepatogu man.
noreciau rast espiro active(toki faustui turejom) arba espiro city vezimeli.smagus tokie,ir lengvi,ir gerai i masina telpa.bet ziu rietavo turguj nebeturi ju(o buvom is ten pirke nauja).
jo jo,is daukartiniu panasiu ir galvoju,kad jos nepraleistu sysiuko,o sugertu.
koseja mano mazoji per miega,nosyte kelinta diena pakimsta tokia.pasiruosiau inhaliatoriu,garinsimes kai atsikels.cia mes greiciausiai uzsikretem nuo draugu bernuzelio,nes vykom o nezinojom kad serga.o dar danieles tiute pagaves buvo ir i burna isikises.
noreciau rast espiro active(toki faustui turejom) arba espiro city vezimeli.smagus tokie,ir lengvi,ir gerai i masina telpa.bet ziu rietavo turguj nebeturi ju(o buvom is ten pirke nauja).
jo jo,is daukartiniu panasiu ir galvoju,kad jos nepraleistu sysiuko,o sugertu.
koseja mano mazoji per miega,nosyte kelinta diena pakimsta tokia.pasiruosiau inhaliatoriu,garinsimes kai atsikels.cia mes greiciausiai uzsikretem nuo draugu bernuzelio,nes vykom o nezinojom kad serga.o dar danieles tiute pagaves buvo ir i burna isikises.
Sveikos
Tikrai ne ir neplanuojam artimiausiu metu
3kg per ziema esu priaugus
Turim mes tas mokomasias kelnaites, bet tik jos mums nieko nesulaiko. Tas pats, kas paprastus triusikelius apmovus.
Kazkaip tikejaus, kad daugiau sugers.
QUOTE(rrasius @ 2012 05 24, 10:46)
mineja-nedrasu klaust,bet ar ne
kazkada lygu tave uzmaciau,bet nezinau,gal ir klystu 
Tikrai ne ir neplanuojam artimiausiu metu
QUOTE(natina @ 2012 05 24, 11:47)
Del sauskelniu, tai va tokias pirkau : http://www2.buyincoi...duct-12158.html sunui, reiks ir dukrytei is cia paimt
Jos kaip triusikeliai, bet kai padaro, tai balutes nebuna, nors suslampa jos.
Turim mes tas mokomasias kelnaites, bet tik jos mums nieko nesulaiko. Tas pats, kas paprastus triusikelius apmovus.
tada apsirikau,kad tave galejau matyt,nes pilviukas nestukes buvo.sorry tada.
niu bet kur tau matysis tie 3kg,esi kudute visa tokia.
uztat kaip man numest kg,jau nervoja,o dar tas pilvuzas...
niu ir vejuota pas mus siandien.
QUOTE(Minėja @ 2012 05 24, 12:24)
Sveikos
Kazkaip tikejaus, kad daugiau sugers. 
butent tokias, 4 sluoksniu neperslampancias?
As tai pilnai patenkinta savo svoriu, nors tik ir girdziu, kokia kuda
Maniskiai abu pakosti jau 2 savaites, mazajai eiline sloga, kokia buna dygstant dantukams
QUOTE(rrasius @ 2012 05 24, 12:30)
tada apsirikau,kad tave galejau matyt,nes pilviukas nestukes buvo.sorry tada.
Tai, kad man papildomas svoris tik ant pilvo ir kaupiasi.
QUOTE(natina @ 2012 05 24, 12:40)
butent tokias, 4 sluoksniu neperslampancias?
maniskiui tikrai sulaike jos.Bet jos ir nera sauskelnes, cia gi atprastukes, tai nereikia tiketis, kad sugers labai gerai.
Maniskiai abu pakosti jau 2 savaites, mazajai eiline sloga, kokia buna dygstant dantukams
Taip, būtent tokias. Net paveiksliukai tie patys. Tik siunciausi is kinijos. Bet gal reikia daugiau panaudoti, nes dar tik keleta kartu skalbiau. Taip buna ir su daugkartinem kai kuriom, kad tik po nemazai skalbimu pradeda normaliai sugerti, kaip priklauso.
Arba reikes dar paciai pabandyti panasias pasisiuti.
Labas
Nu ar kalbėset ka nors a ne pagaliau?
Nu ar kalbėset ka nors a ne pagaliau?