Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

Sveikos 4u.gif
maniškis nebenori eiti i daržely ir kiekviena ryta tas pats,šiandien išvis su ašarom išsikyrėm ir stipriai apsikabino ir vis kartoja einam pas močiute,nebežinau nė ka daryti,pražioje dar normaliai viskas buvo,nepatinka jam vaikai,nes trukdo žaisti,tai va tokios pas mus bėdos doh.gif net pačiai liūdna ir neramu unsure.gif
tai darom per pietus kad galėtume visos susitikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 09 11, 20:04)
Tai gal is paskos kur ejot dvi drauges su vezimeliais ir vaikais. g.gif  Kur dar pasvarste  ant maniskio ar berniukas ar mergaite.  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif su mamka savo kulniavau ir sūnus sakė kad mergytė a nt taviškio. O aš pabijojau šnekit, o dar ir gėda o pasakyt bet vardo tai nepamenu doh.gif tai kaip pašaukt g.gif

o dėl meet'o tai mes per pietus dažniausiai miegam dabar sad.gif nes iš ryto masažai, o p[o jų saldus miegelis smile.gif jei oras geras tada galėtumėm vežime miegot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimančius: 13 rugsėjo 2012 - 11:53
QUOTE(rimančius @ 2012 09 13, 12:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  su mamka savo kulniavau ir sūnus sakė kad mergytė a nt taviškio. O  aš pabijojau šnekit, o dar ir gėda o pasakyt bet vardo tai nepamenu  doh.gif  tai kaip pašaukt  g.gif

o dėl meet'o tai mes per pietus dažniausiai miegam dabar sad.gif nes iš ryto masažai, o p[o jų saldus miegelis smile.gif jei oras geras tada galėtumėm vežime miegot  ax.gif

mano maziukas po pietu miega. Tai man geriau is ryto tiktu arba pries pietus.
Atsakyti
Sveikos, atlėkiau paskaitinėt kuom gyvos, ale tyla čia.
Gal sakau paskiriam kokią datą ar dvi pasimatymui iš anksto ir žiūrim kada kas galėtų, aišku jei tik yra noras matytis mirksiukas.gif

Ar einat kas į Yamahos muzikos mokyklėlę? Mes buvom parodomojoje pamokoje ir žadam keliaut, nes vis mamkai ir vaikui prasiblaškymas gaunas.
Atsakyti
sveikutes.
o as savaite laiko jau kaip su graziu desines puses pirstu.tai nervoja juodai,nei ka pasidirbsi normaliai nieko.tiesiog viena ryta klojau lova,kisau paklode uz ciuzinio,tarp lovos galo,ir matyt praslydo ar koki bieso,trekst.padare nuotrauka,pocius apziurejo.tai plyso sausgysle.ir to galiuko pacio,na nagas ir tokiau ta vietike.zodz vaikstau apsibintavus...bet vis dar skaudena,maudena.
faustas i darzeli keliauja gerai,tfu tfu tfu neserga.uzrasiau sokius lankyt,gal patiks.dar keliaus pas logopede palankyt,nes reikia dar.
nejom i tas pamokeles.tiesiog dabar tas pirstas,automatiskai su desine maziau ka darau,ir nepatogu kur ka daryt.ir del finansu,atrodo nedaug menesiui,bet.nes einu gi danciukus tvarkaus,niu siaubas kazkoks,sitokie trapus,genda genda...einu pas capiene-niu tikrai liuks.bent tris kartus ejau- ir likau patenkinta.siandien ejau kaip tik,priekinius sutvarke,nes atkritus plomba buvo,ir pasirodo salia esanciam skylute jau spejo atsirast.kainikes na biski didesnes gal nei pas neliupsiene,bet siai dienai tikrai regis atradau savo dantiste.baimes jokios neber eit.

del susitikimo-sakykit dirbancios gal labiau kada iseina.mes bandysim prisiderint.pirmadieni tik 14val negaliu-pas capiene vel(turejo laisva vieta isibrauke,tai sakau rasykit mane).
Atsakyti
sveikutės,
aš galiu bet kada nuo ryto iki 16 valandos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2012 09 20, 07:33)
Sveikos, atlėkiau paskaitinėt kuom gyvos, ale tyla čia.
Gal sakau paskiriam kokią datą ar dvi pasimatymui iš anksto ir žiūrim kada kas galėtų, aišku jei tik yra noras matytis  mirksiukas.gif

Ar einat kas į Yamahos muzikos mokyklėlę? Mes buvom parodomojoje pamokoje ir žadam keliaut, nes vis mamkai ir vaikui prasiblaškymas gaunas.

Laba diena smile.gif

Mes einam į Yamahos mokyklėlę. smile.gif Maniškis mūsų grupėj pats mažiausias. smile.gif
Dėl susitikimo, tai kai aš bedarbė, tai man beveik bet kada tiks. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
senai čia nebuvau,jau net nebeatsimenu kada blush2.gif Gal jau ir pamiršot mane, bet aš jūsų nepamiršau, tiesiog beveik visiškai buvau atsiskyrus nuo virtualaus bendravimo, ir šiaip buvo kažkokie sunkūs metai man, tai truputį užsidarius savyje gal daugiau buvau...
Jūs kaip matau plepat toliau, šaunuolės,kad temą palaikot gyvą, nes jei tokios visos būtų kaip aš, tai tema būtų senai mirus doh.gif
O gal jau nebepriimsit manęs į savo plepučių būrį?.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yngaga: 20 rugsėjo 2012 - 20:41
Sveikos,

dėl susitikimo tai aš tik nebent per pietus galiu. Bet kas tie pietūs - 45 min. verysad.gif

Yngaga, sveika sugrįžus 4u.gif Kaip besilaikai?
Atsakyti
man tinkamos kaip ir visos dienos, tik ne antradieniai, nes tada yamaha. Masažiukus baigiam trečiadienį, tai po jų kaip ir visada galiu smile.gif
Tik klausimas kas dar galėtų susitikt ax.gif gal darom sarašiuką ir tada nuspresim datą?

Tai kas dar jungtūsi kopinam ir pildom toliau smile.gif
1. rrasius
2. Juonasita
3. Minėja
4. rimančius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimančius: 21 rugsėjo 2012 - 14:01
QUOTE(rimančius @ 2012 09 21, 15:00)
man tinkamos kaip ir visos dienos, tik ne antradieniai, nes tada yamaha. Masažiukus baigiam trečiadienį, tai po jų kaip ir visada galiu smile.gif
Tik klausimas kas dar galėtų susitikt  ax.gif  gal darom sarašiuką  ir tada nuspresim datą?

1. rrasius
2. Juonasita
3. Minėja
4. rimančius

Aš ateisiu jei aišku kas nors netikėto neišpuls, taip kad ir mane galit daskaičiuot.

Minėja o kokioj amžiaus grupėj tavo šaunuolis jamahoj?

Rimančiau nepasiėmiau iš tavęs jamahos nr., pamiršau. Parašyk į sms arba čia, ką?

Kompo laidas nervuoja. Labai prastai laikosi vis nori iškrist, bo domas galiuką pakramtė... rrrr
Atsakyti
1. rrasius
2. Juonasita
3. Minėja
4. rimančius
5. bagge

tos pačios mamkos kaip ir aną kart, prisijunkit kas dar nebuvot mirksiukas.gif

o tel rašau čia, gal dar kam pravers 8-646 12708, ne reklamuoju, nes kaip supratau norinčių pakanka
Atsakyti